Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Ventilatori TVM serije
Ventilatori TVM serije
Ventilatori TVM serije
Ventilatori TVM serije
Home Comfort
 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HomeComfort
 3. Ventilacija
 4. Ventilatori TVM serije

MOBILNI STOJEĆI I PODNI VENTILATORI TVM SERIJE

Sveža klasika u retro dizajnu od metala i strasti

TVM 11
TVM 20 D
TVM 18 S

Kao specijalista za hlađenje, Trotec ventilatori su nepobedivo ekonomični

U načelu, i za ventilatore serije TVM važi isto što važi i za svako rešenje kompanije Trotec: Svi mobilni uređaji ComfortTemp serije odlikuju se jedinstvenim odnosom cene i performansi. Osim toga, ventilatori iz TVM serije poseduju ogromnu prednost u odnosu na konkurentna rešenja za hlađenje kada se radi o troškovima nabavke i troškovima rada kao što su mobilni klima uređaji, jer su nepobedivo ekonomični. 

Ventilator je agregat koji služi za transportovanje vazduha. Kada vetar, koji generiše ventilator, dopre do ljudske kože, dolazi do isparavanja sloja vlage od znoja i dolazi do hlađenja isparavanjem. Javlja se osećaj da je vazduh postao hladniji, ali kao i ranije ostaje ista temperatura u prostoriji. Ventilator za razliku od klima uređaja dakle ne mora da rashladi celokupan vazduh u prostoriji što zahteva utrošak energije.

Dobre stvari iz skorije prošlosti su sve više na ceni. Leti se javljaju želje za ventilatorima dobre stare i pouzdane izrade - napravljene po dokazanom dizajnu. Nešto što je osveženje za oko a ne samo za telo. Na primer, valjalo bi da su potpuno napravljeni od metala a time bi imali i znatno duži životni vek. Dodatno, postoje želje da obrada ventilatora bude veoma brižljiva.

Želje postaju stvarnost - barem u kompaniji Trotec. Na sledećim stranama možete da pronađete mobilne stojeće i podne ventilatore serije TVM. Svaki od ovih uređaja je projektovan u skladu sa klasičnim postulatima retro dizajna, napravljen sa velikom pažnjom i kompletno od metala - čak i motor poseduje bakarne namotaje. S jedne strane reč je o posebno dugom životnom veku svakog modela iz TVM serije a s druge strane reč je o strasti kojom Trotec ispunjava želje svojih klijenata.  

Ovako najefikasnije koristite ventilatore serije TVM

Svejedno gde vam je potreban svež vetar - sa podnim ventilatorom serije TVM uvek pravite dobar izbor u vezi kvaliteta i istovremeno u vezi budućnosti - kod kuće ili u kancelariji, na žurkama ili na koncertu, na snimanju video spota ili foto snimanju. Praktični ventilatori dokazuju svoju korisnost čak i u restoranu kada su okačeni na zidu ili plafonu. Našim stojećim ventilatorom TVM 18 S dodatno se proširuju ove fleksibilne mogućnosti primene - na ovom mestu pomenućemo na primer samo kamp kućicu i terasu, radionicu i garažu. 

Individualno prilagođavanje svakoj situaciji

Glava ventilatora se može kontinuirano zakretati kod svakog TVM ventilatora, tako da se on može fleksibilno naginjati u svakom željenom pravcu. Ovu mašinu za vetar možete individualno da prilagodite vašim potrebama pomoću tri podesiva stepena brzine i podesivim uglom nagiba.

Performanse TVM ventilatora:

 • Fleksibilno primenjiv u svakoj prostoriji
 • 3 stepena brzine
 • Dug životni vek zahvaljujući bakarnom kalemu u motoru
 • Podesivi ugao nagiba glave ventilatora
 • Napred i nazad zaštitna metalna rešetka modernog hrom/bakar izgleda
  (osim TVM 20 D)
 • Stabilna stopa otporna na klizanje protiv prevrtanja
 • Miran rad
 • Jedinstven odnos cene i performansi

Razmišljajte opcionalno - od podnog ili stojećeg ventilatora do zidnog ventilatora

Opcionalni pribor - zidni i plafonski nosač.

Fleksibilno primenjivi zidni i plafonski nosač je dostupan kao opcionalni pribor TVM serije.

Ovaj nosač se jednostavno postavlja i brzo montira na uređaj. Mogućnost fleksibilnog kačenja na zidu ili montaže na tavanici otvara dodatno polje različitih mogućnosti primene.

Na taj način, praktični zidni i plafonski nosač za TVM ventilatore u komercijalnom sektoru pravi dodatan prostor a istovremeno sprečava pristup neovlašćenim licima.

Ventilatori TVM serije

Svi Ventilatori TVM serije u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Ventilatori TVM serije, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Ventilatori TVM serije iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci