Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

  1. Proizvodi i usluge
  2. Merni uređaji
  3. Klima
  4. merni uređaji klime

Najbolja klima – izmerite sami!

Stvorite zdarvu klimu. Sa spretnim termohigrometrom iz kuće Trotec su temperatura prostorije i vlaga vazduha stalno vidljivi!

Omjer temperature i relativne vlage vazduha je presudan za zdravu klimu - da li za čovjeka, životinju, nameštaj ili za tehničke uređaje. Tako presuvi vazduh često dovodi do podražaja dišnih puteva. Ali prevelika vlažnost vazduha šteti unutrašnjosti i pospješuje nastajanje buđa. Metal može početi hrđati. Na Vama je, da stvorite izjednačenu klimu u Vašim prostorijama, kako bi štitili zdarvlje Vas i Vaših suradnika i takođe Vaše predmete. Precizni termohigrometri Trotec Vam pritom pomažu, da dostignete idealnu klimatizaciju.

U stambenim prostorijama, uredima, skladištima i laboratorijama, mobilni merni uređaji klime nalaze vrednosti temperature i vlage. Zavisno o tipu uređaja možete poduzimati solidno merenje, kao sa BC06 termohigrometrom, ali i zahtevne izračune, primerice sa T210 termohigrometrom. Dokazana Trotec-tehnika slovi u svakom slučaju kao precizno obavještavanje pri istovkaišo jednostavnim rukovanjem. Sa samo jednim uređajem, koji možete sa sobom možete ponijeti, merite temperaturu i relativnu vlagu vazduha. Za profesionalnu primenu neki modeli nude i specifične mogućnosti merenja: Ugrađena precizna senzorika omogućuje brzo i pouzdano određivanje temperature vazduha i tačke tačka rosišta te relativne, apsolutne i specifične vlage vazduha.

Za trajnu upotrebu što se tiče prostorne klime Vam nudimo bezvkaišski elegantno oblikovan BZ05 prsotorni termohigrometar – sa integrisanim prikazom ugodnosti! BZ25 CO2-monitor kvalitete vazduha zaokružuje izbor profi tehnike što se tiče merenja klime.

Sertifikovana bezbednost – kalibracija mernih uređaja u skladu sa ISO standardom

Kao jedan od vodećih proizvođača kompletne opreme za građevinsku dijagnostiku i ekološku mernu opremu, Trotec vam pruža mogućnost da iz prve ruke dobijete kalibraciju, održavanje i popravku svih mernih uređaja. Sa kalibrisanim mernim uređajem izbegavate pojavu nepreciznih rezultata merenja i možete pouzdano da se zaštitite od mogućih zahteva za povraćaj sredstava. Zato igrajte na sigurno i iskoristite našu uslugu kalibracije za vaše Trotec merne uređaje: U laboratoriji naše fabrike vršimo kalibraciju u skladu sa ISO standardom na fiksno definisane merne opsege i tačke. Opcionalno se tačke kalibracije mogu i individualno definisati unutar navedenog opsega kalibracije

Svi merni uređaji klime u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Uređaj za merenje klime, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve merni uređaji klime iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci