Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Keramička grejalica ventilatora TFC 19 E.
Home Comfort
 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HomeComfort
 3. Zagrijavanje
 4. Keramički kaloriferi serije TFC-E
 5. Keramička grejalica TFC 19 E

KERAMIČKI KALORIFER TFC 19 E

Elegantan stubni dizajn - za ugodne temperature u hladnim danima

Termostatsko upravljano uključivanje/isključivanje

Dolazi jesen i temperature polako padaju. Noću nas čuva prijatno topao krevet ali kod doručka se već oseća da glavno grejanje još uvek ne radi. Hladno je! 

Dobro, ako za takve dane imate keramički kalorifer TFC serije u kući, koji sa svojim modernim PTC keramičkim grejačima izuzetno brzo prostrujava ravnomernu i prijatnu toplinu.

Vizuelno atraktivni TFC 19 E u vitkojm stubnoj izvedbi sa svojom mat crnom bojom kućišta tek na drugi pogled kazuje da je reč o grejalici i harmonično se uklapa u svako okruženje u stanu.

Brzi i tiho elegantni TFC 19 E zagreva stanove i kancelarije, zimske bašte ili baštenske kućice. Dva podesiva stepena grejanja (1.200 W / 2.000 W) čak i kod većih prostorija pružaju dovoljno snage i izduvavaju ugodnu trenutnu toplotu preko integrisanog ventilatora u prostoriju. Dva stepena grejanja dodatno podržava mogućnost uključivanja 70° oscilacije. Ovaj zakretni mehanizam distribuira topao vazduh još brže i efikasnije u sobi.

Brza i prijatna toplota

Jednim okretom do ugodne temperature bez oscilacija

Sobni termostat reguliše željenu temperaturu u prostoriji potpuno automatski, čim se ona podesi preko kontinuiranog obrtnog prekidača. Kada se dostigne željena temperatura, kalorifer se samostalno isključuje i radna lampica se gasi. Sve dok ne dođe do pada ispod podešene ciljne temperature, kada se nastavlja sa zagrevanjem prostorije. Do ovog kratkotrajnog pada ispod ciljane temperature dolazi potpuno neopaženo, prostorija i u toku isključenja ostaje ravnomerno topla.

Čista stvar: bez neprijatnih mirisa

100 % ugodne toplote bez emisija da odahnete

Alergije su postale opšte rasprostranjene u modernom društvu. Sve više ljudi pati od posedica zagađenja vazduha u prostoriji i vazduha koji udišu. Zato je važno zaštiti se od dodatnih nečistoća čak i kada se koriste električne grejalice. PTC keramički grejači u odnosu na kalorifere sa grejnom spiralom imaju još jednu odlučujuću prednost: Keramički grejači se nikada ne zagrevaju toliko da sagore kućnu prašinu, životinjsku dlaku ili insekte. Ne nastaju neprijatni mirisi od sagorevanja, vazduh u prostoriji ostaje osetno čist a onda posebno alergičari mogu da odahnu!

Bezbednost pre svega!

Za dobar i siguran osećaj

Stabilna stopa stubne grejalice TFC 19 E garantuje stabilnost u svakoj situaciji. Ukoliko se kalorifer nekada zadrma, integrisani prekidač za zaštitu od prevrtanja odmah isključuje grejalicu. Sigurnosni paket kalorifera zaokružuje inteligentna zaštita od pregrevanja. Zaboravite na pregorele grejne spirale, koje kod običnih električnih grejalica u neprekidnom radu često dovode do totalnog uništenja uređaja. Kod opasnosti od pregrevanja, TFC 19 E deaktivira keramički grejač. Sigurno je sigurno!

Mobilna toplota za svaku prostoriju

Odmah spreman za rad i svuda u kući

TFC 19 E je direktno na startu. Jednostanvo raspakujte, priključite kabl za struju, gotovo. Već postaje prijatno u prostoriji. A ukoliko ne želite da vam izostane ova ugodna toplota, jednostavno ponesite keramičku grejalicu sa sobom. Transportna ručka koja je upuštena u uređaj, pojednostavljuje promenu lokacije ionako laganog i kompaktnog uređaja.

Keramički stubni kalorifer TFC 19 E je uverljiv i u praktičnim detaljima:

TFC 19 E - komandni panel
Jednostavno rukovanje: TFC 19 E poseduje kontinuirano podesivi termostat i 2 stepena grejanja (1.200 W / 2.000 W)
TFC 19 E - praktična ručka za nošenje
Praktična ručka za nošenje na stubnom kaloriferu TFC 19 E omogućava jednostavan transport do svakog željenog mesta primene
TFC 19 E - automatsko isključivanje
Plus u pogledu bezbednosti: Ukoliko se TFC 19 E slučajno prevrne, radi vaše sigurnosti se on automatski isključuje
TFC 19 E - automatska oscilacija
TFC 19 E poseduje mogućnost uključivanja funkcije oscilacije. Pri tom se kućište okreće vertikalno za 70° i bolje raspoređuje topao vazduh u prostoriji

Prijatna toplota tamo gde je upravo potrebna ...

TFC 19 E - toplota i ugodnost sa stilom
Toplota i ugodnost sa stilom. Keramički kalirofer TFC 19 E osvaja svojim bezvremenskim dizajnom i harmonično se uklapa u vaše okruženje u kancelariji ili stanu.
TFC 19 E - sigurno zagrevanje
Sigurno grejanje. Moderni zaštitni mehanizmi, kao npr. zaštita od prevrtanja TFC 19 E, štite kako domaćinstvo tako i korisnika.
TFC 19 E - brza topota u vikendicama
TFC 19 E je izuzetno podesan za brzo dodatno zagrevanje npr. vikendica ili zimskih bašti. Bez dugog vremena predgrevanja!
TFC 19 E - protiv hladnih promena vremena
Hladni dani izvan grejne sezone sa grejalicom TFC 19 E više nisu strašni. Uređaj u najkraćem roku pruža ugodne temperature za dremanje.
Keramički kaloriferi serije TFC-E

Svi Keramički kaloriferi serije TFC-E u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Keramički kaloriferi serije TFC-E, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Keramički kaloriferi serije TFC-E iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci

Prednosti u praksi:

 • Brza i prijatna toplota
 • Tih i kompaktan keramički kalorfier
 • PTC keramički grejač
 • 2 stepena grejanja (1.200 W / 2.000 W)
 • Podesno za prostorije do 24 m² / 60 m³
 • Mogućnost uključivanja 70° oscilacije za bržu distribuciju vazduha
 • Kontinuirano podesivi termostat
 • Zaštita od pregrevanja 
 • U uređaju integrisani prekidač za isključivanje kod preturanja
 • Podesno za alergičare
 • Radno-kontrolna lampica
 • Jednostavan transport i rukovanje
 • Stabilno postolje
 • Energetska efikasnost

Brže zagrevanje vazduha - prijatnija klima za osećaj

Trotec grejače ventilatora sa PTC keramičkim grejnim elementima (A) odlikuje ne samo njihovo brže ponašanje pri zagrevanju u poređenju sa konvencionalnom tehnologijom zavojnica za grejanje (B). Zbog procesa postoje i značajne razlike u ponašanju grejnih elemenata u reakciji.

Iako je kontrola termostata oba uređaja slična održavanju unapred odabrane ciljne temperature (narandžasta), odgovarajuće podešavanje temperature za uređaje sa grejnim žicama odvija se mnogo sporije i sa većim odstupanjima od željene ciljne temperature. Razlog tome je različito ponašanje provodljivosti grejnih elemenata: Ako struja teče kroz grejne namotaje ili žičane rešetke, oni se uvek zagreju na istoj temperaturi. Da bi se regulisala željena sobna temperatura, napajanje se prvo prekida, pri čemu se spirala ili rešetka hladi, a kasnije ponovo aktivira pomoću termostata, tako da se ponovo zagreva do sledećeg isključenja kada se postigne zadata ciljna temperatura.

Ovaj „postupak uključivanja / isključivanja“ podrazumeva veće fluktuacije temperature nego kod keramičkih grejnih elemenata, jer oni, u zavisnosti od materijala, imaju integrisanu temperaturnu samoregulaciju. Što su topliji PTC-ovi veći, njihov trenutni provodni otpor je veći, što znači da kroz grejni element može proći manje struje i njegov toplotni učinak se u skladu s tim smanjuje, što rezultira znatno nižim temperaturnim fluktuacijama i generalno manje prekidača za uključivanje / isključivanje u radu koji kontroliše termostat. Iz tog razloga se keramički grejači ventilatora mogu koristiti za stvaranje ujednačenije sobne temperature za prijatnije okruženje za život.

Schneller gleichmäßigere Wärme mit Keramik-Heizlüftern

Kupovina

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 1.410.000.661
Grejna snaga
  Podesno za prostorije do [m²] 24
  Podesno za prostorije do pribl. [m³] 60
  Stepen 1 [kW] 1,2
  Stepen 2 [kW] 2
Radni opseg
  Temperatura min. [°C] -5
  Temperatura maks. [°C] 25
Ventilatori
  radijalno
Električne vrednosti
  Priključak za struju 220 - 240 V, 50 Hz
  Nazivna primljena struja [A] 8,7
  preporučeni osigurač [A] 10
  Primljena snaga [kW] 2
Električni priključak
  Priključni utikač CEE 7/17
  Dužina kabla [m] 1,5
Funkcije i oprema
  kontinuirani termostat
  Kontrolna lampica statusa rada
  Prekidač za isključivanje kod preturanja
  Automatsko isključivanje kada se dostigne ciljna vrednost
  Auto restart function
  Oscilacija interno (°) 70°
Vrednosti zvuka
  Razmak 1 m [dB(A)] 54
Karakteristika sigurnosti
  Zaštita od pregrevanja [°C] 85
  Klasa zaštite II
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 186
  Širina (bez ambalaže) [mm] 186
  Visina (bez ambalaže) [mm] 440
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 2
Опрема, карактеристике и функције
Mobilnost
  Ručke za nošenje / transportna ručka(e)
Izvedba kućišta
  Plastika

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Pribor

Loading...

Alternativni proizvodi

Loading...

Preuzimanje

Loading...
Ovaj proizvod je pogodan samo za dobro izolovane prostorije ili za povremenu upotrebu.