Pištolj za vreli vazduh HyStream 200 | Ventilator vrućeg vazduha
 1. Proizvodi i usluge
 2. Alati
 3. Ventilator vrućeg vazduha
 4. HyStream 200

Pištolj za vreli vazduh HyStream 200

Robustan toplotni alat sa jednostavnim rukovanjem za mnoge primene sa vrelim vazduhom

Fen sa vrelim vazduhom snage 2.000 W

„Jednostavno dobro“ – tako uspevaju vaši radovi sa ovim fenom za vreli vazduh. Pištolj za vreli vazduh HyStream 200, koji je ekskluzivno dostupan kod kompanije Trotec, na prvi pogled se odlikuje svojim preglednim konceptom rukovanja, za praktičnu primenu optimizovanim nemačkim industrijskim dizajnom kao i TÜV sertifikatom o bezbednosti.

HyStream 200 sa snagom od 2.000 W omogućava širok spektar primene počev od lemljenja, lepljenja ili skidanja boje pa sve do oblikovanja plastike, skupljanja folije ili sušenja laka.

Univerzalni fen sa vrelim vazduhom sa pametnom dvostepenom regulacijom

HyStream 200 poseduje dvostepeni kombinovani prekidač kojim se kombinovano reguliše temperatura vrelog vazduha i količina vazduha. Na stepenu 1 iz uređaja duva vazdušna struja sa 350 °C i 300 litara u minuti, a stepen 2 povećava ovu snagu na 550 °C pri 500 l/min. Na taj način možete sasvim jednostavno da prilagodite HyStream 200 za primenu koja je vama potrebna.

Jednako jednostavno je i rukovanje uređajem HyStream 200. Upravo kod dugotrajne primene, mala težina od 600 g doprinosi da nema zamaranja, a ergonomski dizajn fena sa vrelim vazduhom u obliku pištolja obezbeđuje jednako prijatan rad kao i sigurno držanje.

Fen sa vrelim vazduhom ima elektronsku regulaciju i na taj način podešava konstantnu radnu temperaturu alata čak i u kontinuiranom režimu rada.

Specijalno izbalansirana raspodela težine omogućava da se ovaj toplotni alat bez problema može koristiti i u samostalnom režimu rada sigurno od prevrtanja što omogućava rad sa slobodnim rukama. Tako možete sa obe ruke da držite radni komad što je posebno praktično prilikom savijanja cevi. Samostalni režim rada je praktično rešenje i kod dugotrajnog lemljenja kao i za mnoge druge stacionarne primene.

Koristan alat sa praktičnim priborom

HyStream 200 u standardom obimu isporuke sadrži set nastavaka mlaznice kojima se ovaj pištolj za vreli vazduh pretvara u optimalni toplotni alat praktično za sve zadatke:

Usmeravajuća mlaznica štiti toplotni osetljivi materijal podloge od pregrevanja usmeravanjem vrelog mlaza. Ovo je idealno kod skidanja stare boje i kita na okviru prozora ili kod restauracije.

Sa mlaznicom za raspaljivanje roštilja će ugalj za nekoliko minuta biti dobro raspaljen i spreman za roštiljanje.

Sa reducir mlaznicom se vreli mlaz fokusira za tačkasto precizan rad, na primer za skidanje boje u uglovima ili za zavarivanje.

A široka mlaznica obezbeđuje stalnu površinsku raspodelu vazduha, što je optimalno za uklanjanje stare boje na velikoj površini ili ravnomerno isušivanje gletovanja.

Kada se alat ne koristi, na kablu uređaja HyStream 200 integrisana omča za kačenje omogućava da se on zakači radi brzog pristupa.

HyStream 200 dobijate spreman za rad zajedno sa mlaznicom za raspaljivanje roštilja, širokom mlaznicom, reducir mlaznicom i usmeravajućom mlaznicom.

Pištolj za vreli vazduh HyStream 200 se brzo i jednostavno može konfigurisati za različite situacije.

Optimalno za skidanje boje
Sa HyStream 200 sasvim jednostavno uspeva skidanje boje sa nameštaja ili vrata. Sa stepenom snage 2 i postavljenom širokom mlaznicom se površina kružno nastrujava usled čega se boja bez problema može skidati špahtlicom.
Idealno primenjivo i kao gorionik za lemljenje
HyStream 200 je sa vrelim vazduhom od 550 °C i velikim kapacitetom od 500 l/min univerzalni gorionik za lemljenje i razdvajanje lema, skidanje izolacije sa kablova ili skupljanje kablova kao i još mnogo toga.
Perfektno za nanošenje folije i Car-Wrapping
HyStream 200 je optimalan za nanošenje folije i Car-Wrapping. Kombinacija snage od 2.000 W i kombinovana dvostepena regulacija temperature vrelog vazduha i količine vazduha, obezbeđuju obradu koja je prilagođena karakteristikama materijala uz istovremeno brzo odvijanje rada.
Jednostavno ubrzavanje postupka sušenja
Postupak sušenja se može izuzetno ubrzati pištoljem za vreli vazduh HyStream 200, na primer za brzo isušivanje svežih premaza laka ili glet mase kao i za stvrdnjavanje lepka.
Koncipirano takođe i za stacionarnu primenu bezbedno od prevrtanja
Dizajn uređaja HyStream 200 sa optimalnom tačkom težišta i velikom površinom postavljanja omogućava stacionarnu primenu bezbedno od prevrtanja. Na taj način možete sa obe ruke da vršite obradu radnog komada, što je posebno korisno kod pažljivog oblikovanja plastičnih delova.
Svaki roštilj na ćumuru biće spreman u najkraćem roku
Uštedite skupa hemijska sredstva za ubrzavanje vašeg roštilja na ugalj. Sa mlaznicom za raspaljivanje roštilja pretvarate HyStream 200 u ultimativni meh za usijanje, jer će ugalj za nekoliko minuta biti dobro raspaljen i spreman za roštiljanje - potpuno bez uticaja na ukus.
Ventilator vrućeg vazduha

Svi Ventilator vrućeg vazduha u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Ventilator vrućeg vazduha, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Ventilator vrućeg vazduha iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

Prednosti u praksi:

 • Razvoj, dizajn, izrada: 100 % Trotec
 • Fen sa vrelim vazduhom snage 2.000 W
 • Ergonomski oblik pištolja
 • Količina vazduha i temperatura se mogu dvostepeno regulisati do maks. 550 °C pri 500 l/min
 • Omča za kačenje na kablu kao mogućnost za čuvanje
 • Zahvaljujući izbalansiranoj raspodeli težine bezbedno od prevrtanja u stacionarnom režimu rada sa slobodnim rukama.
 • Nastavci mlaznice za mnoge specijalne primene su već sadržani u obimu isporuke
 • Rad bez zamaranja zahvaljujući maloj težini
 • Za praktičnu primenu optimizovani nemački industrijski dizajn - zaštićen kao estetski model
 • TÜV sertifikat o kvalitetu

Pregled važnih karakteristika:

Fen sa vrelim vazduhom snage 2.000 W
2-stepena regulacija temperature i snage ventilatora
Podesiva količina vazduha od 300 do 500 litara u minuti
Režim rada vrelog vazduha sa 350 °C ili 550 °C
Integrisana omča za kačenje
Višestrani nastavci mlaznice su sadržani u obimu isporuke

Kada se alat ne koristi, na kablu uređaja HyStream 200 integrisana omča za kačenje omogućava da se on zakači radi brzog pristupa.

HyStream 200 dobijate spreman za rad zajedno sa mlaznicom za raspaljivanje roštilja, širokom mlaznicom, reducir mlaznicom i usmeravajućom mlaznicom.


Sa pištoljem za vreli vazduh HyStream 200 u svakom pogledu igrate na sigurno, jer dobijate ovaj toplotni alat sa TÜV sertifikatom o kvalitetu kao garanciju visokog stepena vrednosti, bezbednosti i funkcionalnosti.

TÜV sertifikat za bezbednost

Kupovina

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 4.435.000.005
Električne vrednosti
  Priključak za struju 230 V, 50 Hz
  Primljena snaga [kW] 2
Električni priključak
  Priključni utikač CEE 7/17 (konturni utikač)
  Dužina kabla [m] 2
Količina vazduha
  Zapreminski protok vazduh min. [l/min.] 300
  Zapreminski protok vazduh maks. [l/min.] 500
  Stepeni ventilacije 2-stepeno
Vazdušni pritisak
  Pa
Temperatura [°C]
  Temperatura maks. [°C] 550
  Regulacija temperatura
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 60
  Širina (bez ambalaže) [mm] 240
  Visina (bez ambalaže) [mm] 210
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 0,6

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Alternativni proizvodi

Loading...

Preuzimanje

Loading...