Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Trotec produžni kabl
Kvalitetan produžni kabl 230 V (16 A) - 15 m
Kvalitetan produžni kabl 230 V (16 A) - 25 m
Profi-produžni kabal 230 V (16 A) – Made in Germany
Profi-produžni kabal 400 V (16 A) – Made in Germany
Profi-produžni kabal 400 V (32 A) – Made in Germany
  1. Proizvodi i usluge
  2. Proizvodi ‑ HighPerformance
  3. Odvlaživanje
  4. Pribor odvlaživanje
  5. Profesionalni produžni kabl

Profesionalni produžni kabl

Visok kvalitet za zahtevnu primenu.

Profi-produžni kabal
Profi-produžni kabal

Žuti profesionalni kabl kompanije Trotec

Naši profesionalni produžni kablovi dužine 20 metara se odlikuju dokazanim i u praksi oprobanim Trotec kvalitetom „Made in Germany“. Zavisno od željenog priključnog napona u ponudi su 230 V (16 A) preko 400 V (16 A) do 400 V (32 A) robusni produžni kablovi koji zadovoljavaju surove zahteve npr. na gradilištima. Jasno vidljiva žuta izolacija kabla je korisna kako prilikom rada kao zaštita protiv saplitanja ali i kao zaštita od krađe, jer se naštampani logo Trotec direktno može bilo gde ponovo prepoznati. Ali naši profesionalni kablovi nude ponešto i iznutra: Oni se odlikuju brižljivom obradom iz nemačke kvalitetne proizvodnje sa vrstom zaštite IP44. Ovo nije kineska ili roba iz supermarketa! Izolacija kabla od neoprenskog kaučuka otpornog na ulje i kiselinu ispunjava zahteve strukovnih udruženja za gradilišta i temperature okruženja od -25 °C do +60 °C. Bez obzira da li je to profesionalni odvlaživač vazduha, industrijski klima uređaj, električni alat, sušač izolacionog sloja, grejalica na gas, grejač na struju i kalorifer na naftu – ovi kablovi su kvalitetno i pouzdano rešenje za povezivanje i namenjeni su ne samo za obiman proizvodni program kompanije Trotec.

Kvalitetan produžni kabl.

Isto tako i za kosilicu za travu u bašti, poslove u domaćinstvu, za vaš električni alat ili da priključite muzički stub za žurke u podrumu, odlučite se za renomirani kvalitet kompanije Trotec. Sa kvalitetnim produžnim kablom od 15 m / 230 V / 1,5 mm² ste uvek fleksibilni. Crvena signalna boja gumene omotača kabla odmah upada u oči i isključuje opasnost od saplitanja. Spoljna izolacija kabla koji je u skladu sa vrstom zaštite IP44 štiti kabl od prskanja vode, a podesan je i za temperature okruženja od -35 °C do +60 °C. U cilju zaštite dece od strujnih udara, integrisana zaštita za decu sprečava mogućnost da predmeti budu uvedeni u utičnicu sa zaštitnim kontaktom. Jer su bezbednost i kvalitet kod kompanije Trotec uvek na prvom mestu.

Kvalitetan produžni kabl
Kvalitetan produžni kabl

Kvalitetan produžni kabl

Bez obzira da li vam je potrebno 230 V ili 400 V, sa robusnim profesionalnim produžnim kablovima kompanije Trotec uvek ostajete fleksibilni na zahtevnim zadacima.
Profesionalni produžni kabl - primena na gradilištu
Ukoliko na gradilištu nema utičnice u dometu, zahvaljujući 20 metara dugačkom profesionalnom produžnom kablu, možete da radite i pored toga bez problema.
Profesionalni produžni kabl - primena kod grube gradnje
Razlika je u kvalitetu. Za punu slobodu kretanja prilikom rada u bašti ili za fleksibilnu primenu u zatvorenom prostoru.
Profesionalni produžni kabl - primena kod radova u bašti
Upadljiva zaštita od saplitanja! Upadljiva crvena odn. žuta signalna boja produžnog kabla se u svakom trenutku može lako prepoznati na zemlji.
Profesionalni produžni kabl - signalna boja

Svi profesionalni produžni kablovi u direktnom poređenju:

Da biste mogli da pronađete pravi profesionalni produžni kabl za vas, ovde imate priliku da ih sve jasno uporedite.

Modeli koje ne želite da uključite u poređenje možete jednostavno kliknuti

Tehnički podaci u poređenju