Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Ekran nezgode VarioScreen
 1. Proizvodi i usluge
 2. Montažni šatori i vizualne zaštite
 3. Vizualne zaštite
 4. VarioScreen ekran privatnosti

VarioScreen ekran privatnosti

Imamo nešto protiv posmatrača na licu mesta. VarioScreen ekran privatnosti može brzo i lako da podesi samo jedna osoba.

VarioScreen Sichtschutzwand – gegen Gaffer
VarioScreen Sichtschutzwand – bei Rettungsarbeiten
VarioScreen Sichtschutzwand – perfekt abgeschirmt
VarioScreen Sichtschutzwand – schnell im Einsatz
VarioScreen Sichtschutzwand + Schnellaufbau-Zelt

Nema šanse za posmatrače!

Mobilni ekran privatnosti za spasioce i hitne službe

Bilo da je u pitanju vatrogasna brigada, policija, spasilačke službe ili organizacija za tehničku pomoć - svaka sekunda se računa u operaciji. Nažalost, sve je češće da hitne službe na licu mesta budu sprečene da rade ili ih ometaju nametljivi posmatrači. Gaferi ozbiljno ometaju operativne mere i napredak daljih spasilačkih radova. Sa VarioScreen zidom privatnosti kompanije Trotec, koji se može postaviti što je brže moguće, štitite žrtve od nepotrebnog izlaganja i istovremeno osiguravate da se vaš tim može koncentrirati na svoje zadatke na zaštićen način.

Za upotrebu na autoputevima, na otvorenim površinama ili u zgradama

Jedna osoba je dovoljna da podesi mobilni Gafferschutzvand za nekoliko sekundi i sa samo nekoliko pokreta. Ekran za privatnost visine 1,8 m može se produžiti sa 7 m na bilo koju dužinu sa izuzetno čvrstim patent zatvaračima. I jednako brzo kao što je postavljen ekran za privatnost, može se rastaviti i odložiti u transportnu torbu kako bi se uštedio prostor.

Video snimak proizvoda za ekran privatnosti VarioScreen:

Idealno za spasilačke radnike: brzo postavlja samo jedna osoba da bi mogla da radi bezbedno. Saznajte više o VarioScreen ekranu privatnosti u našem video snimku proizvoda. Gledaj sad!

Produktvideo VarioScreen Sichtschutzwand

Zaštita privatnosti, zaštita od srama i pregrada u vojnim bolnicama

VarioScreen ekrani štite privatnost prilikom smeštaja i nege pacijenata u improvizovanim bolnicama.

U vremenima epidemijske krize, mnoge bolnice rade na ograničenom kapacitetu, tako da se, na primer, sportske hale, podzemna parkirališta, prostori za događaje, kasarne, kao i zatvorene proizvodne, skladišne i izložbene hale pretvaraju u improvizovane bolnice. Usko poređani logorski kreveti omogućavaju lečenje pacijenata, ali otvorena konstrukcija ovih bolnica ne ostavlja prostor za neophodnu privatnost pacijenata. Posebno, kod nege starijih pacijenata i pacijenata kojima je potrebna nega, koji uglavnom spadaju u rizičnu grupu, potrebne su dodatne mere za zaštitu njihove privatne i intimne sfere. S jedne strane zbog različitih granica stida, ali i zbog povećane potrebe za brigom, na primer ličnom higijenom ili intimnim toaletom.

VarioScreen zidovi za privatnost stvaraju izuzetno fleksibilne, mobilne, brzo instalirane oblasti zaštićene privatnosti za smeštaj, lečenje i negu pacijenata u privremenim bolnicama i ambulantama.

Bez obzira da li je u pitanju L-oblik, U-oblik ili samo pravi pregradni zid - sa ekranima za privatnost koji se lako čiste i dezinfikuju, bolnice bez zidova mogu se podeliti na neprozirne i nevidljive jedinice za lečenje ili negu unutar sekundi. Redovi kreveta se transformišu u zaštićene jednokrevetne ili višekrevetne prostore uz pomoć paravanskih zidova. Zidovi otporni na vatru ispunjavaju zahteve zaštite od požara i mogu se bez oklevanja koristiti u zatvorenim prostorijama za razdvajanje spavaćih prostorija!

VarioScreen ekrani nude širok spektar mogućih upotreba:

 • Mobilni sistem zaštite privatnosti za unutrašnju i spoljašnju upotrebu
 • Neproziran ekran privatnosti za zaštitu privatnosti i intimnosti pacijenata
 • Fleksibilna i brza podela skladišta kreveta na pojedinačne delove
 • Razdelnici prostorija da razgraniče različite oblasti snabdevanja i čekanja
 • Pregrada za različite prostore za lečenje i preglede u improvizovanim ambulantama
 • Mobilni ekran za tuševe, kupatila i svlačionice
 • Graničnik putanje i sistem kontrole tokova pacijenata

Sa mobilnim ekranima za privatnost kompanije Trotec, možete savladati sve ove izazove i doprineti humanijem smeštaju i brizi o ljudima u trenutnim kriznim situacijama

VarioScreen-Sichtschutzwände sichern bei der Unterbringung und Versorgung von Patienten in Behelfs-Lazaretten den Schutz der Intimsphäre
VarioScreen-Sichtschutzwände sichern bei der Unterbringung und Versorgung von Patienten in Behelfs-Lazaretten den Schutz der Intimsphäre
VarioScreen-Sichtschutzwände sichern bei der Unterbringung und Versorgung von Patienten in Behelfs-Lazaretten den Schutz der Intimsphäre
VarioScreen-Sichtschutzwände sichern bei der Unterbringung und Versorgung von Patienten in Behelfs-Lazaretten den Schutz der Intimsphäre
VarioScreen-Sichtschutzwände bieten eine Vielzahl an Einsatzmöglichkeiten
Sichtschutz, Schamschutz und Raumteiler in Lazaretten
Testsieger im Feuerwehrmagazin (Ausgabe 12/2019)

POBEDNIK TESTA u časopisu vatrogasne službe

U svom broju od 12/2019, vatrogasni časopis je izvršio veliki test poređenja sa Gaffer zaštitnim zidovima. Iskusni stručnjaci i vatrogasna brigada Vunstorf proveli su 8 modela. Bilo da se radi o praktičnosti, kvalitetu ili dodacima - testeri ništa nisu izostavili.

Sa ukupnom ocenom 1,72 (DOBRO), Trotec VarioScreen ekran privatnosti ubedio je komisiju za testiranje. Srećni smo zbog ove nagrade! Ovde možete pročitati izveštaj o ispitivanju vatrogasnog časopisa.

Ovo uverava na delu:

 • Samo 1 osoba postavlja za nekoliko sekundi
 • Uz odgovarajuću dodatnu opremu, brzo je spreman za upotrebu bilo gde i po svakom vremenu
 • Štedi prostor i lako se pakuje u kompaktnu torbu za nošenje
 • Može se nositi u bilo kom vozilu hitne pomoći
 • Najlakše rukovanje, nije potrebna obuka
 • Proširivo na bilo koju dužinu
 • Lako čišćenje
 • Veliki izbor modela, različitih boja, individualno konfigurisanih
VarioScreen Sichtschutzwand – Gaffer-Schutz
Ideal für Polizei, Rettungskräfte, THW

Takođe idealno za policiju, bolničare i THV

100% neprozirna gaffer zaštita štiti vaš tim od ometanja tokom napornih, vremenski kritičnih operacija i na taj način promoviše koncentraciju pomagača ili spasilaca.

Za policiju, mobilni ekran za privatnost se preporučuje, na primer, za ciljano zaklanjanje mesta zločina od posmatrača, komšija ili novinara. Hitna pomoć i spasilačke službe mogu da zaštite žrtve nesreća od radoznalih očiju i, pre svega, fotografija sa mobilnog telefona. A kada je u pitanju tehnička pomoć, ona je i podrška ako se posao može obaviti u miru i van vidokruga.

Dostupan u različitim kombinacijama boja

Sa kombinacijama plavo/belo, crveno/belo, žuto/belo i čisto belo, odgovarajuće boje su već dostupne kao standard za sve vrste hitnih službi. Osim toga, moguće su i pojedinačne varijante boja i otisci logotipa.

Specijalna oprema nije problem

Kako bi još više odgovorio na posebne potrebe različitih službi bezbednosti, hitne pomoći i spasavanja, Trotec vam nudi mogućnost da primenite posebne zahteve i dodatnu opremu za VarioScreen ekran privatnosti.

Razgovarajte sa nama, mi ćemo pronaći pravo rešenje za vas!

Zaštita za samo nekoliko sekundi

Jednostavno raspakujte, podesite, gotovo!

Za podešavanje VarioScreen ekrana privatnosti potrebna je samo jedna osoba. Ekran privatnosti se može podesiti u samo nekoliko jednostavnih koraka za oko 45 sekundi. Proces sastavljanja je toliko jednostavan i intuitivan da nisu potrebna duga i komplikovana uputstva.

Zid stoji uspravno sam od sebe.

Praktični podupirači od fiberglasa daju privatnom ekranu direktnu unutrašnju stabilnost preko aluminijumskih kugličnih zglobova koji se brzo otpuštaju i na taj način obezbeđuju nezavisno i sigurno postolje.U zavisnosti od brzine vetra i okolne situacije, može se izvršiti dodatna fiksacija pomoću dodataka koji se optimalno uklapaju.

Ponovo brzo spakovano.

Posle uspešnog spasavanja, lagani zid se može spakovati nazad u transportnu torbu isto tako lako i brzo kao što je prethodno postavljen - dobro zaštićen i kompaktno odložen do sledeće upotrebe!

DOBRO PROMIŠLJENO I SAVRŠENO DO DETALJA

VarioScreen Sichtschutzwand – beste Verarbeitung

Najviši kvalitet obrade

Isprobano i testirano: posebno robustan kvalitet materijala VarioScreen ekrana za privatnost iz Trotec-a ispunjava najviše zahteve u profesionalnom sektoru. Svi detalji su se već više puta dokazali u praksi i dobro su osmišljeni. I neprozirna bela PVC tkanina i obojena PVC cerada impresioniraju svojom visokom izdržljivošću i otpornošću. Posebno lagane šipke od fiberglasa, zajedno sa aluminijumskim kugličnim diskovima i metalnim nogama, obezbeđuju stabilnost, optimalno rukovanje i brzu montažu.

VarioScreen Sichtschutzwand – Reflexionsstreifen

Dve reflektujuće trake

Bezbednost spasilaca je na prvom mestu: kako bi mesto akcije bilo ne samo zaklonjeno već i jasno vidljivo u mraku, na vrhu i dnu spoljašnjeg zida su dve srebrno-sive reflektujuće trake. Tako npr. Na primer, vozači automobila mogu izdaleka da vide u farovima da je opasna zona ograđena. Sjajne, reflektirajuće trake su čvrsto prišivene za tkaninu.

VarioScreen Sichtschutzwand – Trittband

Praktična traka za stopala

Mali detalj sa velikim efektom: traka za stepenice prišivena na donju ivicu obezbeđuje da se zid za zaštitu od nezgoda može brzo i lako postaviti. Zidni element se može bezbedno pričvrstiti za pod sa nogom i istovremenim pritiskom na aluminijumski kuglični disk, ukrštene šipke od fiberglasa se brzo i lako otvaraju same. Na ovaj način, četiri zidna elementa mogu da se podignu za vrlo kratko vreme i formiraju samostojeći ekran za privatnost.

VarioScreen Sichtschutzwand – Befestigungen für jede Situation

Jednostavno pričvrstite na ogradu od sudara pomoću magneta

Savršeno fiksiran u svakoj situaciji: brzo postavljeni i samostojeći VarioScreen ekran za privatnost iz Trotec-a takođe se može popraviti dodatnom opremom ako je potrebno. Bilo na barijeri od sudara, na kanisterima, na delovima opreme, na vozilima ili na znakovima i ogradama mosta - tako da ste dobro opremljeni za svaku situaciju vetra, uslove okoline i stanje tla, nudimo opcione dodatke kao što su teleskopski stubovi sa T-stopica, klinovi za ploče, magneti, zatezni kaiševi, kese za vodu i gumene čašice. Dodatne informacije o profesionalnom priboru možete pronaći u nastavku.

VarioScreen Sichtschutzwand – verlängerbar

Može se produžiti po želji

Ako Gaffer zid od 7 metara nije dovoljan: nema problema, VarioScreen zid se može produžiti po potrebi! Dodatni zidovi se mogu neprimetno povezati sa odgovarajućim završnim delovima pomoću rajsferšlusa. Na ovaj način su mnogo veće površine brzo zaštićene od znatiželjnih pogleda. Tako da hitne službe ne moraju da trče napolju u hitnim slučajevima, one takođe mogu jednostavno da se popnu kroz vizuelnu barijeru zahvaljujući rajsferšlusima. Podrazumevano, zid od 4 elementa je opremljen patentnim zatvaračem i na početku i na kraju zida. Za još veću fleksibilnost, dostupni su i modeli koji se takođe mogu podeliti na sredini zida pomoću patent zatvarača.

VarioScreen Sichtschutzwand – kompakte Tragetasche

Skladišteno radi uštede prostora

Mora postojati red: lagani ekran za privatnost od 16 kg je kompaktno savijen u torbi za nošenje koja je uključena u obim isporuke. Sa dužinom od samo 1,35 metara, otporna PVC torba se može odložiti u bilo koje vozilo za hitne slučajeve ili spasilačko vozilo. Tako da je VarioScreen ekran privatnosti kompanije Trotec uvek spreman za trenutnu upotrebu. Zahvaljujući velikim trakama za nošenje, torbu može, na primer, nositi i jedna osoba u punoj radnoj opremi preko ramena.

Dimenzije i primeri ugradnje:

VarioScreen Sichtschutzwand – Dimensionen
VarioScreen Sichtschutzwand – Höhe
VarioScreen Sichtschutzwand – Aufstellungen

Tehničke specifikacije

Dimenzije
Instaliran ekran: dužina: 7,2 m k visina: 1,8 m
Po 4 pojedinačna elementa: dužina: 1,8 m k visina: 1,8 m

Materijal
Ekran za privatnost je napravljen od PVC tkanine, ivica prljavštine je napravljena od PVC-a. Oba materijala su otporna na habanje, neprozirna, otporna na kidanje i otporna na vatru prema DIN 4102 B1. Spolja su prišivene 2 reflektujuće trake.

Vezu
Napravljen od fiberglasa sa aluminijumskim kugličnim zglobovima. Posebno stabilan i lagan.

Transportna torba
Dimenzije: Dužina: 1,35 m k Širina: 0,3 m k Visina: 0,3 m
Težina: 16 kg (uključujući ekran za privatnost)
Materijal: PVC
Osobine: Robustan, kompaktan, štedi prostor, lak za transport

Bilo plavo/belo, crveno/belo, žuto/belo ili monohromatsko belo - sa VarioScreen ekranom privatnosti takođe ostajete fleksibilni u pogledu boja. Na zahtev, rado ćemo izraditi zid za vas u boji vaše kompanije i sa vašim logom odštampanim na njemu.
VarioScreen ekran privatnosti u plavo/beloj boji
Bilo plavo/belo, crveno/belo, žuto/belo ili monohromatsko belo - sa VarioScreen ekranom privatnosti takođe ostajete fleksibilni u pogledu boja. Na zahtev, rado ćemo izraditi zid za vas u boji vaše kompanije i sa vašim logom odštampanim na njemu.
VarioScreen ekran privatnosti u crveno-beloj boji
Bilo plavo/belo, crveno/belo, žuto/belo ili monohromatsko belo - sa VarioScreen ekranom privatnosti takođe ostajete fleksibilni u pogledu boja. Na zahtev, rado ćemo izraditi zid za vas u boji vaše kompanije i sa vašim logom odštampanim na njemu.
VarioScreen ekran privatnosti u žuto/beloj boji
Bilo plavo/belo, crveno/belo, žuto/belo ili monohromatsko belo - sa VarioScreen ekranom privatnosti takođe ostajete fleksibilni u pogledu boja. Na zahtev, rado ćemo izraditi zid za vas u boji vaše kompanije i sa vašim logom odštampanim na njemu.
VarioScreen ekran privatnosti bele boje
Bilo plavo/belo, crveno/belo, žuto/belo ili monohromatsko belo - sa VarioScreen ekranom privatnosti takođe ostajete fleksibilni u pogledu boja. Na zahtev, rado ćemo izraditi zid za vas u boji vaše kompanije i sa vašim logom odštampanim na njemu.
VarioScreen ekran privatnosti pojedinačno
Montagezelte und Sichtschutzwände von Trotec

Da li ste zainteresovani za posebna rešenja ili imate pitanja?

Ako vam treba više informacija o VarioScreen ekranu za privatnost ili našim radnim i montažnim šatorima, rado ćemo vam pomoći i savetovati vas. Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo, mi ćemo vas posavetovati pojedinačno i precizno za vašu specifičnu primenu.

Marc Pluijmaekers
Vaš specijalista za ekrane i šatore Tel. +49 2452 962-481 zelte@trotec.de


VarioScreen ekran privatnosti - Prednosti u praksi:

 • Mobilni ekran za privatnost protiv posmatrača za vatrogasnu brigadu, policiju, spasilačke službe, organizaciju tehničke pomoći (THV) ...
 • Podešavanje za manje od 1 minuta od strane samo jedne osobe
 • Visina ekrana za privatnost 1,8 m, standardna dužina 7,2 m
 • Beskrajno proširiv sa dodatnim zidovima
 • Visoka stabilnost, može se koristiti i sa dodacima na jakom vetru
 • Otporna i neprozirna PVC tkanina
 • Otporno na plamen prema DIN 4102 B1
 • Uključujući transportnu torbu koja štedi prostor
 • Lako se čisti
 • Individualno konfigurisan u boji i obliku

OPCIONALNO DOSTUPNA DODATNA OPREMA ZA ZID ZA PRIVATNOST TROTEC VARIOSCREEN

VarioScreen Sichtschutzwand – Magnet

Magnetni dodaci, npr. B. za barijere protiv sudara
Samo zakačite i gotovo! U upotrebi, različite metalne površine mogu se koristiti idealno za pričvršćivanje. Jednostavno pričvrstite magnetni priključak sa integrisanom ušicom za zatezanje na barijere od sudara, vozila, mašine, generatore ili čelična vrata, stubove, ograde mosta. Jaka magnetna sila obezbeđuje čvrsto držanje. Veličina magnetnog priključka je takođe savršeno usklađena sa trotec-ovim klinom za ploču.

VarioScreen Sichtschutzwand – Tellerhering

Klinovi za popločavanje kamenih praznina ili podova
Klinovi za ploče od robusnog metala dostupni su u dužinama od 20 cm i 40 cm. Jednostavno zabijte masivne klinove u zemlju, na livade, trake trave ili u spojeve položenog kamena za popločavanje. Ugaoni oblik vrhova klinova tačno se uklapa u odstojnike za popločavanje. Bilo sami ili zajedno sa magnetnim dodatkom koji tačno pristaje na glavu ploče - klinovi za ploče su savršena tačka za sidrenje zateznih traka.

VarioScreen Sichtschutzwand – Wassersack

Vreće za vodu za pouzdano merenje težine
T-stopice teleskopskih stubova mogu se opteretiti vrećom za vodu od 2 metra od izdržljivog PVC-a. Dakle, prevrtanje je skoro nemoguće. Vreća za vodu se brzo puni i tada teži do 20 kg. Nakon upotrebe, jednostavno ponovo ispraznite vodu i preklopite praznu školjku kompaktno i uštedeći prostor. Vreća za vodu takođe nudi dobru i jednostavnu podršku za zatezne trake.

VarioScreen Sichtschutzwand – Teleskopstange

Teleskopske šipke sa T-stopom za visoku stabilnost
Visokokvalitetne teleskopske šipke od nerđajućeg čelika se mogu podesiti po visini do 2,20 m. Pored toga, elementi šipke se takođe mogu potpuno ukloniti. Ovo omogućava da se stubovi brzo i lako umetnu u pričvrsne petlje na ekranu za privatnost. T-stopice sa neklizajućim čvrstim gumenim čepovima obezbeđuju dodatnu stabilizaciju VarioScreen ekrana za privatnost.

VarioScreen Sichtschutzwand – Spannriemen

Trake za čvrsto vezivanje
Trake za zatezanje dužine 2,5 metara od Trotec-a su napravljene od izuzetno robusne najlonske tkanine. Bilo na klinovima, barijerama od sudara, kanisterima, ušicama vozila, drveću ili vrhovima teleskopskih šipki - sa beskonačno podesivim trakama za zatezanje, VarioScreen ekran za privatnost može se brzo i lako savršeno popraviti u svakoj situaciji.

VarioScreen Sichtschutzwand – Saugnapf

Držač usisne čaše za glatke površine
Za glatke staklene, plastične ili metalne površine, npr. B. na vozilima, držač usisne čaše je pouzdana i praktična opcija za montažu. Velikom polugom se takođe lako može upravljati radnim rukavicama. Preklapanje poluge je dovoljno da fiksirate usisnu čašu pomoću vakuuma. Zatezna traka se sada može zakačiti u stabilnu metalnu ušicu. Držač usisne čaše se takođe može ukloniti brzo, lako i bez ostavljanja tragova.

Löschgruppenführer Dirk Reinartz und das Team der Feuerwehr Langerwehe

„Ekran za privatnost VarioScreen se može podesiti za manje od 1 minuta i ne vezuje radnike hitne pomoći na lokaciji, niti moraju da prođu dugotrajnu obuku unapred. To nas je ubedilo!”

Dirk Reinartz, vozač vatrogasne mašine
Vatrogasna služba Langervehe

VarioScreen zid za privatnost od Trotec-a se takođe može koristiti u različite svrhe izvan mera spasavanja - na primer kao pregrada, za barijeru ili kao sistem za pronalaženje puta. U prostoru događaja, na sportskim festivalima ili na otvorenom, zid, koji se može brzo postaviti, služi kao fleksibilno postavljena zaštita od znatiželjnih očiju ili za usmeravanje protoka posetilaca. Zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji i jednostavnom rukovanju, Trotec-VarioScreen je fleksibilno rešenje za brzo reagovanje na spontane situacije.

VarioScreen zid za privatnost je idealan za korišćenje na funkcijama i događajima za brze barijere ili za obeležavanje puta.
VarioScreen – takođe kao prepreka na događajima

Brzina je važna u spasilačkim operacijama - bilo kao šator prve pomoći ili za zaštitu mesta zločina od vetra i vremenskih prilika, kao i radoznalih posmatrača: Pored VarioScreen ekrana za privatnost, Trotec nudi širok spektar šatora koji se mogu individualno konfigurisati. Baš kao i VarioScreen ekran za privatnost, ovi zaštitni šatori su spremni za upotrebu za samo nekoliko minuta, izuzetno su otporni na vremenske uslove i pouzdano štite radni prostor od neovlašćenih pogleda i smetnji. Šatori su takođe idealni za građevinske kompanije, graditelje puteva i kanalizacije i montažne kompanije i pružaju korisnu podršku.

Optimizovani do poslednjeg detalja za robusnu praktičnu upotrebu - radni šatori iz Trotec-a dostupni su u različitim dizajnom, veličinama i bojama.
do radnih šatora Trotec

Savet za vezu: Nudimo i zanimljive proizvode za spasilačke službe, vatrogasne brigade, policiju i THV, pored pregrada i šatora za postavljanje. Ovde saznajte koja rešenja će vam olakšati rad.


Kupiti

Tehnički podaci

[Translate to Srpski:] Sichtschutzwand 4*180*180 gelb

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 4.110.000.010
Konstrukcija
  Ravan krov
  Kosi krov
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 40
  Širina (bez ambalaže) [mm] 7.200
  Visina (bez ambalaže) [mm] 1.800
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 15

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

[Translate to Srpski:] Sichtschutzwand 4*180*180 weiß

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 4.110.000.012
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 40
  Širina (bez ambalaže) [mm] 7.200
  Visina (bez ambalaže) [mm] 1.800
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 8,5

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

[Translate to Srpski:] Sichtschutzwand 4*180*180 weiß/blau

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 4.110.000.012
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 40
  Širina (bez ambalaže) [mm] 7.200
  Visina (bez ambalaže) [mm] 1.800
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 8,5

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

[Translate to Srpski:] Sichtschutzwand 4*180*180 Sondermodell (rot)

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 4.110.000.012
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 40
  Širina (bez ambalaže) [mm] 7.200
  Visina (bez ambalaže) [mm] 1.800
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 8,5

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Pribor

Loading...

Downloads

Loading...

Brošure

Loading...

Videos