Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Pribor opšte
  4. merni uređaji troškova energije

Uređaji za merenje troškova energije

Merenje potrošnje struje i ušteda energije - sa priručnim uređajima za merenje troškova energije kompanije Trotec!

BX09 EU merni uređaj troškova energije
BX09 EU merni uređaj troškova energije
BX09 EU merni uređaj troškova energije

BX09 EU

Brzo i jednostavno merenje potrebe energije

Koji elektro uređaj u kancelariji ili kući troši koliko energije?

Na to pitanje odgovara isto tako brzo kao i pouzdano merni uređaj troškova energije BX09 EU – i to po optimalnom koeficijentom cene i učinka.

Sa minimalno mogućim prikazom struje od 0,1 W, merni uređaj nalazi čak najmanje potrošače energije, primerice potrošačima u Standby pogonu.

Nakon vrlo jednostavnog priključka između utičnice i potrošača struje, BX09 EU odmah pokazuje aktualnu potrošnju energije. I to izborno kao učinak u W, kWh, ceni ili troškovima po kWh.

Koristite BKS09 merač troškova energije da proverite svoje električne uređaje, kao što su TV i hi-fi sistemi, LCD televizori, pojačala, DVD plejeri, video rekorderi, računari, serveri, frižideri, zamrzivači, mašine za pranje veša, sušare, klima uređaji, grejači, uplighters, podne lampe, pozadinsko osvetljenje i osvetljenje izloga, mašine i još mnogo toga..

BX50 MID

Lako je naplativo merenje snage

BKS50 MID je verovatno najkompaktniji merač potrošnje energije spreman za povezivanje sa MID usaglašenošću* na tržištu i stoga je idealno rešenje za mnoge trgovce ili uslužne kompanije koje treba da odrede količinu energije koja je povučena sa sajta korisnika za naplatu svrhe.

Za takav rad nije uvek praktično imati veliku, MID kompatibilnu* traku za utičnice direktno na raspolaganju, posebno ako se koristi samo jedan potrošač struje.

Međutim, upotreba standardnih uređaja za merenje troškova energije za kućnu upotrebu nije dozvoljena bez MID usaglašenosti* za komercijalno merenje potrošnje energije za potrebe naplate. Ovaj jaz je isplativo zatvoren sa BKS50 MID, koji je specijalno dizajniran za ovu svrhu:

MID usaglašen* uređaj za merenje potrošnje energije može se jednostavno uključiti između električnog uređaja i standardne kućne sigurnosne utičnice (230 V/AC) i ne zahteva dalji rad na instalaciji. Adapterski utikač usaglašen sa BGI-608 se mora koristiti samo kada se koristi BKS50 MID na gradilištima ili na gradilištima na utičnici građevinske instalacije sa nepoznatim zaštitnim merama.

Professionelles Energieverbrauchsmessgerät BX50 MID
Professionelles Energieverbrauchsmessgerät BX50 MID
Professionelles Energieverbrauchsmessgerät BX50 MID

Svi merni uređaji troškova energije u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Merač troškova energije, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve merni uređaji troškova energije iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci