Korisnička podrška i podrška: +49 2452 962-450

Pon - Pet: 7:30 - 17:30

Potopne pumpe za nečistu vodu
Potopne pumpe za nečistu vodu
Potopne pumpe za nečistu vodu
  1. Proizvodi i usluge
  2. Alati
  3. Pumpe
  4. Potopne pumpe
  5. Potopne pumpe za nečistu vodu

Potopne pumpe za nečistu vodu

Odlično opremljeni za raznovrsna polja primene

Potopne pumpe za nečistu vodu u prvom redu služe za transport jako zaprljane vode, na primer prilikom pražnjenja baštenskih bara, bazena ili cisterni, ispumpavanje građevinskih i septičkih jama, crpljenje vode iz jezera, bara i reka kao i za isušivanje u kriznim situacijama usled poplava. Oni pružaju podršku kod isušivanja pod teškim i ekstremnim uslovima. Pri tom ‚maksimalna granulacija‘ određuje maksimalan prečnik nečistoće, koju ispumpana tečnost može da sadrži. Potpone pumpe za nečistu vodu su podesna i za transport čiste vode.

Pored prethodno nabrojanih tipičnih primena, obimno polje primene potopnih pumpi za nečistu vodu obuhvata isušivanje pod teškim i ekstremnim uslovima. Zbog svoje kvalitetne tehnike, pumpe su neizostavna pomoć prilikom ispumpavanja građevinskih i septičkih jama kao i za isušivanje u kriznim situacijama usled poplava.

Renomirani kvalitet plus odlična cena

Pouzdano, snažno i podesno za najteža područja primene: Ovo su karakteristike kvaliteta potopnih pumpi za nečistu vodu kompanije Trotec. Zahvaljujući svojoj snazi ispunjava čak i ekstremne sve zadatke. HighPerformance za zahtevne primene, jer Trotec je simbol renomiranog kvaliteta i profesionalnih rešenja sa izvanrednim odnosom cene i performansi!

 Serijska oprema

 Opcija

 Nije raspoloživo