Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

SeeSnake
 1. Proizvodi i usluge
 2. Merni uređaji
 3. Optička inspekcija
 4. SeeSnake-inspekcijski sistemi

SeeSnake inspekcijski sistemi

Za brzu i čistu analizu i dokumentovanje mogućih oštećenja u industrijskim postrojenjima, agregatima mašina, cevovodima ili šupljinama

Fleksibilne sonde za fleksibilne mogućnosti uporabe

SeeSnake-inspekcijski sistemi: za brzu, čistu analizu i dokumentaciju mogućih šteta na industrijskim postrojenjima, agregatima strojeva, cijevnim mrežama ili šupljinama.

Sa SeeSnake-inspekcijskim sistemima se na jedan pogled mogu pronaći uzroci smetnji u cjevovodima ili šupljinama, bez da zamazljivim i intenzivnim intervencijama morate stavljati van pogona cijele infrastrukture zgrade na duže vrijeme.

Kombinacija krajnje fleksibilnog i ipak stabilnog kabala ojačanog staklenim vlaknom sa do 30 metara dužine i ultrakompaktnom glavom kamere omogućuje inspekcije i na mjestima, koja su za druge kamere teško ili upoće nisu pristupačni. Više koljena 90° već od 30 mm na gore, SeeSnake-inspekcijski sistemi savladavaju i na dugim udaljenostima bez problema. U opsegu isporuke sadržane kugle vodilice ne pomažu samo pri centriranju glave kamere i drže ih podalje od onečišćenja na podu cevi, nego omogućuju zahvaljujući njihove pametne konstrukcije i prolaz vrha sonde bez blokade pri neprilagodljivim prolazima kroz koljena.

Kompletno, kompaktno i lagano za transport – odmah spreman za pogon

Da li microDrain, microReel ili nanoReel – svojom malom težinom, robusnim bubnjem kabala, mrežno neovisnim pogonom i mogućnosti za kontrolu i manjih promera cevi su sistemi optimalni za industrijske primene održavanja ili korištenja u području instalacija i kućnog priključka. Glava kamere sa otpornim lećem od safirnog kristala i višestupanjsko regulišućih visokoučinkovitih LED lampica je montažom u robusnom INOX kućištu sa prozirnim, otpornim poklopcem ekstremno praktičan i isporučuje briljantne inspekcijske rezultate. Za točno lokaliziranje i mjerenje voda, SeeSnake-inspekcijske kamere ovisno o modelu dodatno raspolažu brojačem metara kabala i u glavi kamere integriranim odašiljačem lokacije.

Vrdna ručna kamera za inspekcije kao jedinica displeja

Umesto da imaju fiksno integrisan monitor, svi SeeSnake sistemi za inspekciju su koncipirani za rad u kombinaciji sa micro-Ca-Digital kamerom za inspekciju kao jedinicom displeja koju možete da naručite u povoljnom kompletnom setu zajedno sa sistemom za inspekciju.

Na ovaj način se područje primene vaše kamere za cevi može proširivati na pametan način, jer kamere za inspekciju micro CA-350 i micro CA-350x nisu samo obične jedinice displeja, već vredne autonomno primenjive digitalne kamere za inspekciju radi video ili foto dokumentacije.

Vollwertige Hand-Inspektionskamera als Displayeinheit
SeeSnake

Svi SeeSnake-inspekcijski sistemi u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući SeeSnake-inspekcijski sistemi, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve SeeSnake-inspekcijski sistemi iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

Prednosti u praksi:

 • Jednostavno upravljanje Profi sistema
 • Mala težina
 • Kompaktna i robusna izrada
 • Otporno leće od safirnog kristala
 • Višestupanjsko namjestive LED-lampice
 • Glava kamere i kabal vodootpornido 8,1 bara
 • Brojač metra kabala (microReel)
 • Integriran 512 Hz odašiljač položaja
 • Do 30 m kabala ojačano staklenim vlaknom
 • Mrežno neovisan pogon