Servisni brojevi telefona:

Obrtništvo: +49 2452 962 400
Industrija: +49 2452 962 777
Krajnji potrošač: +49 2452 962 450
Ponedeljak - Petak: 8:00 - 17:00 sati

Imate pitanje?

Za daljnje informacije Vam stojimo na raspolaganju.

Obrtništvo: +49 2452 962 400
Industrija: +49 2452 962 777
Krajnji potrošač: +49 2452 962 450
E-Mail: info@trotec.com
  1. Kontakt
  2. Pregled
  3. Die Unternehmens­gruppe
  4. Unsere Geschäftsbereiche
  5. Trotec - Trade Division
  6. 10 argumenata za Trotec

10 argumenata za Trotec

Tko se odluči za naše proizvode, profitira od ovih prednosti. Trotec-kvaliteta Vam se isplati!

100 % Trotec-Engineering

U centrali Hajncberg 15 saradnika rade u našem F&E-odelenju (istraživanje i razvoj) na razvoju novih proizvoda. Ovde je na preko 500 m² smještena i izgradnja prototipa te visokomoderne prostorije za testiranje.

10 % za istraživanje - 100 % za Vas

Sa Trotec-om ste uvek na najnovijem aktualnom stanju. Investiramo 10 % od prometa u istraživanje i razvoj. Tako Trotec ravije svake godine znatno više proizvodnih inovacija, nego što je neki konkurent u svojoj cijeloj povijesti preduzeća stavio na tržište.


Proizvodnja u Nemačkoj

Think global - act local! Mi smo se odlučili na proizvodnju u Nemačkoj, jer se ovde možemo pouzdati na izvanrednu kvalifikaciju naših saradnika te dobro organizirane radne razvoje. I ne samo sa tim faktorima nastaju kvalitetni proizvodi!

Nemački industrijski dizajn

Jasnoća, konkretnost, funkcionalnost – tim osobinama se ističe nemački industrijski dizajn. Trotec radi sa izvanrednim dizajnerima na proizvodima, koji uveravaju u svakom pogledu: Tehnički su nadmoćni, optički lijepi i kvalitetom izvrsni.


Sve direktno od proizvođača

Pošto su kod nas svi uređaji, komponente i dijelovi pribora iz prve ruke, Trotec-rešenja su visokofunkcionalna: Optički i tehnički su optimalno usklađeni. Ti smišljeni proizvodi ostavljaju dojam – na naše korisnike i njihove mušterije.

Permanentna raspoloživost

Da li uređaji za kupnju ili najam – u Trotec-u je uvek sve na skladištu. 150.000 strojeva i mernih uređaja te 10.000 uređaja za najam su Vam permanentno na raspolaganju.


Vlastiti servis reparature i održavaja

Možete se osloniti na kvalificirane saradnike servisa – takođe mobilno. Trotec posjeduje vlastita servisna vozila i stručne radionice u Nemačkoj, Holandiji, Belgiji, Austriji, Francuskoj, Italiji, Turskoj, Iranu i Švicarskoj.

Dugogodišnja raspoloživost rezervnih dijelova

Trotec Vam sada i u budućnosti može isporučiti rezervne dijelove za sve potrebe. Imamo preko 100.000 rezervnih dijelova stalno na skladištu. Budite sigurni u to!


Optimalan omer cene i učinka

Našim kupcima prodajemo već preko 20 godina proizvode, koji se isplate. Ali ne samo to: Trotec nudi i financijska rešenja pri kupnji, najmu ili za Leasing. Profitirajte financiranjem kompletno sa tvrtkom Trotec – bez ijedne banke.

Opširne servisne usluge

Pored naših proizvoda dobivate važne servise, koji garantuju funkcionalnost Vaših uređaja: Školovanja, testne uređaje, testni pogon, savjetovanja pri izračunu postrojenja i više. Osim toga Vam na raspolaganju stoji servis na licu mesta u 10 europskih podružnica.