Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

 1. Proizvodi i usluge
 2. Merni uređaji
 3. Pronalaženje rupa
 4. Kombi merni uređaji za pronalaženje rupa

Sa detektorom na pronalaženju rupa

Da li akustično proanalaženje rupa ili postupak merenja vodonikom – sa Kombi-detektorima iz kuće Trotec možete u kratko vreme okružiti propusna mesta u cevima i na ventilima ili i odrediti tačno.

Pouzdano, sa sigurnošću!

Za lokalizaciju šteta na sakrivenim vodovima stručnjaci koriste specijalne detektore i sonde za cevi. Pritom primena može biti najrazličitije prirode. Primjerice se pomoću akustičnim pronalaženjem tačke određuje tijek grijačih cevi i podniog grejanja. Mreže pitke vode, Rezervoari i kotlovi se rado kontroliraju na brtvenost sa mernim postupkom vodika – posebno ekonomičan postupak. Prednost ciljanog pronalaženja rupa je, da se pogotovo u slučaju štete u najkraće vreme može odrediti mesto i da se šteta može ukloniti. Sve to bi naravno trebalo napraviti moguće bez uništavanja – bez štemanja zidova, asfalta ili bušenja podova. Sa tehnički promišljenim detektorima i sondama cevi Trotec možete u svako doba poduzeti profesionalno pronalaženje rupa.

Za detaljiranu detekciju rupa i akustično pronalaženje cevi je LD6000 Kombi-detektor savršen partner. Detektor Vam pokazuje po potrebi tijek voda. Pomoću Kombi-detektora možete okružiti rupe ili Zavisno o šteti čak odrediti tačno. Sa LD6000 H2 senzorom vodika Kombi-merni uređaj postaje Profi pri detekciji tragova gasa. Akustično pronalaženje tačke, pronalaženje vodova i detekcija tragovima gasa u jednom uređaju! Za primenu pri prijelomima cevi za vodu se preporučuje sonda za cijev LD6000PTS – za akustično pronalaženje rupa direktno u cevi za vodu pod pritiskom.

Da li u orbtu, u industriji, kao poduzeće vodoopskrbe: Sa Kombi-mernim uređajima Trotec ste opremljeni za svaku rupu i za svako malo, propusno mesto sve do šteta na velikim cevima za vodu.

Radne lampe

 • LD6000 Kombi-detektor za traženje rupa-TrotecInnovations

  LD6000

  Detekcija curenja i lokacija akustične cevi

  Inovativni LD6000 postavlja nove standarde u detekciji curenja.

  Akustična tačna lokacija, lokacija cevi, dugoročno merenje sa funkcijom beleženja, detekcija gasa u tragovima - sve sa samo jednim uređajem!

  Saznajte više!
 • LD-PULS-TrotecInnovations

  LD-PULS

  Ovaj pulsni generator je idealan za kombinovanu upotrebu sa LD6000 mernim uređajem.

  Lociranje nemetalnih vodovodnih cevi do dubine od dva metra Generator pulsnog talasa generiše periodično ponavljajući talas pritiska koji se, u dobrim uslovima, širi u dometu do 600 metara i zatim se može akustički primetiti preko cevi pomoću LD6000 i priključen uzemljeni mikrofon.

  Saznajte više!

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo