Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

SecoSan
Home Comfort
 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HomeComfort
 3. Ovlaživanje
 4. Isparavajući ovlaživač vazduha
 5. Pribor
 6. Secosan Stick

SecoSan® Stick - naši preporučeni dodaci za higijensku upotrebu ovlaživača

Do 6 meseci dugotrajna zaštita od rasta klica, algi, buđi i bakterija

Njegov jedinstven princip delovanja SecoSan® Stick čini optimalnim rešenjem za udobno i sigurno konzerviranje vode.

Svim Trotec ovlaživačima je potrebna samo voda iz slavine za ovlaživanje, a ne destilovana voda, kao što je često slučaj sa drugim uređajima. Da biste izbegli rast klica, algi, plesni ili bakterija i prateće stvaranje mirisa u rezervoaru za vodu ovlaživača vazduha, preporučujemo dodatnu upotrebu odgovarajućih higijenskih proizvoda.

Izbor optimalnog higijenskog sredstva pritom ovisi o kvaliteti vode (količina kamenca), efektivnog učinka isparavanja i kao zadnje osobnim zahtevima higijene. Načelno je korišćenje higijenskog sredstva dovoljno. Za garanciju sigurne kvalitete vode pri malim troškovima održavanja u jako prašnjavom i opterećenom vazduhu bi trebali SecoSan® Stick i LiQVit da koristite u kombinaciji:

SecoSan® Stick se jednostavno postavi u rezervoar vode i drži Vašu vodu za piće i pogosnku vodu šest meseci pouzdano bez klica – testiran od vodećih nemačkih ispitivačkih instituta. Aktivan SecoSan®-pokretač ispunjava zahteve nemačke odredbe o pitkoj vodi i apsolutno je bez okusa.

SecoSan® nije preparat nanosrebra, nije tableta i nije prah ili kap otopiv u vodi. Samo aktivan pokretač SecoSan® raspolaže patentno zaštićeno proizvedenom memorijom iona sa mikroporoznom površinom, koja garantuje samoobnavljajući, samoregulišući efekt i tako konstantno dugotrajno delovanje u vodi – prekodnosno ili nedovoljno doziranje isključeno!

Dok se drugi proizvodi uvek moraju nadopunjavati, za ovaj SecoSan® Stick na taj način nastaju troškovi samo jednom u polugodištu.

Ako se voda mijenja, onda se Stick jednostavno može izvaditi i u svakom trenutku ponovo da koristite.

Način delovanja SecoSan®:

Udobno rešenje za sigurno konzerviranje vode:

Jednom postavljen u rezervoar vode, Seco­San® Stick tamo pouzdano sprečava šest meseci rast klica, algi, buđa i bakterija (biofilm) – testiran od vodećih nemačkih ispitivačkih instituta. Kod mjenjanja vode se Stick jednostavno izvadi i u svako doba se ponovo može da koristi.

Samo aktivan pokretač SecoSan® raspolaže patentom zaštićeno proizvedene memorije iona, čija mikroporozna površina garantuje samoobnavljajući, samoregulišući efekt i tako konstantno dugotrajno delovanje u vodi – prekodnosno ili nedovoljno doziranje isključeno!

Naspram klasičnim nadopunskim proizvodima za u različitim veličinama dostupnog SecoSan® Stick na taj način nastaju troškovi samo jednom u polugodištu.

Do 6 meseci dugotrajna zaštita od rasta klica, algi, buđi i bakterija

SecoSan® štap tokom kampovanja
Sveža voda za piće kada ste u prirodi, npr. B. pri kampovanju ili kampovanju.
SecoSan® štap za aparat za kafu
Uživajte u kafi sa svežom, čistom vodom svakog dana.
SecoSan® štap tokom sporta
SecoSan® štap takođe održava vašu vodu u flaši za piće osvežavajuće čistom tokom sporta.
Dugotrajna zaštita do 6 meseci
Kada se stavi u rezervoar za vodu, SecoSan® Stick pouzdano sprečava rast klica, algi, plesni i bakterija (biofilm) tamo tokom šest meseci.

Prednosti u praksi

 • Održavanje čistoće vode „made in Germany“ sa jedinstvenim principom delovanja
 • Međunarodno zaštićen patent
 • Ispunjava zahteve nemačke odredbe o pitkoj vodi
 • 6 meseci zaštite od naknadnog nastajanja klica
 • Pouzdano sprečava rast klica, algi, buđa i bakterija u pitkoj i pogonskoj vodi
 • Samodozirajući i samoregulišući sistem – prekodnosno ili nedovoljno doziranje isključeno
 • 100% Recycling
 • Raznovrsne mogućnosti korištenja: Ovlaživač vazduha, spreminici za pitku i pogonsku vodu, kanistar za kampiranje itd.

Prijatna klima u prostoriji sa ovlaživačima vazduha kompanije Trotec

Bez obzira da li je reč o isparivajućem ovlaživaču vazduha ili prečsitaču vazduha, sa uređajima Trotec u najkraćem roku možete najzad ponovo da odahnete! Obe varijante dovode vlažnost vazduha na optimalan nivo, ne samo da bi se obezbedio zdraviji vazduh u prostoriji, već i da bi se zaštitio vaš nameštaj, knjige, slike ili antikviteti od neželjenih oštećenja usled previše suvog ili previše vlažnog vazduha.

Međutim, da bi se obezbedio bezbedan kvalitet vode uz niske troškove održavanja u veoma prašnjavom i zagađenom vazduhu prostorije, SecoSan® Stick i LiKVit treba koristiti u kombinaciji.

Kupiti

Pribor

Loading...

Alternativni proizvodi

Loading...