Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

TTR-agregati za sušenje dostupni i kao specijalna izvedba
  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Odvlaživanje
  4. Adsorptions-Luftentfeuchter, stationär
  5. Specijalna rješenja

Po želji i rješenja po meri

Kao specijalna rješenja Vašim potrebama savršeno prilaogđeni TTR-agregati za sušenje

Na temelju modularne koncepcije se ovi adsorpcijski isušivači vazduha naše TTR serije mogu konfigurisati već u standardnoj izvedbi kombinacijom najrazličitijih opcija opreme bez problema za brojne zahteve upotrebe.

Sem toga Vam za rješenja po meri i sa velikim zahtevima stavljamo na raspolaganje naše cjelokupno znanje, koja smo desetljećima, i uskom suradnjom sa našim kupcima u skoro svim područjima industrijske proizvodnje mogli izgraditi.

Profitirajte mogučnošću planiranja, konstruisanja i proizvodnje specijalnih rješenja sa specijalno prilagođenim komponentama za Vašu individualnu potrebu u skladu sa našim specijalistima. Rado Vas osobno savetujemo.

TTR-agregati za sušenje u higijenskoj izvedbi

TTR-agregati za sušenje
u higijesnkoj izvedbi

Po želji kupca možemo specijalno za upotrebu u prehrambenoj ili farmaceutskoj industriji konfigurairati namestive agregate za sušenje, koji mogu podnijeti visoke zahteve higijene i pored serijske opreme dodatno pokazuju maksimalan udio bakeriostatičnih materijala.

Kompletna konstrukcija kućišta se isključivo proizvodi od INOX-a i u tom specijalnom rješenju primenjiv sorpcijski rotor bez korozije svojim impregniranim vlaknom i regeneracijom togase preko 120 °C garantuje sredinu bez bakterija za najveću higijensku sigursnot.

Sa više od 700 kvadratnih metara površine po gramu sredstva za sušenje, rotor pokazuje visoku sposobnost adsorpcije, pritom je apsolutno bez rasipa sredstava za sušenje i vazduh se opire sa zasićenom vlagom.

TTR-agregati za sušenje za suhi vazduh bez LABS

TTR-agregati za sušenje
za suvi vazduh bez LABS/PWIS

Kod lakiranja povšina supstance u vazduhu koje uništavaju lak (LABS) kao i silikoni ili određena ulja i masti, sprečavaju ravnodnosno vlaženje i tako mogu dovesti do punktualnih smetnji u sloju laka.

Za upotrebu u automobilskoj industriji i specijalno u lakirnicama se tako mogu po želji isporučiti specijalna rješenja naših TTR-Adsorpcijski isušivači vazduha bez LABS-a sa specijalnim rotorom, čiji se ugradbeni dijelovi apsolutno bez silikona. K tomu je ovaj periv adsorpcijski rotor bez korozije slobodan od rasipa sredstava za sušenje i opire se vazduhu sa zasićenom vlagom.

Pored isušivačkog rotora su kod tih specijalnih rješenja i brtve, filter elementi i druge komponente apsolutno bez silikona.

TTR-agregati za sušenje za ekstremno niska rosišta

TTR-agregati za sušenje za
ekstremno niska tačke tačka rosišta

Za okoline upotrebe u području tragova vlage, na primer u proizvodnji poluvodića ili proizvodnji Lithium baterija, kod čije proizvodnje relativna vlažnost vazduha konstantno mora biti ispod 1 %, možemo po želji kupca konfigurisati posebno učinkovite agregate za sušenje, koji su opremljeni sa dugovječnim specijalnim rotorom, koji u trajnom pogonu garantuje ekstremno nisko rosište od -50 °C. Sem toga je puno daljnjih opcija primenjivo. Jednostavno kontaktirajte naše stručnjake, rado ćemo Vas osobno savetovati.