Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Potopne pumpe za čistu vodu
Potopne pumpe za čistu vodu
  1. Proizvodi i usluge
  2. Pumpe
  3. Potopne pumpe
  4. Potopne pumpe za čistu vodu

Potopne pumpe za čistu vodu

Uverite se u rezultat suvo do brisanja

Potopne pumpe za čistu vodu služe prevashodno za efikasno ispumpavanje i prepumpavanje čiste ili vode koja je samo blago zaprljana česticama prljavštine, na primer za transport kućne otpadne vode, kišnice i drenažne vode, kod uklanjanja curenja veš mašine kao i za pražnjenje bazena. ‚Maksimalna granulacija‘ navodi koja je maksimalna moguća veličina čestica prljavštine koja je dozvoljena a da pumpa ne bude oštećena.

Kao posebnu karakteristiku, potopne pumpe za čistu vodu poseduju mogućnost ‚ravnog usisavanja‘. Time je ravno usisnom pumpom moguće vršiti ispumpanje do posebno niskog nivoa vode od samo nekoliko milimetara - kao rezultat dobija se ‚isušivanje suvo do brisanja‘. 

Renomirani kvalitet plus odlična cena

Pouzdano, snažno i podesno za različita područja primene u vezi sa čistom vodom: Ovo su karakteristike kvaliteta potopnih pumpi za čistu vodu kompanije Trotec. Zahvaljujući svojoj snazi ispunjava sve zadatke koje stavite pred nju. Visoke performanse u svakom pogledu, jer Trotec je simbol renomiranog kvaliteta i profesionalnih rešenja sa izvanrednim odnosom cene i performansi!

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo