Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Trotec sredstvo za uklanjanje kamenca zajedno sa ovlaživačem vazduha B 25 E
Home Comfort
 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HomeComfort
 3. Ovlaživanje
 4. Isparavajući ovlaživač vazduha
 5. Pribor
 6. Dekalcifikator

Tečni dekalcifikator – univerzalna primena

Sa indikatorom u boji i do 100 % biološki razgradiv!

Trotec dekalcifikator pouzdano čuva uređaje u domaćinstvu sa rezervoarom za vodu od taloženja kamenca.

Naslage kamenca u uređajima sa toplom vodom ne samo da izgledaju ružno već i u mašinama za kafu dovode do toga da ukus bude drugačiji a stvaraju i znatno veću potrošnju energije. Elektronski uređaji troše do 30 % više struje jer toplota mora da se probije kroz sloj kamenca pre nego što može da zagreje vodu. Da bi se uštedela ova energija, uređaje sa toplom vodom treba redovno čistiti od ostataka kamenca - a to je moguće zahvaljujući ekološki podobnom i povoljnom tečnom dekalcifikatoru kompanije Trotec.

Univerzalno primenjivo

Svejedno da li se radi o čišćenju ovlaživača vazduha, odvlaživača vazduha, klima uređaja, perača vazduha, rashlađivača vazduha, automata za kafu, espreso mašina ili uređaja za čišćenje sa parom kao što su pegle na paru i stanice za peglanje – naš dekalcifikator se može univerzalno koristiti za sve brendove uređaja sa toplom vodom. On brzo i temeljno sa svojim kiselinama rastvara kamenac i naslage kamenca i istovremeno štiti uređaj od ponovne kalcifikacije. Kod ovog kvalitetnog nemačkog proizvoda je ekološka podobnost sadržana u njemu: Naš tečni dekalcifikator se bazira na organskim materijama koje su do 100 % biološki razgradive i time ispunjava zahteve aktuelne EU preporuke. Naravno da je rastvarač kamenca neutralnog mirisa i ukusa.

Osim toga, dekalcifikator poseduje crveni indikator u boji, koji roze bojom pokazuje da li još uvek poseduje punu sposobnost dekalcifikacije. Ako boja iz crvene pređe u žutu, organska kiselina više ne može da apsorbuje kamenac jer je sposobnost dekalcifikacije istrošena.

Ovako to funkcioniše

Korišćenje tečnog dekalcifikatora je veoma jednostavno. Ovako funkcioniše na primer standardna dekalcifikacija kod mašine za kafu: U rezervoar za vodu staviti 125 ml nerazblaženog dekacifikatora zajedno sa 500 ml vode i uređaj zatim uključiti. Nakon jednog kratkog ciklusa ostaviti da deluje 15 minuta pa zatim sa mnogo vode isprati rezervoar. Kada voda više ne ostavlja boju, u uređaju više nema ostataka sredstva za dekalcifikaciju. Mašina je sada kompletno dekalcifikovana i očišćena - vaša kafa je ponovo sveža i ukusna kao prvog dana!

Tečno sredstvo za uklanjanje kamenca -Specifičnosti

Sa sigurnosnim zatvaranjem
Sigurnosno zatvaranje štiti od radoznalih dečijih ručica.
Princip funkcionisanja indikatora u boji
Ovako funkcioniše indikator u boji. Ovim pregledom se objašnjava princip funkcionisanja.
Univerzalno primenjivo
Trotec dekalcifikator pouzdano čuva uređaje u domaćinstvu sa rezervoarom za vodu od taloženja kamenca.
Naš tečni sredstvo za uklanjanje kamenca je zasnovano samo na organskim kiselinama koje su 100% biorazgradive i stoga ispunjavaju zahteve trenutne preporuke EU.

Primeri aplikacija:

Trotec dekalcifikator za klima uređaje
Za dekalcifikaciju i čišćenje ovlaživača vazduha, odvlaživača vazduha, perače vazduha i klima uređaja.
Za puno uživanje u kafi
Sveže dekalcifikovano - vaša kafa je ukusna kao prvog dana.
Praktično u domaćinstvu
Vaš praktični pomagač u domaćinstvu: Brza i temeljna dekalcifikacija npr. kuvala za vodu ili pegli na paru.

Prednosti u praksi:

 • Kvalitetan nemački proizvod kompanije Trotec
 • Ekološki podobno - do 100 % biološki razgradiv
 • Praktičan indikator u boji
 • Neutralnog mirisa i ukusa
 • Zaštita za decu
 • Jednostavna primena

Prijatna klima u prostoriji sa ovlaživačima vazduha kompanije Trotec

Bez obzira da li je reč o isparivajućem ovlaživaču vazduha ili prečsitaču vazduha, sa uređajima Trotec u najkraćem roku možete najzad ponovo da odahnete! Obe varijante dovode vlažnost vazduha na optimalan nivo, ne samo da bi se obezbedio zdraviji vazduh u prostoriji, već i da bi se zaštitio vaš nameštaj, knjige, slike ili antikviteti od neželjenih oštećenja usled previše suvog ili previše vlažnog vazduha.

Međutim, da bi se obezbedio bezbedan kvalitet vode uz niske troškove održavanja u veoma prašnjavom i zagađenom vazduhu prostorije, SecoSan® Stick i LiKVit treba koristiti u kombinaciji.

Kupovina

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 6.100.004.199

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Pribor

Loading...

Alternativni proizvodi

Loading...