Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

merni uređaji vlage
  1. Proizvodi i usluge
  2. Merni uređaji
  3. Vlaga
  4. merni uređaji vlage

Praktični pomagači za merenje vlage

Ukloniti vlagu: Pri određivanju vlage drveta i građevinskog materijala, ručni merni uređaji Trotec isporučuju pouzdane podatke i pronalaze dotična mesta.

Uređaji za merenje vlage - praktični pomoćnici za merenje vlage
Uređaji za merenje vlage - praktični pomoćnici za merenje vlage
Uređaji za merenje vlage - praktični pomoćnici za merenje vlage

Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, ima Trotec pravi merilnik vlage za vaše namene.

Vlaga u drvetu i drugim građevinskeim materijalima može imati fatalne posledice. Dovodi do šteta materijala i sem toga predstavlja opasnost za ljude, koji se redovito nalaze u takvoj okolini. Tako vlažni zidovi brzo postaju plijesnivi. Materijal postaje porozan, žbuka otpada. Sa mernim uređajima iz kuće Trotec određujete brzo i pouzdano vlagu u skoro svakom materijalu. Sa kompaktnim, preciznim uređajima možete meriti i vlagu različitih sorti drveta. To može za vlastitu potrebu biti vrlo praktično, na primer, da bi se osigurali, da imate dovoljno suva drva za loženje. Ili i u preradi drva, gde drvo mora pokazivati određenu suhoću, pre nego ga prerađujete.

Svejedno za koju potrebu – Trotec ima odgovarajući mjreni uređaj vlažnosti za Vaše potrebe. Za jednostavna merenja vlage su podobni robusni, spretni merni uređaji otpora, sa kojima se ubadaju dve elektrode u materijal za merenje ili u drvo za preradu. Što se struja bolje vodi, to vlažniji je materijal. Tako jednostavan je princip merenja mernog uređaja otpora. Pogotovo na materijalima kao što su gips, žbuka, podna obloga ili i drvo tako merenje vlažnosti postaje dječja igra. Kada merenje vlage treba biti dublje, i to najbolje bez uništavanja materijala ubodima, su merni uređaji vlage, koji rade po dielektričnom postupku, profesionalna alternativa. Ovde se sa kuglastim meračem meri centimetar duboko bez uništavanja. Tako možete bez problema da odredi i ograničiti navlažena mesta.

Da li merenje vlage drveta za kamin, za određivanje uzroka buđa ili velikopovršinskog sušenja nakon štete od vode: Sa mernim uređajim vlage Trotec vlagu brzo i precizno nađete.

Tehnički podaci u poređenju

Svi merači vlage u direktnom poređenju:

Da biste mogli da pronađete tačno onaj uređaj za merenje vlage koji je pravi za vas, ovde imate priliku da jasno uporedite sve uređaje za merenje vlage iz kompanije Trotec.

Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti.

Tehnički podaci u poređenju