Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Komercijalni odvlaživač TTK 125 S.
 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HighPerformance
 3. Odvlaživanje
 4. Kondenzacijski isušivač vazduha, mobilan
 5. Gewerbe‑Luftentfeuchter TTK‑S‑Serie
 6. TTK 125 S

Obrtnički-isušivač vazduha TTK 125 S

„Nijedan nema manje kila po litri“

Izvana mali – unutra veliki: Snažan paket TTK 125 S

TTK 125 S ujedinjuje detaljna rješenja za učinkovite upotrebe sušenja sa konstrukcijom optimiranom težinom u praktičnom nemačkom industrijskom dizajnu, koji je zaštićen kao izvorni uzorak proizvoda.

Uvjerljivom vanjštinom nutarnje vrednosti ne zaostaju nimalo: Sve elektro komponente su specijalno obloženi i štite elektroniku na taj način od štetnih taloženja, koja bi mogla pogoršati funkciju i dugovječnost. Zato je TTK 125 S takođe optimalan za sušenje unter grubih uvjeta.

Zbog svoje izgradnje za lako održavanje je TTK 125 S lagan za negu i na temelju male težine te lukave opreme mobilnosti jednako lagan za transport. Ali ipak je što se tiče kapaciteta isušivanja sve drugo osim laka kategorija:

Naspram povoljnim kompresorima, visokovredan 0,58-kW-rotacijski kompressor TTK 125 S nudi prednsot većeg učinka pri u usporedbi manjom potrošnjom struje – i dodatno stvara rezerve za veliki učinak isušivanja i u negrejanim prostorijama.

K tome visokovrijedna automatika otapanja vrućim gasom TTK 125 S naspram drugih naprava za otapanje omougćuje puno efikasniji učinak isušivanja bez pauzi otapanja radi vkaišskih intervala, u kojima se ne događa isušivanje!

Zaštita investicije za vaše uređaje za sušenje

Posebno kod sušenja građevinskih objekata leti ili isušivanja štete od poplave, veoma brzo dolazi do stvaranja klimatskih uslova koji mogu ekstremno da skrate životni vek kondenzacionih sušača - potpuno nezavisno od fabričkog proizvoda. Pošto nama kao proizvođaču nije svejedno ukoliko bi vaše kondenzacione sušače uslovljeno načinom rada često morali da menjate za nove pre vremena, pripremili smo preporuke za primenu u praksi u cilju zaštite investicije za vaše uređaje za sušenje. Ovde saznajte više ...

Da li ste znali da je svaki sušač vlage istovremeno i komercijalni odvlaživač vazduha ali da nije svaki komercijalni odvlaživač vazduha automatski i pravi sušač vlage? Razloge za postojanje i zbog čega otapanje toplim gasom pravi odlučujuću razliku, saznajte ovde ...

Propan (R290) kao ekološko rashladno sredstvo u odvlaživačima vazduha

Svake godine se zbog sintetičkih rashladnih sredstava u vazduh ispuštaju milioni tona ekološki štetnih CO2 emisija (gasova staklene bašte). Zato je korišćenje alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Korišćenjem propana (R290) kao rashladnog sredstva ovaj odvlaživač vazduha pruža znatnu podršku očuvanju klime.

Prirodno rashladno sredstvo propan (R290) je organsko jedinjenje i spada u ugljovodonike. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki podoban propan (R290) nema ni potencijal razgradnje ozona (ODP=0) kao ni značajan potencijal globalnog zagrevanja (GWP=3).

Dodatna prednost za životnu sredinu: Zahvaljujući izvanrednim termodinamičkim karakteristikama, propan (R290) je izuzetno energetski efikasno rashladno sredstvo u dodatno redukuje troškove energije.

I u praksi se TTK 125 S čini još lakši, jer zahvaljujući robusnim Trotec-Ergo ručkama sa nutarnjim Grip-Clipom pri nošenju nudi optimalnu stabilnost i sa četiri kotača s kočnicom savladava čak najuža područja gradilišta.

I u skladištu TTK 125 S dobro izgleda – i to vrlo mali. Jer raspolaže sa dva praktična utora na gornjoj strani uređaja, koji omogućuju stabilno i prostorno štedljivo naslagivanje TTK-S-uređaja istih dimenzija za transport i na skladištu.

Kao svi obrtnički isušivači TTK-S-serije, TTK 125 S raspolaže integrisanim brojačem radnih sati, koji i pri dužim primenama sušenja tačno i pouzdano dokumentira trajanje upotrebe. Opcionalno je dostupan Dual brojač za dodatno određivanje potrošnje struje.

Za TTK 125 S je opcionalno dostupna i učinkovita pumpa kondenzata za trajno sušenje sa učinkom do 50 m udaljenosti i maksimalnom visinom transporta od 4 m. Na taj način može slediti trajno ispuštanje kondenzata i preko par spratova. 

Šampion sušenja što se tiče težine učinka

24-satnom učinku isušivanja ovog inovativnog kondenzacijskog sušača do 32 litre se suprotstavlja otporno i kompaktno kućište, koje teži tek 26 kilograma.

TTK 125 S - posebne karakteristike opreme

TTK 125 S - kontrolna tabla
Prozirna kontrolna ploča - zaštićena šipkama odbojnika.
TTK 125 S - brojač radnih sati
Standardni brojač radnih sati komercijalnog odvlaživača vazduha TTK 125 S takođe je opciono dostupan kao dvostruki brojač za radne i kilovatne sate.
TTK 125 S - žlebovi za slaganje
Posebna kapsula pouzdano štiti elektroniku odvlaživača zraka TTK 125 S od štetnih naslaga
TTK 125 S - elektronska zaštita
Dva žleba za slaganje omogućavaju stabilno slaganje komercijalnih odvlaživača zraka TTK-S iste veličine i uštedu prostora.
TTK 125 S - automatski režim
TTK 125 S automatski osigurava da se unos ciljne vrednosti održava konstantnim. Predizbor ciljne vrednosti je između 50% i 90%, u zavisnosti od toga koju vrednost vlažnosti treba postići u sobi.
TTK 125 S - automatsko odleđivanje
TTK 125 S ima funkciju automatskog odleđivanja. Čim je sobna temperatura ispod 11 ° C, isparivač bi zaledio tokom odvlaživanja. Zbog toga se TTK 125 S automatski odmrzava ako je potrebno.
TTK 125 S - memorijska funkcija
TTK 125 S ima memorijsku funkciju. Zahvaljujući tome, uređaj se ponovo pokreće sa unapred odabranom postavkom nakon neočekivanog isključivanja usled prekida napajanja čim ponovo dođe do napajanja.
TTK 125 S - non-stop odvlaživanje
Na poleđinu uređaja može se povezati crevo kako bi se omogućilo nesmetano odvođenje kondenzacione vode. Ovo je pogodno npr. B. posebno za podrum ili skladišne prostorije u kojima postoji rizik od plesni usled prekomerne vlage.

TTK 125 S - magacin
Komercijalni odvlaživač zraka TTK 125 S osigurava optimalnu klimu u sobi, npr. B. u skladištima, putem svog automatskog rada koji kontroliše higrostat. Cilj se može postaviti pomoću rotacionog prekidača sa minimalne na maksimalnu vrednost.
TTK 125 S - školjka
Zahvaljujući moćnom i udobnom komercijalnom odvlaživaču vazduha TTK 125 S, strukture ljuske se mogu u kratkom roku optimalno i lako osušiti. Ovo eliminiše velika kašnjenja usled procesa sušenja potrebnih u građevinskom projektu, čak i pri niskim temperaturama.
TTK 125 S - sanacija oštećenja na vodi
TTK 125 S je takođe dobar izbor za upotrebu u sanaciji oštećenja od vode. Sušenje prostorija može se izuzetno ubrzati u takvim slučajevima oštećenja i stvaranje plesni može se znatno smanjiti.
Obrtnički isušivač vazduha TTK-S-serije

Svi Obrtnički isušivač vazduha TTK-S-serije u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Obrtnički isušivač vazduha TTK-S-serije, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Obrtnički isušivač vazduha TTK-S-serije iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

Prednosti u praksi:

 • Razvoj, dizajn, proizvodnja: 100 % Trotec
 • Visok učinak isušivanja i pri niskim temperaturama
 • Maksimalna zaštita od prašine i vlage za sve elektro komponente
 • Izgradnja za ekstremno malo održavanje
 • Optimalne osobine rukovanja
 • Zahvaljujući mobilnom kompresoru moguć transport i skladištenje u svakoj poziciji
 • Praktičan utor za stabilno, prostorno štedljivo skladištenje i transport
 • Mogućnost višestrukog naslagivanja sa modelima istih dimenzija
 • Praktičan nemački industrijski dizajn – zaštićeni izvorni uzorak proizvoda

Savet dodatne opreme:

Vanjska pumpa kondenzata za stalni rad

Ova opcionalno dostupna pumpa za kondenzat odgovara svim TTK-S modelima kompanije Trotec i idealna je za duže, nenadzorovane operacije sušenja. Sa visinom pumpe do 5 metara, kondenzat se može izbaciti iz sakupljačkog spremnika građevine u veći spremnik ili van. To znači da građevinski sušač može raditi u kontinuiranom radu bez punog sakupljačkog spremnika koji prekida proces odvlaživanja.

Više informacija je dostupno ovde.

Propisni obračun struje za starije uređaje bez brojila?

Posedujete ovakav stariji ili druge električne uređaje bez MID usklađenih brojila potrošnja energije, čiju potrošnju želite da obračunate za osiguranje? Onda je BX50 MID perfektno rešenje. Jednostavno instalirajte između uređaja i fiksne utičnice za struju - gotovo!

Podrška ventilatora

Brže sušenje zgrada zahvaljujući cirkulaciji vazduha

Kombinovana upotreba građevinskih sušara i ventilatora može skratiti vreme sušenja za polovinu. Svaka sušara je dopunjena ventilatorom koji značajno utiče na performanse sušenja, a samim tim i na vreme sušenja.

Jača cirkulacija vazduha dovodi do bržeg isparavanja vlage, jer što je veća brzina strujanja na površini materijala, brži je proces sušenja.

Aksijalni ventilatori serije TTV i TTV-S posebno su pogodni za nošenje sušenja.

Zaštitna kapuljača

Praktični zaštitni poklopac opciono je dostupan za sve komercijalne odvlaživače vazduha iz serije TTK-S.

Tako vremenski uslovi, prašina itd. Više ne mogu začepiti odvlaživač vazduha TTK 125 S.

Više informacija je dostupno ovde.

TTK-S-Serie - praktische Schutzhaube

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Kupiti

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 1.120.000.124
Kapacitet odvlaživanja
  pri 20 °C / 60 % rel. vlaž. [l/24h] 11
  pri 30 °C / 80 % rel. vlaž. [l/24h] 28
  maks. [l/24h] 32
Količina vazduha
  Stepen maks. [m³/h] 250
Preporučena veličina prostorije sušenje građevinskih objekata
  150
  60
Preporučena veličina prostorije održavanje suvoće
  300
  120
Uslovi okruženja
  Temperaturni opseg min. [°C] 5
  Temperaturni opseg maks. [°C] 32
  Opseg vlažnosti min. [% r.F.] 50
  Opseg vlažnosti maks. [% r.F.] 90
Električne vrednosti
  Priključak za struju 220 - 240 V, 50 Hz
  Nazivna primljena struja [A] 2,3
  Primljena snaga [kW] 0,5
  preporučeni osigurač [A] 10
Električni priključak
  Priključni utikač CEE 7/7
  Dužina kabla [m] 3
kompresor
  Rotacioni klipni kompresor
  Tip rashladnog sredstva R290
  Količina rashladnog sredstva [g] 150
  GWP faktor 3
  CO2 -ekvivalent 0.00045 t
  Pritisak usisna strana [MPa] 0,6
  Pritisak izlazna strana [MPa] 2,1
  maks. dozvoljeni pritisak [Mpa] 3
Rzervoar za vodu
  Sadržaj u [Litar] 6
Vrednosti zvuka
  Razmak 1 m [dB(A)] 52
Funkcije i oprema
  automatski sistem dijagnostike greške
  Kontrolna lampica statusa rada
  Room temperature sensor
  Automatsko isključivanje
  Operating button for draining residual water
  Auto restart function
  Memory funkcija
  Funkcija naknadnog rada ventilatora
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 375
  Širina (bez ambalaže) [mm] 345
  Visina (bez ambalaže) [mm] 603
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 26
Опрема, карактеристике и функције
Automatsko otapanje
  Topli gas
Automatsko odvlaživanje
  Nonstop odvlaživanje
  higrostatsko upravljanje
  analogni higrostat
Ventilator
  aksijalno
  Stepeni ventilatora 1
Kontrola rezervoara za kondenzat
  Rezervoar postoji
  Zaštita od prepunjavanja sa automatskim isključivanjem
  Upozoravajuća lampica nivoa punjenja kod punog rezervoara za vodu
Filter vazduha u prostoriji
  lako dostupno
  može se čistiti
Brojač radnih sati
  Brojač radnih sati
  Brojilo potrošnje struje
Mobilnost
  Ručke za nošenje / transportna ručka(e)
  Upravljivi točkovi sa kočnicama
Odvod kondenzata
  Priključak creva moguće
  Crevo u obimu isporuke
  Kondenzatna pumpa
  Preporučena veličina creva [mm] 19
Komandni panel
  Zaštitni profil
Mogućnost skladištenja
  moguće slaganje
Izvedba kućišta
  Čelik obloženi

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Pribor

Loading...

Alternativni proizvodi

Loading...

Seminari

Downloads

Loading...