Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

ccgk

Imate pitanje?

Za daljnje informacije Vam stojimo na raspolaganju.

Obrtništvo: +49 2452 962 400
Industrija: +49 2452 962 777
Krajnji potrošač: +49 2452 962 450
E-Mail: info@trotec.com
  1. Primene
  2. Inspekcije, motori i telo
  3. Werterhaltung Oldtimer - int
  4. Sam je muškarac

Sam je muškarac:

Tako garaže za Classic Cars & ljubiteljske komade postaju zaštićena zona.

Prevlažno, presuvo, prehladno, pretoplo. Preloše izolirano, predobro izolirano – ona se nažalost još mora izmisliti: Savršena garaža. Bezbroj opasnosti kao korozija, buđ & Co. vrebaju u garažama sa Classic Cars i ljubiteljskim vozilima. Srećom Vam milina tehnika nudi bezbroj mogućnosti suprostavljanja tim prirodnim problemima.

Klima kontrola:

Oko 50% vlažnosti vazduha su u garažama optimalni za vozila, sve preko i ispod može dovesti do problema – kojima se možete suprostaviti tehničkim rešenjima najmodernije generacije.

Ali kako znate, kakva je klima u Vašoj garaži? Sa tim mernim uređajima saznajete to sve:

Brzi check temperature i vlažnosti vazduha:

Pouzdano merenje temperature, vlažnosti vazduha i ugljikovog dioksida: CO2 Monitor kvaliteta vazduha BZ25 sa osvetljenim displejem, alarmnom funkcijom pri previsokim CO2 u vazduhu garaže. Stalno registrovanje i pohranjivanje temperaturnih podataka i vlažnosti vazduha: Podatkovni loger za praktičnu, prostorno štedljivu zidnu montažu.

Termohigrometar i podatkovni loger Trotec

cck

Ionizacija vazduha:

Aktivan kisik naših neutralizatora mirisa neutraliziraju loše mirise i osiguravaju oksidativnu razgradnju mikroorganizama kao što su bakterije, virusi i gljivice buđa. Tako na Vašem vozilu ne mogu da stvaraju štete.

Ionizatori plazminog polja za neutralizaciju mirisa i apsorpciju nepoželjnih mikroorganizama

Čišćenje vazduha:

Opterećeni vazduh štetnim tvarima kao što su kiseli ispušni gasovi, čađa, čestice dima ili fina prašina nije dobar niti za Vas niti za interijer Vašeg vozila. Naši sistemi čišćenja vazduha filtriraju te štetne tvari pouzdano iz vazduha prostorije i podupiru na taj način održavanje tekstila, kože, polstera i gumenih dihtunga.

IQAir-sistemi čišćenja vazduha stvaraju biološki svježi vazduh

fg

Isušivanje vazduha:

Neprijatelj vozila broj jedan je vlažnost. Njoj se možete brzo suprostaviti: Sa isušivačem vazduha. Inteligentni uređaji doznaju čak i aktualnu vlažnost prostrije i reaguju uključivanjem i isključivanjem nakon po potrebi.

Isušivači vazduha sa integrisanim termostatom, kao mobilno rešenje ili fiksno instalisani zidni uređaj

Uostalom: Po želji Vam nudimo za stacionarnu sušilicu kondenzata za zidnu montažu u celoj državi savetovanje i instalaciju. Nazovite nas:

+49 2452 962-777

Ovlaživači vazduha:

I preniske vlažnosti vazduha Vašem vozilu mogu jako da štete. Posebno u zimskim mjesecima se vlažnost vazduha smanjuje na kritične minimalne vrednosti, koje elastične delove vozila kao što su kablovi, gumeni delovi ili koža isušuju i prave ih krhkim. Ovlaživači vazduha Trotec su higrostatom upravljani i samostalno se uključuju, pre opasnosti.

Elektronski regulirani ovlaživači vazduha

Grejači uređaji:

Konstanta temperatura je važna, kako bi štitili materijalije Vašeg vozila. Kada Vam garaža nije zagrejana, mobilni grejači uređaji mogu da pomognu.

Pametna tehnika omogućuje uređajima čak i samostalno uključivanje ili isključivanje, kada (preferirana) temperatura prostorije to zatraži.

Elektro grejači uređaj za togasu bez kondenzata bez potrošnje kisika