Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Climate data logger - praćenje klime sa najvećom preciznošću
  1. Proizvodi i usluge
  2. Merni uređaji
  3. Klima
  4. Loger podataka klime

Klima data loger - maksimalno precizno praćenje klime

Snimite važne klima podatke na duže vreme – i na udaljenim ili teško dostupnim mestima. Software za analizu mernih vrednosti je kod logera podataka klime Trotec uključen.

Climate data logger - praćenje klime sa najvećom preciznošću
Climate data logger - praćenje klime sa najvećom preciznošću
Climate data logger - praćenje klime sa najvećom preciznošću

Logeri podataka Trotec na jedan pogled:

U puno situacija je potrebno, izda mere i snimiti temperaturu i vlažnost vazduha: Primerice pri transportu osjetljivih proizvoda, u pogonu hladnjača, u server prostorijama ili za propisane ispitne protokole u obrtu. Kod šteta od vlage i buđa u stanovima se pomoću snimanja klima podataka može da odredi uzrok štete. Tu su potrebna precizna merenja sa profesionalnim logerom podataka klime. Svejedno za koju primenu trebate takav merni uređaj: Trotec uvek ima odgovarajući loger podataka za Vaše zadatke.

Pritom su najviša tačnost merenja i velika memorija u prvom planu. Software za analizu i rukovanje je kod svih modela uključen. I ne samo to: Pošto se Trotec-logeri podataka klime konfigurišeju preko PC-a, postavke svakog uređaja su zaštićene od manipulacija. To znači najvišu tačnost merenja pri najvećoj mogućoj sigurnosti – najbolja kvaliteta Trotec „made in Germany“.

Za jednostavna i precizna dugoročna snimanja klima podataka u stambenim, radnim i skladišnim prostorijama se nudi upotreba BL30 logera podataka klime Trotec. Raspolaže memorijom za 32.000 merne vrednosti. Naravno zaštićeno od manipulacija i raznovrsni u profesionalnoj primeni.

Ali ne samo dugoročno snimanje vrednosti temperature i vlažnosti vazduha je važno. Takođe i kontinuirano merenje i dokumentacija CO2-vrednosti je potrebno u puno branši. Ovde Vam nudimo preciznost i fleksibilnu primenu sa BZ30 loger podataka CO2-kvalitete vazduha.

Sertifikovana bezbednost – kalibracija mernih uređaja u skladu sa ISO standardom

Kao jedan od vodećih proizvođača kompletne opreme za građevinsku dijagnostiku i ekološku mernu opremu, Trotec vam pruža mogućnost da iz prve ruke dobijete kalibraciju, održavanje i popravku svih mernih uređaja. Sa kalibrisanim mernim uređajem izbegavate pojavu nepreciznih rezultata merenja i možete pouzdano da se zaštitite od mogućih zahteva za povraćaj sredstava. Zato igrajte na sigurno i iskoristite našu uslugu kalibracije za vaše Trotec merne uređaje: U laboratoriji naše fabrike vršimo kalibraciju u skladu sa ISO standardom na fiksno definisane merne opsege i tačke. Opcionalno se tačke kalibracije mogu i individualno definisati unutar navedenog opsega kalibracije

Svi Loger podataka klime u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Loger podataka klime, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Loger podataka klime iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo