Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Industrijske sušilice DH-S-serije
Industrijske sušilice DH-S-serije
Industrijske sušilice DH-S-serije
Industrijske sušilice DH-S-serije
Industrijske sušilice DH-S-serije
Industrijske sušilice DH-S-serije
Industrijske sušilice DH-S-serije
 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HighPerformance
 3. Odvlaživanje
 4. Kondenzacijski isušivač vazduha, stacionaran
 5. Industrijske sušilice DH-S-serije

Industrijske-kondenzacijske sušilice DH-S-serije

Sa DH-S-standardnom serijom možete štititi skladišnu robu, proizvodnje, građevinskei materijal i inventar povoljno od šteta od vlage ...

DH 25 S
DH 65 S
DH-S

Zato što su najjednostavnija rješenja često najbolja. 

DH-S-kondenzacijske sušilice su uspješna sinteza globalnog menadžmenta nabave i lokalnog oplemenjivanja u proizvodnjama u Nemačkoj.

Zato se dve odlučujuće prednosti spajaju u jedan uređaj:

Atraktivan odnos cene i učinka međunarodnog standardnog rješenja za puno tradicijskih upotreba sušenja i modularno oplemenjivanje elektrike i vodovodnih komponenti po evropskom standardu – kompletno u Trotecu proizvedeno u ručnoj izradi i kontrolirano na kvalitet.

Zbog toga raspolažete sa Trotec-kondenzacijskim sušilicama DH-S-serije svugde tamo, gde su u proizvodnji ili skladištima industrije, logistici ili opskrbi potrebne svakodnevne upotrebe za zaštitu od korozije i kondenzata, pouzdanim standardnim rješenjima za povoljno isušivanje.

Industrie-kondenzacijska sušilica DH-S-serije dobivate ekskluzivno samo u Trotecu!

Zaštita investicije za vaše uređaje za sušenje

Posebno kod sušenja građevinskih objekata leti ili isušivanja štete od poplave, veoma brzo dolazi do stvaranja klimatskih uslova koji mogu ekstremno da skrate životni vek kondenzacionih sušača - potpuno nezavisno od fabričkog proizvoda. Pošto nama kao proizvođaču nije svejedno ukoliko bi vaše kondenzacione sušače uslovljeno načinom rada često morali da menjate za nove pre vremena, pripremili smo preporuke za primenu u praksi u cilju zaštite investicije za vaše uređaje za sušenje. Ovde saznajte više ...

Da li ste znali da je svaki sušač vlage istovremeno i komercijalni odvlaživač vazduha ali da nije svaki komercijalni odvlaživač vazduha automatski i pravi sušač vlage? Razloge za postojanje i zbog čega otapanje toplim gasom pravi odlučujuću razliku, saznajte ovde ...

DH 145 S

Pouzdani uređaji za sušenje sa velikim kapacitetom isušivanja

Efektivnija kontrola vlažnosti vazduha omogućuje na ekonosmki način sprečavanje šteta od kondenzata, buđa ili korozije, povećavanje sigurnosti od ispada električnih postrojenja, optimirane uvete procesa za proizvodnju te stabilne klima kondicije u skladištima ili arhivima.

Ne pod zadnje se suši vazduh lakše zagrijava, što smanjuje troškove grejanja.

Kontrola vlažnosti vazduha se sa svim kondenzacijskim sušilicama DH-S-serije po izboru ovisno o vlagi može namjestiti izborom preko internog higrostata – ili u trajnom pogonu ovisnom od vlage. Za fleksibilnu upotrebu na mjenjajućim mestima su DH-S-uređaji sem toga opremljeni sa stabilnim kotačima* i funkcijom pražnjenja ostatka vode*.

Integrisana automatik otapanja vrućim gasom garantuje efikasan pogon sušenja bez pauza otapanja vkaišski uvjetovanim, u kojim se ne događa isušivanje.

Kondenzat se preko vanjskog ispusta može da odvodi i preko više spratova, pošto je serijska pumpa kondenata* koncipisana za visinu od četiri metara.

Kod većih uređaja se takođe za svaki kompresor određuje pritisak rashladnog sredstva na tlačnoj i usisnoj strani i prikazuje se dobro čitljivo na manometrima*. Tako se pootencijelne smetnje mogu rano da prepoznaju i intervali održavanja optimalno planirati unapred.

Zahvaljujući robusne konstrukcije okvira se kondenzacijske sušilice DH-S-serije sem toga ističu velikom čvrstoćom kućišta.

* ovisno o modelu, detalje vidi tehnički podaci


Primeri primene u praksi:

Sa standardnom serijom DH-S možete isplativo zaštititi uskladištenu robu od oštećenja usled vlage.
DH-S serija - Primena ležajeva
Sa standardnom serijom DH-S možete isplativo zaštititi proizvodne sisteme od oštećenja usled vlage.
DH-S serija - proizvodnja aplikacija
Sa standardnom serijom DH-S možete isplativo zaštititi građevinsku tkaninu od oštećenja vlage.
DH-S serija - Primena na gradilištu
Sa DH-S standardnom serijom možete isplativo zaštititi inventar od oštećenja od vlage.
DH-S serija - aplikacija za zaštitu inventara

Svi Industrijske sušilice DH-S-serije u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući industrijska sušara, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Industrijske sušilice DH-S-serije iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

Prednosti u praksi:

 • Pouzdani uređaji za sušenje sa velikim kapacitetom isušivanja
 • Posebno ekonomično rešenje za tipične upotrebe sušenja u proizvodnji i skladištima
 • Prikazi manometra* za rano prepoznavanje smetnji bez održavanja
 • Elektrika i vodovodne komponente nemačke ručne izrade po evropskom standardu modularno oplemećeni
 • DH 25 S / DH 65 S sa isparivačem od aluminijske cevi za efektivan učinak isušivanja i pri niskom vlagom
 • Optimalan odnos cene i učinka

* ovisno o modelu, detalje vidi tehnički podaci


Koristite naše najbolje industrijske usluge

Pošto svako industrijsko preduzeće ima svoje karakteristične procese, sisteme i prostorije, svako rešenje za tretman vazduha takođe zahteva konfiguraciju uređaja specifičnu za svaki slučaj. Ukratko, često je teško izračunati kombinovane efekte strujanja vazduha, uslova vlažnosti vazduha i temperaturnih fluktuacija na čisto teorijskoj osnovi, na primer u područjima zaključavanja ili na transportnim trakama. Rezultat: Nepotrebni dodatni troškovi zbog prenaplaćenih zahteva ili - što je još gore - u praksi, nedovoljno funkcionalnih rešenja.

Možete računati na naše stručnjake

Potrebni su iskusni stručnjaci za klimatizaciju kako bi precizno izračunali potrebe u industriji i razvili prilagođene koncepte za klimatizaciju. Verujte našem timu stručnjaka i uslugama industrijskih usluga: Analiziramo situaciju individualnih potreba zajedno sa vama na licu mesta, utvrđujemo posebne zahteve uređaja i izrađujemo prilagođeno projektno rešenje do tačnog postavljanja uređaja.

Naši industrijski konsultanti takođe će vas rado obavestiti lično na Tel. +49 2452 962-777 o našim najboljim industrijskim uslugama iz prakse. Ili možete jednostavno poslati upit direktno našim stručnjacima u industriji sa vašim ličnim zahtevima. Odmah odgovaramo!

Nutzen Sie den Best-Practice-Industrieservice von Trotec