Ventilatori TVM serije
Ventilatori TVM serije
Home Comfort
  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HomeComfort
  3. Ventilacija
  4. Ventilatori TVE-serije

Mobilni fiksni, toranj i stolni ventilatori TVE-serije

Hladno kalkulirani ventilatori osiguravaju svjež vetar i ugodnu hladnoći ljeti

TVE 32 T
TVE 39 T
TVE 24 S

Zašto su ventilatori TVE-serije tako efikasni?

Ventilator je agregat za transport vazduha. Ventilatorom proizveden vetar susreće kožu čovjeka, znoj ispari i nastaje hladnoća isparavanja. Vazduh postaje osjetno hladniji, ali i dalje ima istu temperaturu. Ventilator nasparm klima uređaju znači ne mora hladiti kompletan vazduh prostorije.

Aksijalno ili radijalno? Skoro svejedno, Trotec ih ima sve!

Aksijalni ventilatori su izgrađeni slično propeleru vazduhoplova. Vazduh se aksijalno usisava i isto tako aksijalno ispuhuje. Radijalni ventilatori rade slično bubnju. Vazduh se usisava preko osovine motora i ispuhuje se po 90 stepena.

Sa stolnim ventilatorom TVE 9 i fiksnim ventilatorom TVE 16, Trotec ima dva povoljna aksijalna ventilatora u programu. Oni se ističu kompaktnom izradom i krajnje povoljnoj potrošnji energije.

Lijepi ventilator toranj TVE 29 T, u prostorno štedljivom dizajnu tornja, je radijalni ventilator. Radijalni ventilatori često raspolažu boljim stupnjem delovanja nego aksijalni ventilatori i na temelju izrade omogućuju daleko fleksibilnije izrade dizajna.

Čujete li razliku? Trotec-ventilatori su ekstremno tihi.

Naspram drugih ventilatora ove klase uređaja, svi Trotec-ventilatori rade ugodno tiho. Važan kriterij, kada se radi o primjeni na radnom mestu, ali isto tako, kada u toplim ljetnim noćima želite moguće tiho rashlađivanje.

Koliko god leto bilo lepo, visoke temperature mogu i smetati. Radni dan u uredu postaje težak, znojna odjeća se lepi za telo i vruće temperature smetaju koncentraciji. Produktivan rad bez hlađenja nije moguć.

I kod kuće je ugodnost nemoguća, kada su temperature iznad 30 stupnjeva i svaki pokret postaje teret. Po danu vrućini još možemo pobjeći, ali najkasnije u toplim ljetnim noćima želimo ništa drugo osim rashlađenja i svježeg vazduha.

Trotec-ventilatori brzo i povoljno osiguravaju rashlađivanje!

Gdje god trebate svježeg vjetra, da li u uredu, u praksi ili privatno. Da li fiksni ventilator, ventilator toranj ili stolni ventilator. Svi mobilni Trotec-ventilatori ComfortTemp-serije se ističu jedinstvenim odnosom cene i učinka, fleksibilno su primenjivi u svakoj nutarnjoj prostoriji i naspram drugim rješenjima, kao npr. mobilnim klima uređajima, nepobjedivo povoljni u nabavi i pogonu.

Karakteristike TVE-ventilatora:

  • Fleksibilno primenjivi u svakoj nutarnjoj prostoriji
  • Ekstremno tihi
  • Više brzina
  • Funkcija oscilacije
  • Modernan dizajn
  • Optimalan odnos cene i učinka
Ventilatori TVE-serije

Svi Ventilatori TVE-serije u direktnom poređenju

Da bi ste pronašli za vas odgovarajući Ventilatori TVE-serije, ovde imate mogućnost da pregledno uporedite sve Ventilatori TVE-serije iz kompanije Trotec.

Modele koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno da deselektujete.

Uporedni tehnički podaci