Keramički kaloriferi TDS-C serije
 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HighPerformance
 3. Zagrijavanje
 4. Keramički kaloriferi TDS-C serije

Prednosti u praksi:

 • Razvoj, dizajn, izrada: 100 % Trotec
 • Dugovečan, keramički PTC grejni registar
 • Višestepena regulacija temperature sa dva stepena grejanja plus poseban hladan stepen
 • Integrisani termostat za konstantnu toplu vazdušnu struju
 • Zaštita od pregrevanja
 • Motor ventilatora sa termo zaštitom
 • Toplota bez kondenzata i bez potrošnje kiseonika - optimalno za grejanje zatvorenih prostorija
 • Stabilan, robustan i tih
 • Jednostavan transport i rukovanje

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Keramički kaloriferi TDS-C serije

Kompaktne, robusne i lake za nošenje „grejalice koje su uvek tu“ za zanatlije i građevinare

Svojim upadljivim metalnim kućištem koje je lakirano u signalno crvenu boju, ove solidno napravljene električne grejalice za mobilno zagrevanje neprovetrenih prostorija postavljaju standarde - to se odmah vidi po spolja utisnutom logu firme.

Kaloriferi serije TDS-C imaju sve što se očekuje od modernih električnih grejalica za grubu svakodnevnu primenu na montaži ili gradilištu - osim preterane težine. Ovo mogućim čine napredni PTC keramički grejači.

Dugovečna PTC keramika kalorifera TDS-C vam u odnosu na konvencionalnu tehnologiju sa grejnim spiralama pruža brojne prednosti: duži životni vek, neosetljivija tehnologija, brže zagrevanje, zaštita od pregrevanja uslovljena tehnologijom - i nema sagorevanja prašine prilikom zagrevanja što ovaj uređaj čini dodatno pogodnim za osobe sklone alergijama.

Miran rad ventilatora i velika površina grejnog registra doprinose da imate benefite prijatno homogenog toplotnog vazdušnog strujanja bez promaje - i to po pravilu na još tiši način. Kao dodatan plus u pogledu bezbednosti, integrisani keramički grejač konstruktivno doprinosi stabilnosti grejalice.

Sa dva stepena grejanja koji se zasebno uključuju, kaloriferi serije TDS-C se varijabilno podešavaju na ćeljenu grejnu snagu i time u kombinaciji sa snažnim aksijalnim ventilatorom obezbeđuju ugodnu toplotu u hladnim prostorijama. Željena temperatura se po potrebi i kontinuirano može dozirati preko integrisanog termostata. Ukoliko je potrebno, ventilator se može koristiti i bez funkcije grejanja u čistom režimu rada ventilatora.

Zato što keramički kaloriferi serije TDS-C ne troše kiseonik prilikom stvaranja toplote i ne proizvode ni otpadne gasove usled sagorevanja kao ni topao vazduh koji sadrži kondenzat, oni su izuzetno dobri za brzo zagrevanje zatvorenih neprovetrenih prostorija.