Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

TTK 175 S
 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HighPerformance
 3. Odvlaživanje
 4. Kondenzacijski isušivač vazduha, mobilan
 5. Gewerbe‑Luftentfeuchter TTK‑S‑Serie
 6. TTK 175 S

Obrtnički-isušivač vazduha TTK 175 S

Snažna tehnika sušenja u najboljem obliku …

TTK 175 S - Perspektivansicht
TTK 175 S - Anwendung im Weingut
TTK 175 S - Übersicht

Djelo na kotačima

TTK 175 S uverava brojnim detaljnim rješenjima za lakši rad, poboljšanje učinka i stabilnost vrednosti – lepo spremljen u praktičan nemački industrijski dizajn, koji je zaštićeni izvorni uzorak proizvoda.

Isto tako serijski zaštićene – i to od prašine ili vlage – su sve elektro komponente. Specijalan oklop nudi maksimalnu zaštitu elektronike od štetnih taloga, koji škode funkciji i dugotrajnosti i ovaj obrtnički isušivač vazduha predestinira i za grube okoline na često izmjenjenim mestima.

K tome kvalitetna automatika otpanaj vrućim gasom TTK 175 S naspram drugim napravama za otapanje uverava sa efikasnijim učinkom isušivanja bez pauza otpanja uvjetovanim vkaišskim intervalima, u kojima se ne događa isušivanje!

Snažna tehnika mobilnog kompresora u robusnoj izvedbi podvozja

Zahvaljujući ergonomske izgradnje podvozne konstrukcije sa ručkom i velikim kotačima, TTK 175 S se može da transportujete i u najtežim uvetima gradilišta ili po stepenicama. U nutarnjim prostorijama gumeni kotači ne ostavljaju tragove na parketu ili drugim osjetljivim podlogama.

Tehnika mobilnog kompresora TTK 175 S omogućuje ne samo transport u praktično svakoj poziciji, nego i vkaišski štedljivo, trenutno puštanje u pogon ovog isušivača direktno nakon postavljanja.

Jednom u poziciji, ova učinkovita kondenzacijska sušilica odmah pokazuje, što može. Jer visokovredan 0,88-kW rotacijski kompresor TTK 175 S nudi kapacitete sušenja od do 50 litara na dan i uverava čak pri niskim temperaturama okoline svojim velikim učinkom isušivanja.

Dva utora za skladanje omogočata stabilno in kar se prostora tiče, varčno zlaganje industrijskega razvlažilnika zraka TTK-S.

TTK 175 S - Rückansicht
TTK 175 S - Bedienfeld und Ergo-Griffmulde
TTK 175 S - permanente Kondensatabfuhr

Zaštita investicije za vaše uređaje za sušenje

Posebno kod sušenja građevinskih objekata leti ili isušivanja štete od poplave, veoma brzo dolazi do stvaranja klimatskih uslova koji mogu ekstremno da skrate životni vek kondenzacionih sušača - potpuno nezavisno od fabričkog proizvoda. Pošto nama kao proizvođaču nije svejedno ukoliko bi vaše kondenzacione sušače uslovljeno načinom rada često morali da menjate za nove pre vremena, pripremili smo preporuke za primenu u praksi u cilju zaštite investicije za vaše uređaje za sušenje. Ovde saznajte više ...

Da li ste znali da je svaki sušač vlage istovremeno i komercijalni odvlaživač vazduha ali da nije svaki komercijalni odvlaživač vazduha automatski i pravi sušač vlage? Razloge za postojanje i zbog čega otapanje toplim gasom pravi odlučujuću razliku, saznajte ovde ...

Propan (R290) kao ekološko rashladno sredstvo u odvlaživačima vazduha

Svake godine se zbog sintetičkih rashladnih sredstava u vazduh ispuštaju milioni tona ekološki štetnih CO2 emisija (gasova staklene bašte). Zato je korišćenje alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Korišćenjem propana (R290) kao rashladnog sredstva ovaj odvlaživač vazduha pruža znatnu podršku očuvanju klime.

Prirodno rashladno sredstvo propan (R290) je organsko jedinjenje i spada u ugljovodonike. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki podoban propan (R290) nema ni potencijal razgradnje ozona (ODP=0) kao ni značajan potencijal globalnog zagrevanja (GWP=3).

Dodatna prednost za životnu sredinu: Zahvaljujući izvanrednim termodinamičkim karakteristikama, propan (R290) je izuzetno energetski efikasno rashladno sredstvo u dodatno redukuje troškove energije.

Centralne karakteristike opreme TTK 175 S u pregledu

TTK 175 S automatski osigurava da se ulazna vrijednost održava konstantnom. Ako se prekorači, uređaj se sam isključuje i automatski se ponovo uključuje ako nije dosegnut. Predizbor ciljne vrednosti je između 50% i 90%, zavisno od vrednosti vlage u sobi.
TTK 175 S - automatski režim
TTK 175 S ima funkciju automatskog odmrzavanja. Čim je sobna temperatura ispod 11 ° C, isparivač će se lediti tokom odvlaživanja. Stoga se TTK 175 S automatski odmršava ako je potrebno.
TTK 175 S - automatsko odleđivanje
TTK 175 S ima funkciju memorije. Zahvaljujući tome, uređaj se ponovo pokreće nakon neočekivanog isključivanja zbog prekida napajanja odabranom postavkom čim napajanje ponovo postane dostupno.
TTK 175 S - funkcija memorije
Na stražnju stranu uređaja može se povezati crevo kako bi voda za kondenzaciju mogla da se neprestano odvodi. Ovo je pogodno npr. B. posebno za podrumske ili skladišne prostore u kojima postoji opasnost od pojave plijesni zbog prekomjerne vlage.
TTK 175 S - non-stop odvlaživanje
Komercijalni odvlaživač zraka TTK 175 S obezbeđuje optimalnu klimu u sobi, npr. B. u magacinima, putem njegovog automatskog rada pod nadzorom higrostata. Cilj se može postaviti rotacionim prekidačem od minimalne do maksimalne vrednosti.
TTK 175 S - magacin
Siva gradnja se optimalno i jednostavno brzo suši zahvaljujući snažnim i komfornim komercijalnim odvlaživačima vazduha TTK 175 S. Time se isključuje mogućnost većih kašnjenja usled neophodnih procesa sušenja u građevinskim projektima, čak i na niskim temperaturama.
TTK 175 S – siva gradnja
TTK 175 S je dobar izbor i kod primene u sanaciji štete od vode. U takvim slučajevima štete sušenje prostorija se može neuporedivo ubrzati i znatno smanjiti pojava plesni.
TTK 175 S – sanacija štete od vode

Prednosti u praksi:

 • Razvoj, dizajn, proizvodnja: 100 % Trotec
 • Veliki učinak isušivanja i pri niskim temperaturama
 • Maksimalna zaštita od prašine i vlage svih elektro komponenta
 • Izrada za ekstremno lako održavanje
 • Optimalne osobine rukovanja
 • Zahvaljujući mobilnog kompresora transporti skladištenje u svakoj poziciji
 • Praktičan utor za stabilno, prostorno štedljivo skladištenje i transport
 • Sposobnost višestrukog naslagivanja sa modelima istih dimenzija
 • Praktičan nemački industrijski dizajn – zaštićeni izvorni uzorak proizvoda
Pregledno upravljačko polje – zaštićeno otpornim rubom.
TTK 175 S
Serijski brojač pogonskih sati obrtničkog isušivača vazduha TTK 175 S je opcionalno dostupan i kao Dual brojač za pogonske i kilovat sate.
TTK 175 S
Za TTK 175 S je opcionalno dostupna i učinkovita pumpa kondenzata za trajno sušenje sa snagom pumpe do 50 m udaljenosti i maksimalnom transportnom visinom od 4 m. Na taj način se može izvoditi i trajno odvođenje kondenzata i preko par spratova.
TTK 175 S
Specijalan oklop štiti elektroniku isušivača vazduha TTK 175 S pouzdano od štenih taloga.
TTK 175 S
Obrtnički isušivač vazduha TTK-S-serije

Svi Obrtnički isušivač vazduha TTK-S-serije u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Obrtnički isušivač vazduha TTK-S-serije, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Obrtnički isušivač vazduha TTK-S-serije iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci


Savet dodatne opreme:

Vanjska pumpa kondenzata za stalni rad

Ova opcionalno dostupna pumpa za kondenzat odgovara svim TTK-S modelima kompanije Trotec i idealna je za duže, nenadzorovane operacije sušenja. Sa visinom pumpe do 5 metara, kondenzat se može izbaciti iz sakupljačkog spremnika građevine u veći spremnik ili van. To znači da građevinski sušač može raditi u kontinuiranom radu bez punog sakupljačkog spremnika koji prekida proces odvlaživanja.

Više informacija je dostupno ovde.

Propisni obračun struje za starije uređaje bez brojila?

Posedujete ovakav stariji ili druge električne uređaje bez MID usklađenih brojila potrošnja energije, čiju potrošnju želite da obračunate za osiguranje? Onda je BX50 MID perfektno rešenje. Jednostavno instalirajte između uređaja i fiksne utičnice za struju - gotovo!


Podrška ventilatora

Brže sušenje zgrada zahvaljujući cirkulaciji vazduha

Kombinovana upotreba građevinskih sušara i ventilatora može skratiti vreme sušenja za polovinu. Svaka sušara je dopunjena ventilatorom koji značajno utiče na performanse sušenja, a samim tim i na vreme sušenja.

Jača cirkulacija vazduha dovodi do bržeg isparavanja vlage, jer što je veća brzina strujanja na površini materijala, brži je proces sušenja.

Aksijalni ventilatori serije TTV i TTV-S posebno su pogodni za nošenje sušenja.

Zaštitna haubica

Za sve obrtničke isušivače vazduha TTK-S-serije je opcionalno dostupan praktičan zaštitni poklopac.

TTK-S-Serie - praktische Schutzhaube

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Kupiti

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 1.120.000.157
Kapacitet odvlaživanja
  pri 20 °C / 60 % rel. vlaž. [l/24h] 18
  pri 30 °C / 80 % rel. vlaž. [l/24h] 40
  maks. [l/24h] 50
Količina vazduha
  Stepen maks. [m³/h] 580
Preporučena veličina prostorije sušenje građevinskih objekata
  225
  90
Preporučena veličina prostorije održavanje suvoće
  450
  180
Uslovi okruženja
  Temperaturni opseg min. [°C] 5
  Temperaturni opseg maks. [°C] 32
  Opseg vlažnosti min. [% r.F.] 50
  Opseg vlažnosti maks. [% r.F.] 90
Električne vrednosti
  Priključak za struju 220 - 240 V, 50 Hz
  Nazivna primljena struja [A] 2,8
  Primljena snaga [kW] 0,6
  preporučeni osigurač [A] 10
Električni priključak
  Priključni utikač CEE 7/7
  Dužina kabla [m] 3
kompresor
  Rotacioni klipni kompresor
  Tip rashladnog sredstva R290
  Količina rashladnog sredstva [g] 150
  GWP faktor 3
  CO2 -ekvivalent 0.00045 t
  Pritisak usisna strana [MPa] 0,6
  Pritisak izlazna strana [MPa] 2,1
  maks. dozvoljeni pritisak [Mpa] 3
Rzervoar za vodu
  Sadržaj u [Litar] 6
Vrednosti zvuka
  Razmak 1 m [dB(A)] 52
Funkcije i oprema
  automatski sistem dijagnostike greške
  Kontrolna lampica statusa rada
  Room temperature sensor
  Automatsko isključivanje
  Operating button for draining residual water
  Auto restart function
  Connection for external condensate drain
  Memory funkcija
  Funkcija naknadnog rada ventilatora
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 390
  Širina (bez ambalaže) [mm] 380
  Visina (bez ambalaže) [mm] 643
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 35
Опрема, карактеристике и функције
Automatsko otapanje
  Topli gas
Automatsko odvlaživanje
  Nonstop odvlaživanje
  higrostatsko upravljanje
  analogni higrostat
Ventilator
  aksijalno
  Stepeni ventilatora 1
Kontrola rezervoara za kondenzat
  Rezervoar postoji
  Zaštita od prepunjavanja sa automatskim isključivanjem
  Upozoravajuća lampica nivoa punjenja kod punog rezervoara za vodu
Filter vazduha u prostoriji
  lako dostupno
  može se čistiti
Brojač radnih sati
  Brojač radnih sati
  Brojilo potrošnje struje
Mobilnost
  Ručke za nošenje / transportna ručka(e)
  Puni gumeni točkovi ne ostavljaju trag boje
  podesiva ručka-šipka
  Izvedba sa kolicima
  Nogice
Odvod kondenzata
  Priključak creva moguće
  Crevo u obimu isporuke
  Kondenzatna pumpa
  Preporučena veličina creva [mm] 19
Komandni panel
  Zaštitni profil
Mogućnost skladištenja
  moguće slaganje
Izvedba kućišta
  Čelik obloženi

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Pribor

Loading...

Alternativni proizvodi

Loading...

[Translate to Srpski:] Seminare

Downloads

Loading...

[Translate to Srpski:] Produktvideo