Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Pištolj za vreli vazduh HyStream 2100
 1. Proizvodi i usluge
 2. Alati
 3. Ventilator vrućeg vazduha
 4. HyStream 2100

Pištolj za vreli vazduh HyStream 2100

Profesionalni fen sa vrelim vazduhom sa elektronskom regulacijom i visokim komforom rukovanja

Visoka i pouzdana funkcionalnost zagarantovana je samo kvalitetnim proizvodima

Pištolj za vreli vazduh HyStream 2100 koji je ekskluzivno dostupan u kompaniji Trotec, sa optimizovanim nemačkim industrijskim dizajnom, već na prvi pogled budi profesionalna očekivanja i suvereno ih prevazilazi prilikom upotrebe na licu mesta.

Sa potrošnjom od 2.000 W i fleksibilnim podešavanjem temperature vrelog vazduha kao i snage ventilatora, fen sa vrelim vazduhom HyStream 2100 pruža širok spektar primene počev od lemljenja, zavarivanja i cinkovanja preko stvrdnjavanja lepka i skidanja boje pa sve do skupljanja folije ili sušenja laka.

Mogućnost višestranog konfigurisanja za raznovrsne primene

Za kontrolu toplote prilikom rada sa HyStream 2100, ovaj uređaj se odlikuje mnogim komfornim mogućnostima primene. Temperatura vrelog vazduha se pritiskom na dugme može podešavati praktično kontinuirano između 50 °C i 650 °C u koracima od po 10 stepeni. Takođe se količina vazduha može regulisati u 5-stepeni između 250 i 500 litara u minuti. Na taj način možete optimalno da konfigurišete HyStream 2100 za svaku primenu.

Pri tom je posebno praktičan kolor LCD na zadnjoj strani. Na displeju uvek imate u vidu odgovarajuće radne vrednosti temperature i količine vazduha, a promena boje vam dodatno pruža informaciju kada odabrana temperatura bude dostignuta. Zelena signalizira fazu zagrevanja, crvena potvrđuje da je ciljna temperatura dostignuta – vrlo jednostavno.

Jednako jednostavno je i rukovanje uređajem HyStream 2100. Upravo kod dugotrajne primene, mala težina od 800 g doprinosi da nema zamaranja, a ergonomski dizajn ovog fena sa vrelim vazduhom u obliku pištolja sa softgrip i štitnikom obezbeđuje jednako prijatan rad kao i sigurno držanje.

Praktične funkcije za više komfora i sigurnosti

Sa pištoljem za vreli vazduh HyStream 2100 u svakom pogledu igrate na sigurno, jer dobijate ovaj toplotni alat sa TÜV sertifikatom o kvalitetu kao garanciju visokog stepena vrednosti, bezbednosti i funkcionalnosti.

Fen sa vrelim vazduhom ima elektronsku regulaciju i na taj način obezbeđuje konstantnu radnu temperaturu alata čak i u kontinuiranom režimu rada - što je obavezna stavka posebno kod preciznih radova na lemljenju i zavarivanju. Pored toga, integrisana je i zaštita od pregrevanja, koja samostalno isključuje grejač u slučaju pregrevanja, dok ventilator nastavlja sa radom.

Pored 60 stepeni vrelog vazduha za visoke temperature do 650 °C, pištolj za vreli vazduh HyStream 2100 dodatno poseduje hladan stepen sa 50 °C za brzo hlađenje materijala koji se obrađuje ili za zamenu nastavka mlaznice.

Osim toga, hladan stepen posebno nežno i brzo hladi spiralu grejača pre odlaganja HyStream 2100 nakon upotrebe.

Specijalno izbalansirana raspodela težine omogućava da se ovaj toplotni alat bez problema može koristiti i u samostalnom režimu rada sigurno od prevrtanja što omogućava primenu sa slobodnim rukama.

Tako možete sa obe ruke da držite radni komad što je posebno praktično prilikom savijanja cevi. Samostalni režim rada je praktično rešenje i kod dužeg lemljenja kao i za mnoge druge stacionarne primene.

Univerzalac na profesionalnom nivou - zajedno sa specijalnim vrstama primene

HyStream 2100 u standardom obimu isporuke sadrži set nastavaka mlaznice kojima se ovaj pištolj za vreli vazduh pretvara u optimalni toplotni alat praktično za sve zadatke:

Usmeravajuća mlaznica štiti toplotni osetljivi materijal podloge od pregrevanja usmeravanjem vrelog mlaza. Ovo je idealno kod skidanja stare boje i kita na okviru prozora ili kod restauracije.

Sa mlaznicom za raspaljivanje roštilja će ugalj za nekoliko minuta biti dobro raspaljen i spreman za roštiljanje.

Sa reducir mlaznicom se vreli mlaz fokusira za tačkasto precizan rad, na primer za skidanje boje u uglovima ili za zavarivanje.

A široka mlaznica obezbeđuje stalnu površinsku raspodelu vazduha, što je optimalno za uklanjanje stare boje na velikoj površini ili ravnomerno isušivanje gletovanja.

Pištolj za vreli vazduh HyStream 2100 se može optimalno podesiti za svaku situaciju:

Optimalno za skidanje boje
Sa HyStream 2100 sasvim brzo uspeva skidanje boje sa nameštaja ili vrata. Jednostavno podesite vrednost temperature vrelog vazduha na 450 °C, vrednost ventilatora na stepen 5 a zatim sa postavljenom širokom mlaznicom kružno nastrujavajte površinu. Boja se zatim može jednostavno sastrugati špahtlicom.
Idealno primenjivo i kao gorionik za lemljenje
Jednim pritiskom na stepen ventilatora 4 i podešavanjem temperature na 550 °C, HyStream 2100 je univerzalni gorionik za lemljenje i razdvajanje lema, skidanje izolacije sa kablova ili skupljanje kablova kao i još mnogo toga.
Perfektno za nanošenje folije i Car-Wrapping
HyStream 2100 je optimalan za nanošenje folije i Car-Wrapping ali i za skidanje folije ili nalepnica. Kombinacija snage od 2.000 W i zasebna fina regulacija temperature vrelog vazduha i količine vazduha, obezbeđuju obradu koja je prilagođena karakteristikama materijala uz istovremeno brzo odvijanje rada.
Jednostavno ubrzavanje postupka sušenja
Postupak sušenja se može izuzetno ubrzati pištoljem za vreli vazduh HyStream 2100, na primer za brzo isušivanje svežih premaza laka ili glet mase kao i za stvrdnjavanje lepka.
Koncipirano takođe i za stacionarnu primenu bezbedno od prevrtanja
Dizajn uređaja HyStream 2100 sa optimalnom tačkom težišta i velikom površinom postavljanja omogućava stacionarnu primenu bezbedno od prevrtanja. Tako možete sa obe ruke da vršite obradu radnog komada, što je posebno korisno kod pažljivog oblikovanja plastičnih delova.
Svaki roštilj na ćumuru biće spreman u najkraćem roku
Uštedite skupa hemijska sredstva za ubrzavanje vašeg roštilja na ugalj. Sa mlaznicom za raspaljivanje roštilja pretvarate HyStream 2100 u ultimativni meh za usijanje, jer će ugalj za nekoliko minuta biti dobro raspaljen i spreman za roštiljanje - potpuno bez uticaja na ukus.
Ventilator vrućeg vazduha

Svi Ventilator vrućeg vazduha u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Ventilator vrućeg vazduha, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Ventilator vrućeg vazduha iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

Prednosti u praksi:

 • Razvoj, dizajn, izrada: 100 % Trotec
 • Fen sa vrelim vazduhom snage 2.000 W
 • Ergonomski oblik pištolja sa Softgrip i zaštitnim profilom
 • Veliki, lako čitljivi LCD prikaz odabranih vrednosti
 • Promena boje displeja kod dostizanja željene temperature
 • Moguća 5-stepena regulacija količine vazduha između 250 l/min. do 500 l/min.
 • Regulacija temperature od 50 °C do 650 °C u koracima po 10-stepeni
 • Bezbedan rad zahvaljujući zaštiti od pregrevanja
 • Omča za kačenje na kablu kao mogućnost za čuvanje
 • Zahvaljujući izbalansiranoj raspodeli težine bezbedno od prevrtanja u stacionarnom režimu rada sa slobodnim rukama.
 • Nastavci mlaznice za mnoge specijalne primene su već sadržani u obimu isporuke
 • Hladni stepen za brzu redukciju temperature
 • Rad bez zamaranja zahvaljujući maloj težini
 • Za praktičnu primenu optimizovani nemački industrijski dizajn - zaštićen kao estetski model
 • TÜV sertifikat o kvalitetu

Pregled važnih karakteristika:

Kalorifer snage 2.000 W
5-stepena podesiva količina vazduha
Podesiv kapacitet vazduha od 250 do 500 l/min
Odabir temperature vrelog vazduha u koracima po 10 stepeni od 50 °C do 650 °C
LCD sa prikazom vrednosti i kolor indikacijom
Ergonomski oblik pištolja sa Softgrip i zaštitnim profilom
Integrierte Aufhängeöse
Vielseitige Vorsatzdüsen im Lieferumfang enthalten

Kada se alat ne koristi, na kablu uređaja HyStream 2100 integrisana omča za kačenje omogućava da se on zakači radi brzog pristupa.

HyStream 2100 dobijate spreman za rad zajedno sa mlaznicom za raspaljivanje roštilja, širokom mlaznicom, reducir mlaznicom i usmeravajućom mlaznicom.


Sa pištoljem za vreli vazduh HyStream 2100 u svakom pogledu igrate na sigurno, jer dobijate ovaj toplotni alat sa TÜV sertifikatom o kvalitetu kao garanciju visokog stepena vrednosti, bezbednosti i funkcionalnosti.

TÜV sertifikat za bezbednost

Kupovina

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 4.435.000.020
Električne vrednosti
  Priključak za struju 230 V, 50 Hz
  Primljena snaga [kW] 2
Električni priključak
  Priključni utikač CEE 7/17 (konturni utikač)
  Dužina kabla [m] 2
Količina vazduha
  Zapreminski protok vazduh min. [l/min.] 250
  Zapreminski protok vazduh maks. [l/min.] 500
  Stepeni ventilacije 5-stepeno
Vazdušni pritisak
  Pa
Temperatura [°C]
  Temperatura maks. [°C] 650
  Regulacija temperatura u koracima od po 10 stepeni
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 60
  Širina (bez ambalaže) [mm] 270
  Visina (bez ambalaže) [mm] 210
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 0,8

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Alternativni proizvodi

Loading...

Preuzimanje

Loading...