Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

INOX-adsorpcijski odvlaživač vazduha TTR-serije
INOX-adsorpcijski odvlaživač vazduha TTR-serije
 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HighPerformance
 3. Odvlaživanje
 4. Adsorpcijski isušivač vazduha, mobil
 5. TTR-INOX-ovlaživač vazduha

INOX-adsorpcijski odvlaživač vazduha TTR-serije

Plemenit, čeličan i dobar: Kompaktni uređaji bez održavanja sa velikim učinkom odvlaživanja i pri niskim temperaturama

INOX-adsorpcijski odvlaživač vazduha TTR-serije
Adsorptionsluftentfeuchter der TTR-Serie
INOX-adsorpcijski odvlaživač vazduha TTR-serije

Profesionalni kvalitet "made in Germani" - originalna Trotec proizvodnja

Ovi INOX-adsorpcijski odvlaživači bez održavanja garantuju ne samo velike vrijednosti odvlaživanja posebno pri niskim rosištima – njihova kućišta se osim toga ističu velikim otporom od korozije i dobrom higijenom.

Zbog toga su ovi uređaji optimalni za sve okoline primene, kod kojih vrijede specijalni higijenski standardi ili prevladavaju posebno iscrpljujući uvjeti za materijal.

To TTR-INOX modele čini perfektnim rješenjem puno uporaba sušenja u kemijskoj, farmaceutskoj i prehrambenoj ili industriji slatkišta. Ali i za sprječavanje od kondenzacije i korozije kod radova lakiranja i pješćarenja u teretnim protorima brodova ili spremnicima.

Odvlaživači serijski raspolažu integriranim povratom togase i zaštitom opremljenim priključkom za vanjske sklokpe (TTR 160/250), na koju se može opcionalno dostupan higrostat u ovisnosti vlage HG 120 TTR priključiti.

Serijskoj opremi također pripada samoregulišuće električno grijanje regeneracijskog vazduha od termistor elemenata (PTC), kod kojih se prem snage usmerava po temperaturi ulaznog vazduha i volumena regeneracijskog vazduha.

Prednost tog rješenja je s jedne strane optimalno prilagođavanje učinka, s druge strane pregrijavanje nije moguće, tako da nisu potrebni sigurnosni termostati.

Svi INOX-adsorpcijski odvlaživači vazduha TTR-serije su kompletno razvijeni i proizvedeni po najvećim standardima kvalitete u Njemačkoj.


Praktični primeri upotrebe:

Uvjerljive prednosti postupka sa TTR-Trisorp-Dual principom

Konvencionalni adsorpcijski isušivači u pravilu raspolažu zajedničkim usisom vazduha (mono) za suvi i regeneracijski vazduh – na primer svi Trotec uređaji, koji rade po Trisorp-Mono ili Bisorp-Mono principu.

Takvi isušivači nisu podobni za sušenje propuhom direktno u tretiranoj prostoriji, jer zbog postupka nastaje podpritisak i zbog toga vazduh izvana ulazi u prostoriju, čija se vlažnost ne može kontrolisati.

PRAKTIČNA PREDNOST TTR-TRISORP DUAL

Praktični primeri upotrebe

Pribor za TTR-isušivače vazduha

Bez obzira da li je reč o filterima za vazduh, adapterima za creva, filterskim kutijama ili eksternim higrostatima - ovde možete da pronađete opcionalni pribor za naše TTR odvlaživače.

Optimalno na uređaje prilagođeni kvalitetni filteri su dostupno kao pribor u paketu od 5 komada. Za prostorno odvojen dovod vazduha je za svaki poklopac filtera dostupan odgovarajući cijevni adapter kao pribor, koji se jednostavno može priključiti na poklopac filtera.

Opcionalno se svi poklopci filtera mogu zamjeniti za filter kutije sa integrisanim cijevnim priključkom – optimalno i za gradnje tvrdog kamena.

Filter kutije sem toga omogućuju fleksibilnu upotrebu raznih Z-Line filtera klase G4, F7 ili F9.

Pribor za TTR-isušivače vazduha


TTR-Trisorp-Dual
TTR-Trisorp-Dual

Principi rada TTR isušivača isušivača

Svi TTR adsorpcioni odvlaživači imaju pouzdane rotore za sorpciju od silika gela u perivom i mehanički visoko stabilnom dizajnu. Hemijska stabilnost silika gela garantuje da vodena para ili čista voda neće uništiti rotor. Male nečistoće kao što je prašina samo dovode do smanjenog učinka odvlaživanja.

U zavisnosti od dizajna Trotec adsorpcionog odvlaživača vazduha, procesni i regeneracioni vazduh se kanališu na različite načine.

PREGLED FUNKCIONALNOG PRINCIPA TTR ODvlaživača


Prednosti u praksi:

 • Profi kvaliteta „made in Germany“ – Original Trotec-fabrikacija
 • IONX kućište otporno na koroziju
 • Pouzdan silikagel-sorpcijski rotor uu perivoj i mehanički visokostabilnoj izvedbi
 • Integrisan povrat togase
 • Samoregulišuće PTC-grejanje
 • Amperemetar za kontrolu stanja pogona
 • Brojač radnih sati
 • Dualna brojila sa dodatnim MID-usklađenim* praćenjem potrošnje struje (opcija)
 • Sve se može složiti kako bi se uštedelo prostora

Svi adsorpcijski isušivači vazduha TTR-serije su kompletno razvijeni i proizvedeni po najvećim merama kvalitete u Nemačkoj.

Trotec: Inovacija napravljena u Nemačkoj

Trotec: Inovacija napravljena u Nemačkoj Pogledajte iza kulisa:

Kao jedan od vodećih međunarodnih proizvođača rešenja za tretman vazduha, Trotec nudi industrijskim i komercijalnim kupcima inovativne proizvode za prečišćavanje vazduha, odvlaživanje vazduha, grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Sa našim uređajima visokih performansi, 100% se oslanjamo na istraživanje, razvoj, dizajn i proizvodnju u Nemačkoj. Za najviše zahteve kvaliteta, dobro osmišljena sistemska rešenja i sveže ideje.

Uverite se u video!

Svi mobilni TTR adsorpcioni odvlaživači u direktnom poređenju:

Da biste mogli da pronađete tačno pravi mobilni adsorpcioni odvlaživač za vas, imate priliku da uporedite sve adsorpcione odvlaživače iz Trotec-ove TTR serije.

Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti

Tehnički podaci u poređenju

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo