Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HighPerformance
 3. Odvlaživanje
 4. Adsorpcijski isušivač vazduha, mobil
 5. TTR-isušivač vazduha
 6. TTR-pribor

Pribor za TTR-isušivače vazduha

Bez obzira da li je reč o filterima za vazduh, adapterima za creva, filterskim kutijama ili eksternim higrostatima - ovde možete da pronađete opcionalni pribor za naše TTR odvlaživače.

Potpuna fleksibilnost zahvaljujući velikom izboru dodatne opreme

Svi Mono-/Duoventic TTR-adsorpcijski isušivači vazduha imaju poklopac filtera na usisnoj strani sa praktičnim Clip zatvaračem za brze izmjene filtera, bez da morate otvarati uređaj.

Optimalno na uređaje prilagođeni kvalitetni filteri su dostupno kao pribor u paketu od 5 komada.

Opcionalno se svi poklopci filtera mogu zamjeniti za filter kutije sa integrisanim cijevnim priključkom – optimalno i za gradnje tvrdog kamena. Filter kutije sem toga omogućuju fleksibilnu upotrebu raznih Z-Line filtera klase G4, F7 ili F9. Za izmjenu filtera se filter kutija može brzo i jednostavno otvoriti vrijčanim čepom.

Serijska priključna kutija sa zaštitnim poklopcem za vanjske sklopke takođe omogućuje fleksibilno daljinsko upravljanje svih TTR-uređaja putem opcionalnog higrostata, vkaišskim satom ili drugih vanjskih uklopnih uređaja sa odgovarajučem DIN-utikačem.

Preporučen Trotec pribor za TTR-upravljanje ovisno o vlagi: Vanjksi ­higrostat HG 120 TTR sa DIN-utikačem. Broj artikla 6.100.002.040

Za svaki TTR-model su kao sistemski pribor dostupne filter kutije sa priključkom creva (4-5), adapterom creva (2-3), filterima (6-7) i Z-Line zračnim filterima (8-10) različitih klasa.

Za prostorno odvojen dovod vazduha je za svaki poklopac filtera dostupan odgovarajući cijevni adapter kao pribor, koji se jednostavno može priključiti na poklopac filtera.

Primer DIN utičnice za eksterna kola (primer TTR 160)
DIN utičnica za eksterne prekidače

Uštedite struju i novac na odvlaživanju

Sa našim higrostatom HG 120 takođe štedite novac kada je u pitanju odvlaživanje ili održavanje vlažnih prostorija suvim. Programabilni prekidač se jednostavno uključuje u odvlaživač sa 4-pinskim DIN konektorom da reguliše odvlaživanje na osnovu izmerene vlažnosti.

Ako se postigne željena ciljna vlažnost, higrostat isključuje uređaj i tako značajno smanjuje potrošnju energije uređaja. Troškovi nabavke HG 120 koji štedi energiju se amortizuju nakon vrlo kratkog vremena.

Štaviše, mnogi odvlaživači imaju samo gruba podešavanja ciljane vrednosti za optimalnu vlažnost. HG 120 higrostat omogućava da se vlažnost u prostoriji reguliše u koracima od 1% između 40% i 90% pomoću priključenog odvlaživača i na taj način nudi mnogo precizniji izbor ciljne vrednosti vlažnosti.

 1. 1

  praćenje funkcije
  Mikroprocesorska kontrola sa višelinijskim prikazom običnog teksta za statusne poruke ili poruke o grešci. Sa kontaktima bez potencijala za spoljno izveštavanje. Dostupan kao opcija konfiguracije prilikom naručivanja, ne može se naknadno ugraditi.

 2. 2, 3

  adapter za crevo
  Za montažu na standardni poklopac filtera; ima priključak creva za dovod vazduha.

 3. 4, 5

  filter kutija
  Omogućava upotrebu G4/F7 filtera i povezivanje creva za dovodni vazduh na ulaz za procesni vazduh ili vazduh za regeneraciju. Takođe idealan za stalne instalacije sa cevima.

 4. 6, 7

  filter mat
  Za filtriranje procesa ili vazduha za regeneraciju (uključeno u obim isporuke).

 5. 8

  Z-Line filter G4 procesni vazduh

 6. 9

  Z-Line filter G4 regeneracioni vazduh

 7. 10

  Z-Line filter F7 procesni vazduh

 8. 11

  Z-Line filter F7 regeneracija vazduha

 9. 12

  grejanje suvim vazduhom
  Grejač koji se može montirati na izlaz suvog vazduha radi dodatnog zagrevanja suvog vazduha. Podesiva od 30 do 90 °C. Integrisani priključak za crevo ø 125 mm.

 10. 13

  četiri distributera
  Priključak za do četiri creva od 50 mm koja se mogu montirati na izlaz za suvi vazduh, takođe ø 38 mm pomoću redukcionog priključka (14). Za ciljano snabdevanje suvim vazduhom u različitim oblastima. Uključujući zaptivne kapice.

 11. 14

  redukciona utičnica
  Sa navojem za uključivanje četvorosmernog razdelnika (13). Omogućava povezivanje creva od 38 mm.

 12. 15

  Zatvarači 50 mm
  Do zatvarača za izlaz vazduha četvorosmernog razvodnika.

 13. 16

  Kape 38 mm
  Zatvarač za izlaz vazduha za montiranu redukcionu utičnicu (14) kada crevo nije pričvršćeno.

 14. 17

  kontrola higrostata
  Spoljni higrostat HG 120 sa 4-pinskim utikačem i priključnim kablom od 2 m za kontrolu uređaja u dve tačke zavisno od vlage. (Alternativno: eksterni higrostat HG 125, art. br. 6.100.002.042, sa dodatnim adapterskim transformatorom, art. br. 6.100.002.043)

 15. creva za vazdušni transport

 16. 18

  Za standardni izlaz suvog vazduha.

 17. 19

  Za standardni izlaz suvog vazduha sa montiranim četvorosmernim razdelnikom (13).

 18. 20

  Za standardni izlaz suvog vazduha sa montiranim četvorosmernim razdelnikom (13) i navrtanim redukcionim konektorom (14).

 19. 21

  Za uklanjanje vlažnog vazduha.

 20. 22

  Za dovod vazduha u proces.

 21. 23

  Za dovod vazduha za regeneraciju.

Svi mobilni TTR adsorpcioni odvlaživači u direktnom poređenju:

Da biste mogli da pronađete tačno pravi mobilni adsorpcioni odvlaživač za vas, imate priliku da uporedite sve adsorpcione odvlaživače iz Trotec-ove TTR serije.

Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti

Tehnički podaci u poređenju

Svi adsorpcijski isušivači vazduha TTR-serije su kompletno razvijeni i proizvedeni po najvećim merama kvalitete u Nemačkoj.

Trotec: Inovacija napravljena u Nemačkoj

Trotec: Inovacija napravljena u Nemačkoj Pogledajte iza kulisa:

Kao jedan od vodećih međunarodnih proizvođača rešenja za tretman vazduha, Trotec nudi industrijskim i komercijalnim kupcima inovativne proizvode za prečišćavanje vazduha, odvlaživanje vazduha, grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Sa našim uređajima visokih performansi, 100% se oslanjamo na istraživanje, razvoj, dizajn i proizvodnju u Nemačkoj. Za najviše zahteve kvaliteta, dobro osmišljena sistemska rešenja i sveže ideje.

Uverite se u video!


Kupiti

Pribor

Loading...

Alternativni proizvodi

Loading...