Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

U centru pažnje politike, medija i stručnjaka: prečistač vazduha visokih performansi TAC V iz Trotec-a
  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Luftreinigung
  4. Hochleistungs­luftreiniger TAC V+
  5. TAC V+ biblioteka medija

TAC V+ biblioteka medija

Pogledajte Trotec TAC V+ prečišćivač vazduha visokih performansi

Gost u brojnim TV emisijama: prečišćivač vazduha visokih performansi TAC V+ iz Trotec-a

Prečišćivač vazduha za prostore TAC V+ je razvio Trotec posebno za filtriranje aerosola koji nose viruse u zatvorenom prostoru i s pravom privlači veliku pažnju javnosti – u medijima, od strane donosilaca političkih odluka i među bezbrojnim zainteresovanim korisnicima. Konačno, nekoliko naučnih studija testira prečišćivač vazduha visokih performansi TAC V+ njegovu virucidnu efikasnost u neutralizaciji virusa koji se prenose vazduhom u zatvorenom prostoru!

Biblioteka medija TAC V+ objedinjuje sve članke o TAC V+ za vas tako da možete sami da steknete ideju!

Ispod ćete pronaći video zapise o tome kako TAC V+ funkcioniše i njegovom efikasnom principu prečišćavanja vazduha, kao i video snimke sa informacijama o korišćenju TAC V+ u različitim oblastima primene kao što su restorani, supermarketi ili fitnes studiji. Takođe smo sastavili video snimke sa preporukama zadovoljnih korisnika i izbor različitih medijskih izveštaja o TAC V+ prečišćivaču vazduha za vas.


Video snimci proizvoda o tome kako prečišćavanje vazduha i filtriranje virusa funkcionišu sa TAC V+

Otkrijte novu generaciju TAC prečistača vazduha visokih performansi kompanije Trotec!

Najsavremeniji prečistači vazduha u prostoriji:

Nova TAC generacija je još snažnija, još tiša, energetski efikasnija i još fleksibilnija. TAC prečistači vazduha su dostupni kao mobilna verzija i sa kućištem u tornju.

Za čist, zdraviji vazduh u zatvorenom prostoru:

Sa efikasnošću H14 filtera od 99,995%, TAC prečistači vazduha visokih performansi su efikasno rešenje protiv virusa, bakterija, fine prašine, polena i alergena. idealan npr. B. za škole, kancelarije, prakse, seminare, restorane, prodavnice, hotele ili događaje.

Prečišćivač vazduha visokih performansi TAC V+. Efikasna zaštita od aerosola i virusa u vazduhu prostorije.

U ovom videu o proizvodu ćete naučiti sve o efektu zaštite od virusa, funkciji i prednostima prečišćivača vazduha visokih performansi TAC V+ iz Trotec-a. Prema trenutnom stanju nauke, korona virus se prenosi aerosolima u vazduhu prostorije u preko 80 odsto slučajeva. Aerosoli kontaminirani virusima nastaju prilikom govora, kašljanja, kihanja i često ostaju u vazduhu veoma dugo. Udisanjem infektivnih aerosola ljudi u prostoriji mogu se zaraziti patogenima. Trotec nudi rešenje za ovo: Prečišćivač vazduha visokih performansi TAC V+ filtrira vazduh sa efikasnošću od 99,995%, što odgovara kvalitetu vazduha u operacionim salama. Vazduh prostorije kontaminiran aerosolima se razblaži, pritisne na pod, usisava i filtrira. U blizini prečistača vazduha stvaraju se zone ultra čistog vazduha bez aerosola i virusa. Virusi vezani u filteru se automatski ubijaju toplotom, tako da filter ostaje higijenski čist tokom dužeg vremenskog perioda. Korišćenjem prečišćivača vazduha TAC V+ iz Trotec-a štitite svoje zaposlene, kupce i goste. Idealan na primer za restorane, fitnes studije, hotele, kancelarije otvorenog tipa, medicinske ordinacije, prodavnice, supermarkete... Tako da više ljudi, kupaca i posetilaca konačno može ponovo da ostane u zatvorenom prostoru bez rizika od infekcije.

Efikasan princip prečišćavanja vazduha za čist vazduh za disanje

Oblaci aerosola zaraženi virusima, koji nisu vidljivi ljudskom oku, šire se nekoliko metara u prostoriju i teku kroz unutrašnje prostore na isti način kao talasi magle - kao što je prikazano u video snimku u realnom vremenu: TAC V+ je usisan velike količine potencijalno kontaminiranog vazduha blizu tla, zatim praktično filtrira, uklanja sve viruse i suspendovane materije iz usisavanog vazduha u roku od nekoliko minuta i vraća čist, virus filtriran čist vazduh u prostoriju. Kao rezultat toga, spontano nastali aerosolni oblaci se razblažuju sa veoma velikim količinama čistog vazduha direktno na nivou disanja na način da se opterećenje virusom i rizik od infekcije značajno smanjuju! Uporedivo sa prostorijom na video snimku koja je bila potpuno zamagljena na početku i na kraju bez magle nakon tretmana, TAC V+ takođe može da oslobodi vazduh u vašoj sobi od aerosolnih oblaka koji nose viruse, suspendovanih materija ili finih čestica prašine.

Termička dekontaminacija TAC V+ u videu:

Infracrvene slike pokazuju kako se H14 HEPA filter otporan na toplotu TAC V+ prečistača vazduha visokih performansi zagreva da ubije opasne klice. I filter i cela unutrašnjost TAC V+ se zagrevaju tako da se deaktiviraju svi virusi i bakterije koje su izdvojene. Kao rezultat toga, ne postoji rizik da će sam prečistač vazduha vremenom postati praćka virusa. Ovu dodatnu bezbednosnu proceduru preporučuju vodeći naučnici i nudi se samo sa TAC V+ iz Trotec-a.

Trotec: Inovacija napravljena u Nemačkoj

Pogledajte iza kulisa:

Kao jedan od vodećih međunarodnih proizvođača rešenja za tretman vazduha, Trotec nudi industrijskim i komercijalnim kupcima inovativne proizvode za prečišćavanje vazduha, odvlaživanje vazduha, grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Sa našim uređajima visokih performansi, 100% se oslanjamo na istraživanje, razvoj, dizajn i proizvodnju u Nemačkoj. Za najviše zahteve kvaliteta, dobro osmišljena sistemska rešenja i sveže ideje.

Efikasan princip prečišćavanja vazduha za čist vazduh za disanje

Dok veće kapljice ne lete daleko kada govorite i brzo tonu na tlo, manji i lakši aerosoli lebde u vazduhu nekoliko sati i raspršuju se po prostoriji. TAC V prečistač vazduha nudi pouzdanu zaštitu od infektivnih čestica aerosola. Vazduh u prostoriji se čisti visokom frekvencijom, a infektivni virusi se filtriraju i inaktiviraju u novom H14 filteru prema EN 1822 (ISO 45H filter ISO 29463).


Animacija upotrebe TAC V u primernim oblastima primene


Prečišćivač vazduha visokih performansi TAC V kao što je prikazano u medijima

Ovaj izveštaj BR24 od 8. februara 2022. pokazuje osnovnu i srednju školu u Fajliču, koja je uspela da opremi sve učionice sa TAC V+ prečistačima vazduha zahvaljujući velikodušnoj donaciji udruženja roditelja, iako su zvanično odobreni samo semafori sa CO2 . Ali kupovina „skupljih“ uređaja dokazuje da su direktor i roditelji u pravu: škola je do sada bila pošteđena novog korona talasa.

Sada se svi propusti svete i zima ponovo dolazi iznenada kao Božić svake godine. Retko koja škola ima filtere za vazduh, iako su subvencije sada dostupne. Ovaj prilog 3sat programa Nano rasvetljava pitanje zašto. | 3sat Nano, 17. novembar 2021

Gimnazija Albert-Magnus u Etlingenu ima mobilne TAC V+ prečistače vazduha visokih performansi od maja kako bi zaštitili učenike i nastavnike od zaraze virusom korona u časovima licem u lice | SVR Vesti, 22.07.2021

U osnovnoj školi Neubiberg, mobilni prečistač vazduha visokih performansi TAC V+ se uspešno koristi u borbi protiv rizika od infekcije od aerosola | ARD MOMA, 23.06.2021

„Tehnička rešenja za sprečavanje infekcija SARS-CoV-2“, predavanje prof.dr. Kaehler

Mogu li prečistači vazduha u školama ponovo omogućiti normalan svakodnevni život? | BR televizija, 20.11.2020

Izveštaj o pilot projektu prečistača vazduha u osnovnoj školi Nojbiberg | Radio snimak iz Bajerna 1

Filteri za vazduh u restoranima | Izvod iz BR „Dobro je znati“ od 21.11.2020.godine, 19.00 časova


Video snimci sa preporukama zadovoljnih kupaca prečistača vazduha TAC V+ iz Trotec-a

Korišćenje TAC V+ u klinici ATOS Mediapark u Kelnu

Upotreba TAC V+ u državnom parlamentu Severne Rajne-Vestfalije

Korišćenje TAC V+ u minhenskom restoranu "Salon Rouge"

Korišćenje TAC V+ u restoranu glavnog kuvara Tima Rauea

Upotreba TAC V+ u stomatološkoj klinici "dentacare" u Bendinatu na Majorci

 

 

Trotec prečistač vazduha visokih performansi TAC V+ u upotrebi u fizioterapiji u Sonnenbergeru

 

 

Trotec prečistač vazduha visokih performansi TAC V+ u upotrebi u Gimnaziji Obermenzinger

 

 

Trotec prečistač vazduha visokih performansi TAC V+ u kabinetu računara gimnazije Obermenzinger u naučnom testu

 

 

Trotec prečistač vazduha visokih performansi TAC V+ u upotrebi u Volfgang Otto (OTTO GOURMET)

 

 

Trotec prečistač vazduha visokih performansi TAC V+ u upotrebi u BURGSTUBEN RESIDENZ

 

 

Trotec prečišćivač vazduha visokih performansi TAC V+ u upotrebi u Tventifive Eateri-u

 

 

Trotec prečišćivač vazduha visokih performansi TAC V+ u upotrebi u zgradi ValdKuelle

 

 

Trotec prečistač vazduha visokih performansi TAC V+ u upotrebi u fizioterapijskoj praksi

 

 


Koncept zaštite škola u praksi

Koncept zaštite škola u praksi objasnio prof. Kahler

 

 

Vebinar o konceptima zaštite za škole, prof. Kahler