Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Zaptivka za vrata i prozorska zaptivka AirLock 1000
Home Comfort
 1. Proizvodi i usluge
 2. Proizvodi ‑ HomeComfort
 3. Pribor opšte
 4. Brtva prozora
 5. AirLock 1000

Zaptivka za vrata i prozorska zaptivka AirLock 1000

Optimalan pribor za energetski štedljivu primenu mono blok uređaja

AirLock kompanije Trotec je najprodavanija prozorska zaptivka u Evropi za kombinovanu primenu sa klima uređajima sa tehnologijom sa jednim ili dva creva.

AirLock 1000 proširuje mogućnosti primene ove praktične serije pribora za korišćenje na vratima za terase i balkonskim vratima kao i na prozorima koji se prostiru do poda.

Sa AirLock 1000 sada najzad možete i na vratima ili veoma velikim prozorima da iskusite prednosti prozorske zaptivke koja štedi energiju.

Kao jedina prozorska zaptivka na tržištu, Airlock 1000 ima obimnu dimenziju od 560 cm. Zato je AirLock 1000 prvi izbor kod zaptivanja balkonskih i vrata za terase ili prozora koji se prostiru do poda sa zakretnim/nagibnim okovima.

Bez obzira da li za velike ili male prozore ili vrata, sa AirLock 100, AirLock 200 i AirLock 1000, kompanija Trotec ima odgovarajuću prozorsku zaptivku za svaki pojedinačni slučaj - a instalacija zaptivke AirLock se u svakom slučaju isplati. Iako ih krase nekomplikovano rukovanje, povoljnu cenu i snagu, mono blok klima uređaji imaju jednu manu: crevo za otpadni vazduh kod uređaja sa jednim crevom ili čak i dva creva kod efikasnijih uređaja za recirkulaciju. Razumljivo je da 99 % korisnika jednostavno zaglavi crevo u okvir otvorenog prozora ili vrata, umesto da pravi zahtevne otvore u zidu. Na ovaj način ne vraća se samo topli vazduh nazad u prostoriju, što značajno pogoršava rashladnu snagu i energetski bilans. U prostoriju takođe nesmetano ulaze prašina, prljavština i insekti. Osim toga, kod iznenadnog pljuska kiša bi mogla da ulazi unutra.

Jednostavna i precizna instalacija sa AirLock 1000

Sa AirLock, ove probleme rešavate jednim udarcem i dodatno profitirate na sledećim prednostima:

Prozorska zaptivka za otpadni vazduh AirLock 1000 se u nekoliko poteza montira između vrata ili prozora i okvira i poseduje dva varijabilna otvora sa rajsferšlusom u koje se precizno fiksira zadnji deo creva za otpadni vazduh. Kada je potreban samo jedan otvor, drugi otvor sa rasferšlusom se zatvara nevidljivo i nepropusno za vazduh. Prilikom napuštanja kuće, vrata ili prozor se bez problema mogu zatvoriti bez prethodne demontaže zaptivke AirLock.

Ova tehnika omogućava ekstremno fleksibilnu primenu tekstilne zaptivke AirLock 1000: Dva odvojena otvora sa rajsferšlusom omogućavaju da se AirLock 1000 koristi podjednako za sve klima uređaje sa jednim ili sa dva creva. Rajsferšlusom se svaki od ova dva otvora bešavno i precizno prilagođavaju svim prečnicima creva i dimenzijama nastavaka. Na taj način sprečavate povratno strujanje toplog spoljašnjeg vazduha u prostoriju i time smanjujete potrošnju struje vašeg klima uređaja. Osim toga, na taj način pouzdano držite dalje prljavštinu i insekte.

Zaptivka za vrata i prozorska zaptivka AirLock 1000

Ubedljiv kvalitet od lidera na tržištu

Nijedna druga prozorska zaptivka za primenu sa klima uređajima se ne prodaje bolje u Evropi od Airlock kompanije Trotec.

I to iz opravdanog razloga: U početku je bila dizajnirana specijalno za nemačke zakretno-nagibne prozore, ali je AirLock stekla popularnost u celoj Evropi jer njen vodoodbojni materijal koji propušta svetlost krasi visok kvalitet obrade sve do šavova dok istovremeno poseduje nisku toplotnu provodljivost čime se osetno smanjuju energetske potrebe klima uređaja.

Na ovaj način AirLock za kratko vreme isplati praktično sam sebe!

Obimna dimenzija 560 cm za balkonska vrata ili vrata na terasi i prozore koji se prostiru do poda

Idealno za vrata i ekstra velike prozore

Zahvaljujući velikoj obimnoj dimenziji, AirLock 1000 odgovara praktično na svaka vrata. Sami možete sasvim jednostavno da izračunate potrebnu dimenziju:

Jednostavno pomnožite visinu prozora ili vrata puta dva i dodajte na to još i širinu.

Ako je zbir manji ili jednako 560 cm, AirLock 1000 je podesan za vaš individualni zadatak zaptivanja.

Jednostavna montaža da priloženom čičak trakom

Instalacija AirLock 1000 je jednostavna i nekomplikovana:

Tekstilna zaptivka se po celom obimu pričvršćuje čičak trakom u žleb prozora. Dva integrisana rajsferšlusa omogućavaju da se na varijabilnoj poziciji kroz zaptivku sprovede crevo za otpadni vazduh. Za postavljanje nije potreban nikakav alat ili dodatan pribor, AirLock 1000 se isporučuje kompletno spreman za montažu zajedno sa čičak trakom!

Uostalom: Praktična prozorska zaptivka za recirkulaciju AirLock se ne preporučuje samo za primenu klima uređaja u toku leta. Tekstilnu zaptivku možete tokom cele godine da koristite za sve vrste uređaja sa otpadnim vazduhom, na primer sušačima.

Prednosti u praksi:

 • Zaptivka za vrata i prozorska zaptivka za uštedu energije
 • Povećava rashladnu snagu, smanjuje potrošnju energije
 • Optimalno podesno za balkonska vrata i vrata na terasi ili prozore koji se prostiru do poda
 • Dva otvora sa rajsferšlusom odgovaraju za klima uređaje sa tehnologijom sa jednim i dva creva
 • Varijabilno prilagođavanje svim prečnicima creva
 • Vodoodbojno i perivo
 • Sprečava prodor toplog vazduha i insekata
 • Prozor se može zatvoriti uprkos prozorskoj zaptivki
 • Amortizuje se za najkraće vreme
 • Jednostavna samostalna montaža
 • Demontaža bez ostataka

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Kupovina

Tehnički podaci

Технички подаци
Opšte
  Broj artikla 6.100.002.004

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo

Preuzimanje

Loading...