Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Pribor opšte
  4. Prostorni higrostati

Sobni higrostati

Odgovarajući pribori za naše odvlaživače vazduha i ovlaživače vazduha: Higrostati za upravljanje uređaja u zavisnosti od vlažnosti i praćenje vlažnosti vazduha

 

Omogućava odvlaživačima da rade bez nadzora u neprekidnom radu

Za o vazduhu ovisnog upravljanja TTK 170 ECO ili drugih odvlaživača vazduha sa 6,35 mm čahurom za spoljašnji priključak higrostata, primjerice za nenadgledana sušenja u trajnom pogonu.

 

Trotec HG 110, HG 120 i HG 135 higrostati su tehnički identični i razlikuju se samo po vrsti priključka. HG 110 ima utikač od 6,35 mm. HG 120 ima 4-pinski DIN utikač, a HG 135 je dostupan kao verzija od 230 V sa maksimalnim uklopnim opterećenjem od 10 A i kombinovanom utičnicom CEE 7/3.

Eksterni higrostat HG 110 u kombinaciji sa odgovarajućim odvlaživačem vazduha služi kao kontrolor u dve tačke za kontrolu relativne vlažnosti vazduha, na primer, na unutrašnjim gradilištima, u podrumskim prostorijama, u klima-uređajima ili za kontrolisano odvlaživanje vazduha u kancelarijama i računarske kabinete. Ostale oblasti primene su skladištenje robe ili hrane, hladnjače za voće i povrće, plastenici u hortikulturi, tekstilnoj industriji, papirnoj i štamparskoj industriji, filmskoj industriji i bolnicama. Gde god je potrebno kontrolisati ili nadgledati vlažnost, generalno se može koristiti utikač HG 110 sa pripadajućim odvlaživačem.

Funkcionalnost i mesto ugradnje

Mesto ugradnje treba izabrati tako da je zagarantovano reprezentativno merenje vlažnosti, tj. očitavanja vlažnosti na mestu instalacije treba da odgovaraju onima u prostoriji, a higrostat treba da bude u protoku vazduha. Sobni higrostat brzo i precizno reaguje na promene vlažnosti. Postavljanjem dugmeta za zadatu vrednost, sistem poluge se manipuliše na takav način da se unutrašnji mikroprekidač aktivira kada se postigne podešena vlažnost.

Svi sobni higrostati u direktnom poređenju:

Svi sobni higrostati u direktnom poređenju:

Da biste mogli da pronađete baš pravi sobni higrostat za vas, ovde imate priliku da jasno uporedite sve sobne higrostate iz Trotec-ove HG serije.

Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti

Tehnički podaci u poređenju