Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

BN35 utičnica termostata
Home Comfort
 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HomeComfort
 3. Pribor opšte
 4. Prostorni termostati
 5. BN35

BN35 bežični termostat sa tajmerom

Pogodno rešenje za kontrolu termostata i tajmera vaših električnih uređaja za grejanje ili hlađenje

Konstantna temperatura za dobar osećaj – pouzdano regulisana

Sa bežičnim termostatom BN35 iz Trotec-a, možete jednostavno daljinskim upravljačem odrediti na kojoj sobnoj temperaturi električni grejači ili sistemi za klimatizaciju treba uključiti ili isključiti. Moguća je i praktična kontrola vremena električnih uređaja sa već integrisanim termostatom.

Kontrolišite uključivanje i isključivanje jednog ili čak više uređaja. Radio domet (bez prepreka) je oko 20 metara. Imate mogućnost da kontrolišete do 100 bežičnih utičnica (prijemnika) istovremeno sa samo jednim bežičnim termostatom (predajnikom) - uvek pod uslovom da su u dometu. Uz pomoć funkcije tajmera, takođe možete obezbediti ugodnu temperaturu vazduha pre nego što uđete u prostoriju - idealno npr. B. za jutarnju hladnu kuhinju, gostinjski toalet, hobi sobu, zimski vrt, kancelariju, i, i, i....

To radi tako lako:

BN35 set se sastoji od bežične utičnice i bežičnog termostata. Jednostavno uključite radio-kontrolisanu utičnicu u zidnu utičnicu i povežite svoj električni uređaj sa utičnicom u radio-kontrolisanom utikaču. Sa radio termostatom sada možete daljinski podesiti željenu temperaturu uključivanja i isključivanja. Bežični termostat meri sobnu temperaturu na trenutnoj lokaciji i u skladu sa tim uključuje ili isključuje grejanje ili jedinicu za klimatizaciju kako bi se postigla željena ciljna sobna temperatura. Čim se dostigne unapred podešena sobna temperatura, bežični termostat isključuje priključeni električni uređaj sve dok nije potrebno dodatno grejanje ili hlađenje.

Pored toga, moguća je i odvojena ili kombinovana kontrola vremena kako bi se unapred odredila vremena uključivanja i isključivanja u zavisnosti od temperature. Ovo štedi struju i štiti vaš novčanik. Sa BN35 jednostavno imate beskrajne mogućnosti!

BN35 – sve funkcije i svojstva na prvi pogled:

Sa bežičnim termostatom, možete koristiti režim grejanja ili hlađenja da biste podesili željenu ciljnu temperaturu prostorije u opsegu od 0 °C do 70 °C u finim koracima od 1 °C (ili Farenhajta). Da bi se zaista postigla željena sobna temperatura, priključeni uređaj za grejanje ili hlađenje mora naravno imati odgovarajući kapacitet. Moguće je i planirano uključivanje i isključivanje povezanih uređaja.

Pogodno za razne uređaje za grejanje i hlađenje

BN35 je idealan za većinu opreme za grejanje i hlađenje. Tu spadaju infracrveni radijatori, grejne ploče, grejači ventilatora, PTC keramički električni grejači, konvektori, uljni radijatori, klima uređaji, rashladni uređaji i ventilatori. Standardno maksimalno opterećenje do 3.680 vati je u potpunosti podržano od strane BN35.

Sa dometom do 20 m

Bežični termostat je vaš daljinski upravljač. Takođe možete lako da kontrolišete radio-kontrolisane utičnice koje su dalje od vašeg sedišta. Domet je do 20 metara, ali na putu ne bi trebalo da postoje prepreke da radio zračenje ne bi bilo oslabljeno ili prekinuto.

1 bežični termostat za do 100 bežičnih utičnica

Sa radio termostatom, do 100 radio-kontrolisanih utičnica može se kontrolisati bežično. Radio-kontrolisani termostat istovremeno adresira sve radio-kontrolisane utičnice u opsegu od oko 20 metara. Ovo je idealno za plastenike ili hale, na primer. Odgovarajuće radio-kontrolisane utičnice tipa BN35R su dostupne od Trotec-a kao poseban pribor.

Režim termostata i tajmer se mogu kombinovati

Režim termostata i tajmer se mogu koristiti pojedinačno, kao i inteligentno kombinovani jedan sa drugim. Stavite npr. B precizira da grejač treba da zagreva prostoriju na 25 °C u ponedeljak od 15 do 17 časova. U zakazano vreme, bežični termostat će meriti sobnu temperaturu svojim integrisanim senzorom, a zatim uključiti električni grejač preko bežične utičnice da zagreje prostoriju. Međutim, ako je prostorija već na željenoj temperaturi, grejač će se pokrenuti tek kada temperatura padne ispod unapred podešenih 25 °C. Ovo štedi struju i uređaj se zagreva samo kada je to zaista neophodno. Bilo u određeno vreme ili u neprekidnom radu - sa BN35 uvek imate kontrolu kada i na kojoj temperaturi želite da grejete ili hladite.

Isključite uveče i ponovo uključite ujutru

Funkcija tajmera BN35 je korisna za uređaje koji već imaju integrisani termostat. Noću, kada idete na spavanje, uređaji za grejanje ili hlađenje ne moraju biti uključeni. Da ne biste trošili nepotrebnu energiju, pomoću tajmera možete podesiti povezani uređaj na npr. B. isključen od 22:00 i ponovo od 7:00 ujutru.

6-smerni programabilni tajmer

Do 6 različitih automatskih programa tajmera može se unapred podesiti dnevno na bežičnom termostatu. Za svaki pojedinačni program možete podesiti koji dan i u koje vreme tajmer treba automatski da se aktivira i deaktivira. Imate 4 opcije kada birate dane: Možete odabrati jedan dan u nedelji (pon,uto,sre,čet,pet,sub,ned), samo radne dane (pon - pet), samo vikend (sub - Ned) ili cele nedelje (pon – ned).

Savet za postavljanje

Bežični termostat uvek meri trenutnu temperaturu prostorije tačno tamo gde je. Da biste bili sigurni da senzor pravilno beleži sobnu temperaturu, obratite pažnju na to gde postavljate bežični termostat. Na prozorskoj dasci sa direktnom sunčevom svetlošću je z. B. toplije nego u sredini sobe. Kamini ili radijatori takođe ne bi trebalo da budu u neposrednoj blizini. Zato, ako je moguće, izmerite temperaturu bežičnog termostata na mestu u prostoriji koje obećava realnu izmerenu vrednost.

Sve na vidiku

Bilo da je prenosiv i uvek pri ruci ili stacionarno okačen na zid - LCD ekran bežičnog termostata sa pozadinskim osvetljenjem prikazuje trenutnu sobnu temperaturu i vreme, status baterije (2 k AA baterije) i, u zavisnosti od režima, sve relevantne opcije podešavanja su prikazani, vremenski periodi, ciljne temperature itd. Na ovaj način uvek imate pregled postavljenih parametara.

Funkcija zaštite od smrzavanja

Ako temperatura okoline bežičnog termostata padne na 3 °C ili niže, automatski se aktivira režim zaštite od smrzavanja, koji osigurava da se sobna temperatura poveća na 5 °C do 7 °C pomoću grejača spojenog na bežičnu utičnicu . Ovaj z. B. vodovodne cevi zaštićene od smrzavanja u negrejanim prostorijama.

Moguća je i ručna kontrola

Takođe možete ručno uključiti ili isključiti priključeni uređaj za grejanje ili hlađenje pritiskom na dugme na radio-kontrolisanoj utičnici. Međutim, tada nije moguće raditi sa funkcijom termostata.

Ušteda električne energije sa funkcijom trajnog isključivanja potrošača (OFF)

Da bi se osiguralo da je električni uređaj zaista isključen i da više ne troši energiju (bez režima mirovanja), napajanje uređaja može se pouzdano prekinuti pomoću radio utikača zahvaljujući 2-polnom prekidaču.

Automatsko prebacivanje sa letnjeg na zimsko računanje vremena

Sa opcijom „Letnje računanje vremena“, bežični termostat automatski prebacuje sa zimskog na letnje računanje vremena ili obrnuto. Dakle, ne morate da razmišljate ni o čemu kada se vreme menja svakih šest meseci i vaši unapred podešeni vremenski intervali se automatski prilagođavaju. Daleko je od izvesnog da li će u Evropi u jednom trenutku zaista biti ukinuto zimsko ili letnje računanje vremena.

BN35 Funkthermostat

BN35 impresionira bezbednošću i kvalitetom

Sa setom bežičnog termostata i bežične utičnice možete se osloniti na visokokvalitetne i bezbedne komponente kvaliteta. BN35 vam nudi:

 • Bezbednost: 230 V AC / 16 A, 24/7 maksimalno 3.680 V (takođe u neprekidnom radu)
 • Zaštita linije: dodatna unutrašnja zaštita od preopterećenja.
 • 2-polno, bezbedno uključivanje: priključeni krajnji uređaji su bez napona.
 • Proveren kvalitet: Radio-kontrolisana utičnica je sertifikovana prema DIN VDE 0620-1.

Tehnički detalji BN35

Sa bežičnim termostatom BN35 povećavate udobnost prilikom upravljanja električnim grejačima, ventilatorima ili sistemima za klimatizaciju. Sa svog sedišta, možete koristiti BN35 da daljinski podesite vrednost sobne temperature na kojoj električni uređaj za grejanje ili hlađenje treba da se uključi ili isključi. Sa kombinovanom ili odvojenom kontrolom termostata i tajmerom, 6-strukim programiranjem, funkcijom zaštite od smrzavanja i drugim karakteristikama, BN35 vam nudi širok spektar opcija.
BN35 – razne funkcije
Bežična utičnica se jednostavno povezuje između zidne utičnice i električnog uređaja. Sa svojim integrisanim senzorom, bežični termostat određuje odgovarajuću sobnu temperaturu na trenutnoj lokaciji. U zavisnosti od toga da li trenutna temperatura u prostoriji odgovara željenoj ciljnoj temperaturi, priključeni uređaj za grejanje ili hlađenje se uključuje ili isključuje signalom u radio-kontrolisanu utičnicu.
BN35 – samo priključite
Na bežični termostat BN35 može se povezati do 100 bežičnih utičnica. Bežični termostat ima domet do 20 metara na otvorenim prostorima. Na primer, možete istovremeno kontrolisati aktiviranje ili deaktiviranje nekoliko uređaja za grejanje ili hlađenje u velikim prostorijama, halama ili plastenicima. Pošto radio termostat uvek reaguje na sve radio-kontrolisane utičnice u dometu, trebalo bi da obezbedite da su uključeni ili isključeni samo oni uređaji koje želite da uključite ili isključite.
BN35 – može se kontrolisati do 100 bežičnih utičnica
Set "BN35 bežični termostat sa tajmerom" sastoji se od bežičnog termostata (predajnika) i bežične utičnice (prijemnika). Možete kontrolisati do 99 drugih bežičnih utičnica pomoću bežičnog termostata. Savršeno odgovarajuću bežičnu utičnicu nudi Trotec pod imenom modela BN35R.
BN35 - Dodatna oprema BN35R
Jasan LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem prikazuje sledeće parametre, u zavisnosti od aktivnog režima: trenutnu temperaturu okoline u °C ili °F, željenu ciljnu temperaturu, dane u nedelji, režim hlađenja/grejanja, tajmer, vreme, vreme početka/završetka, DST (letnje računanje vremena), rad uključen/isključen, status veze kao i status baterije radio predajnika.
BN35 - LCD ekran
Jasan LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem prikazuje sledeće parametre, u zavisnosti od aktivnog režima: trenutnu temperaturu okoline u °C ili °F, željenu ciljnu temperaturu, dane u nedelji, režim hlađenja/grejanja, tajmer, vreme, vreme početka/završetka, DST (letnje računanje vremena), rad uključen/isključen, status veze kao i status baterije radio predajnika.
BN35 - LCD ekran
Stacionarno ili na različitim mestima - izbor je vaš. Bežični termostat uvek meri trenutnu temperaturu prostorije u kojoj se nalazi. Sa integrisanom ušicom na zadnjoj strani uređaja, može se brzo i lako okačiti na zid.
BN35 - prenosivi ili stacionarni
Za napajanje bežičnog termostata potrebne su vam 2 AA baterije (LR6/HR6). Za bežičnu utičnicu nisu potrebne baterije. Da bi potrošnja energije bežičnog termostata bila što niža, displej se ponovo isključuje nakon kratkog vremena nakon podešavanja. Sa izuzetkom veoma retke promene baterije, BN35 set nudi inače rad bez održavanja.
BN35 – Baterije

Prednosti za praksu:

 • Pogodno za kontrolu grejanja i hlađenja - ručno i automatsko
 • Opsežne opcije programiranja preko tajmera: 7 nedeljnih programa, 6 promena dnevno
 • Moguće individualno programiranje po danu od pon - pet, sub - ned, pon - ned
 • Funkcija tajmera, funkcija termostata i kombinacija funkcije tajmera i termostata
 • Funkcija tajmera je takođe koristan dodatak za električne uređaje za grejanje ili hlađenje koji već imaju integrisani termostat
 • Jednostavna i fleksibilna instalacija
 • Pogodno za istovremeno prebacivanje do 100 bežičnih utičnica
 • Lako prebacivanje sa letnjeg na zimsko računanje vremena
 • Radni opseg od 0°C do 70°C
 • Regulacija temperature u koracima od 1,0 °C
 • Automatska zaštita od smrzavanja (5 °C)
 • Funkcija trajnog isključivanja potrošača (OFF)
 • Veliki domet do 20 metara
 • Prikaz sobne temperature i vremena
 • Displej sa pozadinskim osvetljenjem
 • indikator statusa baterije
 • Mobilna ili zidna montaža
 • Odvojene radio-kontrolisane utičnice BN35R opciono dostupne kao dodatna oprema

Kupiti

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 6.100.007.008
Opseg regulacije
  Opseg regulacije 0 °C do 70 °C /32 °F do 158 °F
  Preciznost ±1 °C
  Interval merenja [s] 20
Kapacitet prekidanja
  omsko opterećenje 16 A / 250 VA
  induktivno opterećenje 3.4 A / 250 VA
  CEE 7/3 (šuko utičnica tip F)
Displej
  LCD
Upravljanje uređaja
  Tasteri
  Daljinsko upravljanje
Izvedba kućišta
  Plastika
Izolacija
  Klasa zaštite II
  CAT II (2.500 V)
  IP20
Energetsko napajanje
  2 x 1,5 V, AA
Priključak za struju
  Priključak za struju 230 V, 50 Hz
  Priključni utikač CEE 7/3 (šuko utičnica tip F)
Uslovi okruženja
  Rad - min. temperatura [°C] 0
  Rad - maks. temperatura [°C] 70
Dimenzije
  Dužina (bez ambalaže) [mm] 73
  Širina (bez ambalaže) [mm] 66
  Visina (bez ambalaže) [mm] 112
Težina
  (bez ambalaže) [kg] 0,105
стандардна испорука
Standardni obim isporuke
  Upravljačka jedinica
  Daljinska utičnica
  Uputstvo za rukovanje
Мерљиве количине и функције
interna senzorika
  Temperatura vazduha [°C]
  Temperatura vazduha [°F]
Funkcije i oprema
  Regulacija temperature za režim rada hlađenja ili grejanja
  Prikaz aktuelne temperature u prostoriji
  Prikaz ciljne temperature
  programibilno vremensko uključivanje
  LCD displej sa pozadinskim osvetljenjem
  Automatska zaštita od mraza
  zaštićeno od otkaza struje
  jednostavno prebacivanje sa letnjeg na zimsko računanje vremena
  LED-indikatorski taster
  Memory funkcija
  mogućnost daljinskog upravljanja
  Prikaz statusa baterije

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Pribor

Loading...

Alternativni proizvodi

Loading...

Downloads

Loading...