Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Multifunkcionalan alat Trotec PMTS 10-230V
 1. Proizvodi i usluge
 2. Alati
 3. Multi funkcionalni alati
 4. PMTS 10‑230V

Multifunkcionalan alat PMTS 10‑230V

Učinkovit multitalent za renoviranje, izgradnju i nadogradnju

Snažan 300-W motor sa jednako velikim učinkom i pod opterećenjem

Genijalna multifunkcionalnost za strastvene kućne majstore kao i profesionalne kućne majstore: Puna snaga izmjeničke struje i brza zamjena alata u sekundama ovaj multifunkcionalan alat PMTS 10‑230V čine snažnim univerzalnim talentom za najralzičitije radove poboljšanaj i renovacije.

Sa ovim snažnim paketom možete direktno pokrenuti Vaš projekt – utičnicu unutra i gotovo. Serijski balgi zalet PMTS 10‑230V garantuje pritom start bez drmanja učinkovitog 300-W motora, kojeg ni najjaći zadaci ne mogu zbuniti. Jednom uključen, on trajno i pouzdano oscilira do 21.000 puta u minuti – u svako doba neprekidna regulacija za optimalno usklađivanje na dotični materijal i zadatak.

Na temelju praktičnog utičnog pogona je PMTS 10‑230V posebno podoban za utrošne renovacije, pošto kod trajne upotrebe ovog multifunkcijskog alata ne morate paziti na kapacitete baterije. Sem toga se zahvaljujući izmjeničkoj struji mogu obrađivati različiti materijali kao što su drvo, metal, plastika ili keramika bez puno muke i sa brzim napretkom. Veliki kut oscilacije od 3,2 stepena pritom garantuje precizan rad i u kutovima i na rubovima.

 

 

Sve može – samo ne umarati

Na temelju praktičnog utičnog pogona je PMTS 10‑230V posebno podoban za utrošne renovacije, pošto kod trajne upotrebe ovog multifunkcijskog alata ne morate paziti na kapacitete baterije. Sem toga se zahvaljujući izmjeničkoj struji mogu obrađivati različiti materijali kao što su drvo, metal, plastika ili keramika bez puno muke i sa brzim napretkom. Veliki kut oscilacije od 3,2 stepena pritom garantuje precizan rad i u kutovima i na rubovima.

Tako ste sa PMTS 10‑230V opremljeni za najrazličitije projekte: Da li piliti laminat, vaditi fuge pločice, otkloniti ostatke morta ili brusiti razne površine - i na velikim poslovima u vlastitom domu je uređaj neizostaviv pomoćnik.

Ako se nastavak mora menjati, to se kod PMTS 10‑230V se putem sistema brzog stezanaj vrlo brzo i jednostavno može obaviti. Jednostavno povući palicu, nastavak bez alata zamjeniti i pritom promjenivo pozicionirati u jednu od 12 mogućih smerova.

Precizno proizveden prem je ovde ne samo garant za optimalan oblik sa svakim alatom, nego k tome i kompatibilan sa svim nastavcima po OIS standardu, tako da profitirate maksimalnom fleksibilnosti pri izboru alata.

Sa PMTS 10‑230V je sve unutra – i sve tu

Delta brusilica, pila za drvo i metal, rezni brusač, ubodna pila, strugač – ili jednostavno PMTS 10‑230V. Sa ovim svestranim multifunkcionalnim alatom trebate samo još jedan alat za praktički sve radove, jer Trotec Vam nudi PMTS 10‑230V u kompletnoj opremi sa opširnim priborom uključujući praktičnim kovčegom.

Već u standardnom opsegu isporuke sadržan je među ostalom Delta-brusna ploča sa 18 brus papira za drvo i metal, specijalni listovi za ubodnu pilu za drvo, metal i gips, segmentni list pile te strugač.

Sem toga dobivate dodatno antivibracijsku ručku. Ova obostrano pričvršćiva dodatna ručka deluje kočeći za vibraciju i omogućuje Vam, uređaj pri zahtevnim zadacima voditi sigurno i precizno.

Praktično usisavanje prašine se isto tako besplatno isporučuje. Jednostavno pričvrstiti na usisavač prašine i prašina kao i smeće pri radovima brušenja su nekada bili.

Za još više mogućnosti upotrebe možete Vaš PMTS 10‑230V naravno bez problema kombinirati sa još dodatnim priborom, na primer našim setom pribora za sanaciju kupatila. Prijem alata ovog profesionalnog multifunkcionalnog alata je k tome kompatibilno sa OIS i tako odgovarajući za pribor puno markiranih opskrbljivača.

Posebne karakteristike opreme PMTS 10‑230V

Pouzdan nježni start
Nježni start PMTS 10‑230V osigurava start bez treskanja.
Veliki kut oscilacije
Veliki kut oscilacije od 3,2 stupnjeva garantira rad i u kutovima i rubovima.
Neprekidan izbor broja zakretaja
Za optimalno prilagođavanje materijalu i primjeni se broj zakretaja može neprekidno birati.
Promjenjivo pozicioniranje alata
Prijem alata omogućuje 12 radnih pozicija i kompatibilan je sa svim nastavcima po OIS-standardu.

Multifunkcionalno primenjiv za puno zadataka oko renovacije, adaptacije i nadogradnje

Ubodne pile na drvenim konstrukcijama
Spojevi raspora na Vašim drvenim konstrukcijama sa dostavljenim listom pile za drvo i gipsani karton možete jednostavno i točno piliti.
Uštede laminata ili parketa
Proizvodite bez muke točne rezove pile na laminatu ili parketu za uštedu zidnih površina prije polaganja.
Strugač za odvajanje tepiha i uklanjanje ljepila
Stružni alat nije samo optimalan za odvajanje ljepljenih tepiha ili vinila, nego i za otklanjanje morta, keramičkih pločica, ostataka ljepila boje ili tepiha.
Rezač za metal i drvo
I čisti rezovi na stršenim vijcima i čavlima Vašeg namještaja, ograde ili vrata su mogući sa PMTS 10‑230V.
Delta-brusna ploča i usisavanje prašine
Delta-brusna ploča omogućuje plosnato brušenje i na rubovima ili u kutovima – zajedno sa usisavanjem prašine vrlo čisto rješenje. 18 brusnih papira za drvo i metal su već u setu.
Rezovi u metali i tvrdom drvetu
Skratite sigurno višak instalacijskih cevi. U opsegu isporuke sadržan list pile za metal i tvrdo drvo je optimalan za rezove u obojenim metalima ili masivnom drvetu.
Rezovi u pločama od gipsanog kartona
Oko Vaše unutarnje izgradnje Vam PMTS 10‑230V na primjer pomaže pri brzoj izradi otvora za utičnice u gipsanom kartonu ili fiber pločama.
Fini ili sažeti rezovi na puno vrsta drveta i plastike
Isporučen segmentski list pile za drvo i metal garantira čiste fine i sažete rezove ili produžetke profila i brzu obradu puno vrsta drveta, metala i plastike.
Multi funkcionalni alati

Svi Multi funkcionalni alati u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Multi funkcionalni alati, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Multi funkcionalni alati iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

Prednosti u praksi:

 • Snažan 300-W motor sa jednako velikim učinkom i pod opterećenjem
 • Profesionalna tehnika oscilacije za brušenje, struganje, piljenje, razdvajanje
 • Neprekidan izbor broja zamaha sa Soft startom
 • Brzostezajući sistem za zamenu pribora bez alata za nekoliko sekundi
 • Alati promjenjivi u 12 različitih pozicija
 • Dodatna ručka za precizno vođenje i rad sa manjom vibracijom
 • Montirajuće usisavanje prašine

Sve važne osobine u brzom pregledu

Snažan 300-W-motor
Broj okreta praznog hoda 15.000 do 21.000 min-1
Nepromjenjiv visok učinak i pod opterećenjem
Stufenlose Schwingzahl-Vorwahl
Veliki kut oscilacije od 3,2 stupnjeva
Jednostavna izmjena alata
Werkzeugloser Zubehörwechsel
Brza montaža alata – promjenjivo na 12 radnih pozicija
Dodatna ručka za montažu za precizno upravljanje
Praktično usisavanje prašine uklj.
Softgrip za bolje uporište
Isporuka u akcijskom kovčegu
Opseg isporuke multifunkcijski alati PMTS 10-230V

U komplet setu PMTS 10‑230V sadržan pribor alata:

 • 1 x Delta brusna ploča
 • 12 listova Klett trokuti za brušenje drveta
 • 6 x Klett trokuti za brušenje metala
 • 1 x strugač (HCS) SC 80/30 za odstranjivanje lepila pločica, silikona, morta i ostataka boje
 • 1 x segmentni list pile (HSS) SM 85/20 za drvo i metal
 • 1 x ubodni list pile (BIM) CS 75/25 za drvo, plastiku, GFK, lagani i mješani metal
 • 1 x ubodni list pile (HCS) CS 95/40 za drvo, gips i mekane plastike

Profitirajte na osnovu renomiranog Trotec kvaliteta koji je garancija visoke vrednosti, bezbednosti i funkcionalnosti. TÜV Rheinland potvrđuje zakonski zaštićenim GS-žigom da pri namenskoj ili predviđenoj upotrebi ovog uređaja ne dolazi do ugrožavanja bezbednosti i zdravlja korisnika. Naravno da je kod nas pored akumulatorskog multi funkcionalnog alata čak i punjač testiran i sertifikovan u pogledu bezbednosti.

Kvaliteta marke plus prednost cijene

Kod multifunkcionalnih alata ste do sada imali u biti dvije opcije. Dobro i skupo ili bitno da je povoljno.

Sa Trotec PowerTools sada možete pametno birati: Dobro i povoljno istovkaišo. Jer naš nimbus nije samo kvaliteta marke kod mernih alata i uređaja za tretman vazduha, nego i elektro alati: Profesionalna Trotec-rješenja sa izvanrednim omjerom cijene i učinka!

PMTS 10-230V, Ovjerena sigurnost, TÜV GS ID 1419075833

Kupiti

Tehnički podaci

Pribor

Loading...

Downloads

Loading...