Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Industrijska sušara DH serije
Industrijska sušara serije DH-S
DH-odvlaživač vazduha iz Value Protection Range
Isušivači za bazene DS-serije
  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Odvlaživanje
  4. Kondenzacijski isušivač vazduha, stacionaran

Indistrijska sušilica ekstra klase

Trajnu primenu u javnim zgradama, obrtu i industriji, otporne industrijske sušilice kondenzata Trotec garantuju najbolji učinak pri niskim troškovima pogona.

Raznovrsni odvlaživači za komercijalne i industrijske aplikacije za odvlaživanje
Raznovrsni odvlaživači za komercijalne i industrijske aplikacije za odvlaživanje
Monipuoliset kosteudenpoistolaitteet kaupallisiin ja teollisiin kosteudenpoistosovelluksiin.

Raznovrsni odvlaživači za komercijalne i industrijske aplikacije za odvlaživanje

Postoji puno područja u obrtu i u industriji, koja trajno i pogotovo pouzdano moraju imati određenu vlažnost vazduha. Ali kada hladnoća, vetar i vlažno vreme imaju neposredan utjecaj, onda je održavanje suvoće prostorija, uređaja i tehničkih postrojenja veliki izazov.

Za takve izazove su napravljene stacionarne industrijske sušilice Trotec. Jer one donose pravoklasan učinak isušivanja pomoću principa kondenzacije u grubim okolinama. Dodatno profitirate od niskih troškova energije, zahvaljujući integrisanim povratom togase. Pri sušenju u hladnjačama, u negrejanim skladištima, u voznim parkovima, ali i u osetljivim područjima kao što su knjižnice, arhivi, sportske dvorane i uredo, Trotec industrijske sušilice kao fiksno instalirani uređaji osiguravaju trajnu i pouzdanu zaštitu od buđa, korozije i još šteta od vlage.

U Trotecu imate pri sušenju kondenzata izbor mnogobrojnih modela iz tri serije: DH-serije, DH-S-serije i DH-VPR+-serije. Otporno i učinkovito uspjevaju isušivanje količina od nešto preko 200 m³ po času sve do enormnih 9.000 m³ po času.

Svejedno koju sušilicu kondenzata trebate za Vašu potrebu, profitirate visokim učinkom isušivanja pri niskim troškovima pogona i radite sa tehnički najboljom kvalitetom kuće Trotec.

Uostalom: Za primenu u posebno higijensko osetljivim područjima nudimo puno DH-modela opcionalno i u INOX izvedbi.

Industrijska sušara DH serije

DH industrijske sušare su podjednako moćne kada je u pitanju sušenje koliko i izdržljive, jer su ovi profesionalni sistemi za odvlaživanje vazduha opremljeni visokokvalitetnim i posebno robusnim komponentama za trajno odvlaživanje u agresivnim industrijskim okruženjima. Pošto rade na principu kondenzacije, DH jedinice se ne odlikuju samo veoma visokim performansama odvlaživanja, već su i posebno ekonomične za upotrebu.

Zajedno sa njihovom velikom radnom površinom, mogućnostima opreme orijentisane na praksu i mogućnošću integracije u postojeće proizvodne ili skladišne sredine, ovo čini industrijske sušare serije DH prvim izborom za rešavanje svih vrsta problema sa vlagom velikog kapaciteta. .

Bilo da radi stojeći ili na zidu - uvek u optimalnom obliku

Pored velikih stacionarnih jedinica DH 160 i DH 310 su takođe DH 15, DH 30 i DH 60 dostupne kao viseće jedinice za zidnu montažu - profesionalne industrijske sušare "proizvedene u Nemačkoj " originalnog proizvođača Trotec.

industrijska sušara DH 15
industrijska sušara DH 30
industrijska sušara DH 60
DH 160 i DH 310 su takođe dostupni od nerđajućeg čelika
industrijska sušara DH 160 / 310

Industrijska sušara serije DH-S

DH-S-kondenzacijske sušilice su uspješna sinteza globalnog menadžmenta nabave i lokalnog oplemenjivanja u proizvodnjama u Nemačkoj.

Zato se dve odlučujuće prednosti spajaju u jedan uređaj:

Atraktivan odnos cene i učinka međunarodnog standardnog rješenja za puno tradicijskih upotreba sušenja i modularno oplemenjivanje elektrike i vodovodnih komponenti po evropskom standardu – kompletno u Trotecu proizvedeno u ručnoj izradi i kontrolirano na kvalitet.

Zbog toga raspolažete sa Trotec-kondenzacijskim sušilicama DH-S-serije svugde tamo, gde su u proizvodnji ili skladištima industrije, logistici ili opskrbi potrebne svakodnevne upotrebe za zaštitu od korozije i kondenzata, pouzdanim standardnim rješenjima za povoljno isušivanje.

Industrie-kondenzacijska sušilica DH-S-serije dobivate ekskluzivno samo u Trotecu!

DH 25 S
DH 65 S
DH-S

DH-odvlaživač vazduha iz Value Protection Range

ThinC! klima menadžment garantuje konstantnost. Za klimu i vrednosti. Na kraju krajeva, svaki materijal poseduje posebne karakteristike a svaka prostorija drugačije uslove. Naš klima menadžer obezbeđuje konstantnu klimu u prostoriji u svim uslovima. Tako sigurno i efikasno održavate najrazličitije vredne objekte u njihvom optimalnom stanju. Osnova inovativnih ThinC! klima menadžera su DH odvlaživači vazduha iz našeg HighPerformance programa za pouzdanu zaštitu od vlage čak i u nezagrevanim prostorijama na niskim temperaturama iznad 5 °C. Postoji mogućnost proširivanja kroz efikasne module za prečišćavanje vazduha i filtriranje u skladu sa industrijskim standardom. Na taj način svaka prostorija postaje klimatski trezor, vazduh se čisti od iritacije i kondicionira, stvaranje prašine se značajno redukuje a neprijatni mirisi se neutrališu.

Sve ThinC! modele odlikuje jednostavno upravljanje i inteligentna regulacija vlažnosti vazduha kao i neutralizacija mirisa. Potpuno automatsko upravljanje preko higrostata i regulacije intenziteta, uvek individualan vazduh u prostoriji. Bez prašine, bez čađi, higijenski i energetski efikasno konstantno na pravom nivou. ThinC! dizajn unosi dizajn u program. Boje i materijal čeonih maski mogu da se razlikuju - zavisno od ličnih želja i stila.

Perfektna klima u prostoriji gledano sa lepe strane. Za sve što je vredno.

DH-odvlaživač vazduha iz serije Value Protection Range
DH-odvlaživač vazduha iz serije Value Protection Range
DH-odvlaživač vazduha iz serije Value Protection Range

Isušivači za bazene DS-serije

Ovi specijalno za isušivanje bazena razvijeni uređaji garantuju jednako učinkovito kao i ekonomično isušivanje vazduha na bazenima.

Lako ih se montira, rade potpuno automatski i mogu izuzeti velike količine vlage iz prostorije. Pritom apsorbiraju njegovu latentnu energiju i po principu toplotne pumpe izručuju do 3,5 kW korisne togase za svaki potrošen kilovat DS-isušivača vazduha ponovo u vazduh unutrašnjeg bazena.

Tako se sa isušivanjem bazena istovkaišo smanjuje trošak grejanja!

Baš u vlažnim prostorijama kao što su privatni bazeni, vlaga vazduha se povećava na temelju velikog isparavanja vode na veliku razinu. Brzo se može prekoračiti kritična granica, što u posledici može dovesti do gnjilosti, korozije ili nastajanja buđa i tako prouzrokovati ozbiljne probleme za strukturu zgrade i zdravlje korisnika.

Sama ventilacija ne pomaže, jer se na taj način ne troši samo skupocjena energija, koja se pre toga trošila za togasu. Pri unosu hladnijeg vazduha, on može sem toga prihvatiti manje vlage i spušta temperaturu tačke tačka rosišta na kritičnu razinu. Najčešće je spoljašnji vazduh s obzirom na prevladavajuće temperature već tako zasićen, da dovoljan transport vlage uopće nije zagarantovan.

Isušivači za bazene DS-serije
Isušivači za bazene DS-serije
Isušivači za bazene DS-serije

Zaštita investicije za vaše uređaje za sušenje

Posebno kod sušenja građevinskih objekata leti ili isušivanja štete od poplave, veoma brzo dolazi do stvaranja klimatskih uslova koji mogu ekstremno da skrate životni vek kondenzacionih sušača - potpuno nezavisno od fabričkog proizvoda. Pošto nama kao proizvođaču nije svejedno ukoliko bi vaše kondenzacione sušače uslovljeno načinom rada često morali da menjate za nove pre vremena, pripremili smo preporuke za primenu u praksi u cilju zaštite investicije za vaše uređaje za sušenje. Ovde saznajte više ...

Da li ste znali da je svaki sušač vlage istovremeno i komercijalni odvlaživač vazduha ali da nije svaki komercijalni odvlaživač vazduha automatski i pravi sušač vlage? Razloge za postojanje i zbog čega otapanje toplim gasom pravi odlučujuću razliku, saznajte ovde ...

Koristite naše najbolje industrijske usluge

Pošto svako industrijsko preduzeće ima svoje karakteristične procese, sisteme i prostorije, svako rešenje za tretman vazduha takođe zahteva konfiguraciju uređaja specifičnu za svaki slučaj. Ukratko, često je teško izračunati kombinovane efekte strujanja vazduha, uslova vlažnosti vazduha i temperaturnih fluktuacija na čisto teorijskoj osnovi, na primer u područjima zaključavanja ili na transportnim trakama. Rezultat: Nepotrebni dodatni troškovi zbog prenaplaćenih zahteva ili - što je još gore - u praksi, nedovoljno funkcionalnih rešenja.

Možete računati na naše stručnjake

Potrebni su iskusni stručnjaci za klimatizaciju kako bi precizno izračunali potrebe u industriji i razvili prilagođene koncepte za klimatizaciju. Verujte našem timu stručnjaka i uslugama industrijskih usluga: Analiziramo situaciju individualnih potreba zajedno sa vama na licu mesta, utvrđujemo posebne zahteve uređaja i izrađujemo prilagođeno projektno rešenje do tačnog postavljanja uređaja.

Naši industrijski konsultanti takođe će vas rado obavestiti lično na Tel. +49 2452 962-777 o našim najboljim industrijskim uslugama iz prakse. Ili možete jednostavno poslati upit direktno našim stručnjacima u industriji sa vašim ličnim zahtevima. Odmah odgovaramo!

Nutzen Sie den Best-Practice-Industrieservice von Trotec

Trotec: Inovacija napravljena u Nemačkoj

Trotec: Inovacija napravljena u Nemačkoj Pogledajte iza kulisa: Kao jedan od vodećih međunarodnih proizvođača rešenja za tretman vazduha, Trotec nudi industrijskim i komercijalnim kupcima inovativne proizvode za prečišćavanje vazduha, odvlaživanje vazduha, grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Sa našim uređajima visokih performansi, 100% se oslanjamo na istraživanje, razvoj, dizajn i proizvodnju u Nemačkoj. Za najviše zahteve kvaliteta, dobro osmišljena sistemska rešenja i sveže ideje.

Uverite se u video!