Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Adsorpcioni odvlaživači TTR serije
INOX-adsorpcijski odvlaživač vazduha TTR-serije
  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Odvlaživanje
  4. Adsorpcijski isušivač vazduha, mobil

Mobilni TTR-adsorpcijski isušivači vazduha

Kompaktni, lagani i za naslagivanje sa integrisanim povratom togase – idealni za fleksibilne primene isušivanja vazduha čak pri niskim tačke tačka rosišta

Mobilni TTR isušivači vazduha
Mobilni TTR isušivači vazduha
Mobilni TTR isušivači vazduha

Mi za Vašu mobilnu primenu imamo idealan adsorpcijski isušivač vazduha.

Prevelika vlažnost može biti štetna: U proizvodnim i skladišnim halama cele zalihe mogu zbog velike vlažnosti postati neuporabive. Nakon šteta od vode preti nastajanje buđa i korozija. Tu bi trebali biti fleksibilni i imati isušivač vazduha pri ruci, koji se u najkraćem roku može postaviti i koji je spreman za upotrebu. Mobilni adsorpcijski isušivači vazduha Trotec su u takvim slučajevima pravi univerzalci, koji se na stisak gumba bore protiv vlage – posebno tamo, gde je potrebno.

Da li pri šteti od vode u zatvorenom prostoru ili za tačno regulisanje vlažnosti vazduha – mobilni adsorpcijski isušivači vazduha Trotec postoje u različitim varijantama i snagama. Tako uvek imate odgovarajući uređaj za Vašu specijalnu primenu. Zavisno o izvedbi, isušivači vazduha uspiju od preglednih 80 m³ po času sve do jakih 200 m³. Uključujući povrat togase!

Sa mobilnim adsorpcijskim isušivačima vazduha TTR-serije Vam nudimo posebno kompaktne i lagane modele, koji istovkaišo uveravaju velikim učinkom. Sem toga su modeli serisjki opremljeni sa dodatkom „D“ sa Duoventic-regulisanjem količine vazduha. To znači, da se oba ventilatora mogu regulišeti zasebno odvojeno jedan od drugog.

Za specijalne higijenske standarde su koncipisani mobilni INOX-adsorpcijski isušivači vazduha TTR-serije. I oni uveravaju sa posebno visokim učinkom isušivanja – čak pri ekstremno niskim temperaturama.

Posebno lako održavanje i prostorno štedljivi, zbog naslagivanja, su svi uređaji – i naravno u najboljoj kvalitet „made in Germany“. 

Mobilni TTR isušivači vazduha
Mobilni TTR isušivači vazduha
Mobilni TTR isušivači vazduha

Adsorpcijski isušivač vazduha TTR-serije

Suhi vazduh da ili ne. Više opcija konvencionalni adsorpcijski isušivači često nemaju za ponuditi. Nova TTR-serija ima – i to znatno više:

Zahvaljujući visokovrijednih komponenti i inovativne konstrukcije kućišta su naši novi TTR-isušivači vazduha najlakši uređaji svoje klase. Ipak je konstrukcija od čeličnog lima prahom obložena posebno otporna.

U spoju sa pametnim osobinama opreme i začuđujućih podataka učinka, ove uređaje čine univerzalnim svestranim adsorpcijskim isušivačima za industriju i graditeljstvo.

Jer TTR-isušivači ne postižu samo daleko niža tačke tačka rosišta kao rashladne sušilice i pritom garantuju velike učinke isušivanja posebno pri niskim temperaturama vazduha i građevinskeim elementima – i konkurenstki modeli u direktnoj usporedbi ne mogu parirati.

I sa neprekidno elektronski namestivim regulisanjem količine vazduha se učinak isušivanja i potrošnja struje ili razvoj buke u svako doba mogu promenjivo definirati.

INOX-adsorpcijski odvlaživač vazduha TTR-serije
Adsorptionsluftentfeuchter der TTR-Serie
INOX-adsorpcijski odvlaživač vazduha TTR-serije

INOX-adsorpcijski odvlaživač vazduha TTR-serije

Profesionalni kvalitet "made in Germani" - originalna Trotec proizvodnja

Ovi INOX-adsorpcijski odvlaživači bez održavanja garantuju ne samo velike vrijednosti odvlaživanja posebno pri niskim rosištima – njihova kućišta se osim toga ističu velikim otporom od korozije i dobrom higijenom.

Zbog toga su ovi uređaji optimalni za sve okoline primene, kod kojih vrijede specijalni higijenski standardi ili prevladavaju posebno iscrpljujući uvjeti za materijal.

To TTR-INOX modele čini perfektnim rješenjem puno uporaba sušenja u kemijskoj, farmaceutskoj i prehrambenoj ili industriji slatkišta. Ali i za sprječavanje od kondenzacije i korozije kod radova lakiranja i pješćarenja u teretnim protorima brodova ili spremnicima.

Odvlaživači serijski raspolažu integriranim povratom togase i zaštitom opremljenim priključkom za vanjske sklokpe (TTR 160/250), na koju se može opcionalno dostupan higrostat u ovisnosti vlage HG 120 TTR priključiti.

Serijskoj opremi također pripada samoregulišuće električno grijanje regeneracijskog vazduha od termistor elemenata (PTC), kod kojih se prem snage usmerava po temperaturi ulaznog vazduha i volumena regeneracijskog vazduha.

Prednost tog rješenja je s jedne strane optimalno prilagođavanje učinka, s druge strane pregrijavanje nije moguće, tako da nisu potrebni sigurnosni termostati.

Svi INOX-adsorpcijski odvlaživači vazduha TTR-serije su kompletno razvijeni i proizvedeni po najvećim standardima kvalitete u Njemačkoj.

Praktični primeri upotrebe:

Uvjerljive prednosti postupka sa TTR-Trisorp-Dual principom

Konvencionalni adsorpcijski isušivači u pravilu raspolažu zajedničkim usisom vazduha (mono) za suvi i regeneracijski vazduh – na primer svi Trotec uređaji, koji rade po Trisorp-Mono ili Bisorp-Mono principu.

Takvi isušivači nisu podobni za sušenje propuhom direktno u tretiranoj prostoriji, jer zbog postupka nastaje podpritisak i zbog toga vazduh izvana ulazi u prostoriju, čija se vlažnost ne može kontrolisati.

PRAKTIČNA PREDNOST TTR-TRISORP DUAL

Praktični primeri upotrebe
TTR-Trisorp-Dual
TTR-Trisorp-Dual

Principi rada TTR isušivača isušivača

Svi TTR adsorpcioni odvlaživači imaju pouzdane rotore za sorpciju od silika gela u perivom i mehanički visoko stabilnom dizajnu. Hemijska stabilnost silika gela garantuje da vodena para ili čista voda neće uništiti rotor. Male nečistoće kao što je prašina samo dovode do smanjenog učinka odvlaživanja.

U zavisnosti od dizajna Trotec adsorpcionog odvlaživača vazduha, procesni i regeneracioni vazduh se kanališu na različite načine.

PREGLED FUNKCIONALNOG PRINCIPA TTR ODvlaživača

Svi mobilni TTR adsorpcioni odvlaživači u direktnom poređenju:

Da biste mogli da pronađete tačno pravi mobilni adsorpcioni odvlaživač za vas, imate priliku da uporedite sve adsorpcione odvlaživače iz Trotec-ove TTR serije.

Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti

Tehnički podaci u poređenju

Svi adsorpcijski isušivači vazduha TTR-serije su kompletno razvijeni i proizvedeni po najvećim merama kvalitete u Nemačkoj.

Trotec: Inovacija napravljena u Nemačkoj

Trotec: Inovacija napravljena u Nemačkoj Pogledajte iza kulisa:

Kao jedan od vodećih međunarodnih proizvođača rešenja za tretman vazduha, Trotec nudi industrijskim i komercijalnim kupcima inovativne proizvode za prečišćavanje vazduha, odvlaživanje vazduha, grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Sa našim uređajima visokih performansi, 100% se oslanjamo na istraživanje, razvoj, dizajn i proizvodnju u Nemačkoj. Za najviše zahteve kvaliteta, dobro osmišljena sistemska rešenja i sveže ideje.

Uverite se u video!