Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

SecoSan
LiQVit
Entkalker
Home Comfort
  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HomeComfort
  3. Ovlaživanje
  4. Isparavajući ovlaživač vazduha
  5. Pribor

Naši preporučeni dodaci za higijensku upotrebu ovlaživača

Do 6 meseci dugotrajna zaštita od rasta klica, algi, buđi i bakterija

Trotec je originalna dodatna oprema v celoti iz enega vira.

Trotec je originalna dodatna oprema v celoti iz enega vira.

Ker razmišljamo od velikega do malega in imamo vse pred očmi. Rezultat: Veliko uporabniku prijaznih, inteligentnih podrobnosti kot uporabnih dodatkov.

Svim Trotec ovlaživačima je potrebna samo voda iz slavine za ovlaživanje, a ne destilovana voda, kao što je često slučaj sa drugim uređajima. Da biste izbegli rast klica, algi, plesni ili bakterija i prateće stvaranje mirisa u rezervoaru za vodu ovlaživača vazduha, preporučujemo dodatnu upotrebu odgovarajućih higijenskih proizvoda.

Izbor optimalnog higijenskog sredstva pritom ovisi o kvaliteti vode (količina kamenca), efektivnog učinka isparavanja i kao zadnje osobnim zahtevima higijene. Načelno je korišćenje higijenskog sredstva dovoljno. 

LiQVit
Trotec sredstvo za uklanjanje kamenca za klima uređaje
Secosan

SecoSan®: Zgodno rešenje za bezbednu uštedu vode

SecoSan® Stick se jednostavno postavi u rezervoar vode i drži Vašu vodu za piće i pogosnku vodu šest meseci pouzdano bez klica – testiran od vodećih nemačkih ispitivačkih instituta. Aktivan SecoSan®-pokretač ispunjava zahteve nemačke odredbe o pitkoj vodi i apsolutno je bez okusa.

LiKVit sredstvo za higijenu vode za sprečavanje stvaranja klica, algi, plesni ili bakterija

Kao SecoSan® Stick i „LiQVit“ služi sprečavanju nastajanja klica i algi. Sem toga ovo higijensko sredstvo smajnuje i površinski napon vode, što dovodi do povećanog učinka isparavanja.

Trotec dekalcifikator pouzdano čuva uređaje u domaćinstvu sa rezervoarom za vodu od taloženja kamenca.

Naslage kamenca u uređajima sa toplom vodom ne samo da izgledaju ružno već i u mašinama za kafu dovode do toga da ukus bude drugačiji a stvaraju i znatno veću potrošnju energije. Elektronski uređaji troše do 30 % više struje jer toplota mora da se probije kroz sloj kamenca pre nego što može da zagreje vodu. Da bi se uštedela ova energija, uređaje sa toplom vodom treba redovno čistiti od ostataka kamenca - a to je moguće zahvaljujući ekološki podobnom i povoljnom tečnom dekalcifikatoru kompanije Trotec.

Za garanciju sigurne kvalitete vode pri malim troškovima održavanja u jako prašnjavom i opterećenom vazduhu bi trebali SecoSan® Stick i LiQVit da koristite u kombinaciji.


Primeri aplikacija:

Zdrava klima u prostoriji štiti celu porodicu. Posebno su deca, sa svojim još uvek nedovoljno razvijenim disajnim putevima, osetljiva na patogene u vazduhu.
LiKVit sredstvo za higijenu vode za sprečavanje stvaranja klica, algi, buđi ili bakterija.
Vaš praktični pomoćnik u domaćinstvu: Brzo i temeljno uklanjanje kamenca sa, na primer, čajnika ili pegle na paru.
Sredstvo za uklanjanje kamenca: Praktično u domaćinstvu
Osvežavajuće čista voda kada ste napolju: kada kampujete, uživajte u kafi, čaju ili čak u vodi za piće u kanisteru, uvek bez klica ili bakterija.
SecoSan® takođe za u pokretu

Prijatna klima u prostoriji sa ovlaživačima vazduha kompanije Trotec

Bez obzira da li je reč o isparivajućem ovlaživaču vazduha ili prečsitaču vazduha, sa uređajima Trotec u najkraćem roku možete najzad ponovo da odahnete! Obe varijante dovode vlažnost vazduha na optimalan nivo, ne samo da bi se obezbedio zdraviji vazduh u prostoriji, već i da bi se zaštitio vaš nameštaj, knjige, slike ili antikviteti od neželjenih oštećenja usled previše suvog ili previše vlažnog vazduha.

Međutim, da bi se obezbedio bezbedan kvalitet vode uz niske troškove održavanja u veoma prašnjavom i zagađenom vazduhu prostorije, SecoSan® Stick i LiKVit treba koristiti u kombinaciji.