Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

  1. Proizvodi i usluge
  2. Servis
  3. Savetnik / Izračunavanje kapaciteta
  4. Izračun­kapaciteta isušivanje vazduha­na bazenu

Izračun kapaciteta isušivanje vazduha na bazenu

U bazenima postoji puno faktora prostorne klime, koij utječu jedan na drugi . Što veća vlažnost vazduha, to niže i isparivanje, ali zbog toga postoji opasnost nastajanja buđa, mogućih građevinskih šteta i zdravlja korisnika.

Zato bi trebali isušivati Vaš privatan bazen ili Whirlpool na idealan klimatski nivo.

Koji kapacitet isušivanja trebate za Vašu potrebu, možete na ovoj stranici brzo i udobno da izračunate. Zato što je klimatska interakcija između vazduha i vode vrlo kompleksna, mi smo parametre izračuna za Vas pojednostavnili na osnovne faktore.

Preporučljiva je temperatura vazduha veća od temperature vode i osim toga u cijeloj prostoriji što ravnomernija, takođe kako bi djelovali protiv podbacivanja ispod rosišta. Kako bi se Vaši gosti osećali ugodno i da se izvan bazena ne smrzavaju, razlika u temperaturi za optimalnu termičku ugodnost nebi smela da iznosi više od 4 °C.

Nasledno jednostavno unesite vrednosti Vaše veličine bazena i temperature vode, preporuka temperature vazduha i potrebnog učinka isušivanja vazduha po satu i danu se prikazuje nakon stiska na „Izračun“.


Učinak odvlaživanja po satu:

0

Učinak odvlaživanja po danu:

0

Za novi proračun možete i izravno kliknuti na željenu vrednost na skali temperature.

Vaši klima parametri prave potrebnom specifikaciju uređaja izvan raspoloživog standard programa. Naši stručnjaci će Vas rado informisati osobno o individualnom rešenju za Vašu potrebu.

Kontaktirajte nas