Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Sanacija­poplava
  4. Agregati za sušenje pregradnog sloja
  5. Prednost MultiQube

MultiQube – pametno kombiniranje sa IQ

Novi MultiQube nudi mnoge mogućnosti kombinovanja što ga čini optimalnim rešenjem za sva područja sušenja izolacionog sloja

MultiQube – pametno kombiniranje sa IQOd sušilice pregradnog sloja i separatora vode preko HEPA-filtera i prigušivača sve do nove upravljačke jedinice protoka DA 4 – Trotec MultiQube-sistem obuhvaća potpuni program uređaja za sve zahteve sušenja pregradnog sloja.

Da li efikasnost sistema, lakoća održavanja, raznovrsnost kombinacija ili potreba mesta pri pogonu i skladištenju – svi uređaji ovog sistema su se potpuno novo razvili kao savršeno odgovarajući moduli.

MultiQube je prvi i jedini kompletan sistem sušenja pregradnog sloja „iz prve ruke“ na tržištu i nudi Vam za svaku potrebu Multi-mogućnosti na najmanjem prostoru.

Koji uređaji u kojoj kombinaciji za koju potrebu?

Sa MultiQube-sistemom nestaje to pitanje: Svi uređaji se u individualnom slijedu naslagivanja mogu kombinirati i garantuju Vam pritom optimiranu usklađenost učinka i mogućnost kombinacije sa svim drugim MultiQube-oznaćenim uređajima – takođe pri budućim novitetima.

MultiQube – pametno kombiniranje sa IQNaravno možete sve MultiQube-agregate da koristite i fleksibilno u pojedinačnom pogonu ili kombinirati sa drugim modelima Vašeg bazena uređaja: Na primer MultiQube-HEPA-filter ili MultiQube-prigušivač NR19 sa sušilicom pregradnog sloja iz Vašeg portfelja.

Svi MultiQube-uređaji su 100 % kompatibilni sa njihovim prethodnicima!

Na taj način Vam MultiQube-sistem nudi isto više prednosti učinka, više ekonomičnosti, više sigurnosti investicija i za svaki zadatak optimalno rešenje!